hilari 2413 ارسال شده در 16 مهر، 2010 من یه چیزی گفتم که حال و هوامون عوض بشه اخه زیادی مثله رو جدی گرفتیم بچه ها بیایین با هم دوست باشیممممممممم لیلیان به من دیگه نگو پاچه خوار باشه ببخشید QUOTE] باشه..... نالاحت نباشین دیگه.....این جور مشکلات باعث میشه یاد بگیریم تو مواقع بحرانی وضع رو چه جوری مدیریت کنیم... اینو گفتم بحث منحرف نشه به نتیجه برسیم... از دست من نالاحت نباشیم ....هیلاری و شاهین جان!!!!! :icon_gol: :w16::w16: جان؟؟؟؟؟؟ خوبی شما ؟ 2
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 یه بوهایی میاد.در برین.سهیل و سجاد اومدن ما منتظر همین لحظه بودیم...:girl_yes2:سکوت کردیم ببینیم نتیجه چی میشه!!! 1
spow 44198 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام همه بروبچس شاکی وغیرشاکی اقا من یه کاربر بیش نیستم وبا یه سری از اعتراضها هم موافقم ویه سری از موارد رو هم به امین عزیز وهمینطور سهیل انتقال دادم همه اونایی که به این تالار وفروم رونق میدن دوستان صمیمی وخوب من هم هستند اصولا هرجمعی بدون حضور تک تک اعضاش یجوری ناقصه ولی بیاییم با رفاقت وهمدلی مشکلاتی که هست رو دوستانه بین خودمون حل کنیم همین فکور شاید یکی از دلایل اصلی رونق این تالاره واینو بی تعارف دارم میگم امین رو هم چه از نظر اخلاقی وچه از نظر فنی قبولش دارم مثل خود فکور پس وقتی دوتا دوست خوب دارم چرا مشکل کوچکی که به راحتی قابل حل شدنه رو نیاییم حل کنیم چاکر همه دوستان هم ترجمم نصفه موند هم نهارم برم میام قربونتون 12
mohsen 88 10106 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام همه بروبچس شاکی وغیرشاکی اقا من یه کاربر بیش نیستم وبا یه سری از اعتراضها هم موافقم ویه سری از موارد رو هم به امین عزیز وهمینطور سهیل انتقال دادم همه اونایی که به این تالار وفروم رونق میدن دوستان صمیمی وخوب من هم هستند اصولا هرجمعی بدون حضور تک تک اعضاش یجوری ناقصه ولی بیاییم با رفاقت وهمدلی مشکلاتی که هست رو دوستانه بین خودمون حل کنیم همین فکور شاید یکی از دلایل اصلی رونق این تالاره واینو بی تعارف دارم میگم امین رو هم چه از نظر اخلاقی وچه از نظر فنی قبولش دارم مثل خود فکور پس وقتی دوتا دوست خوب دارم چرا مشکل کوچکی که به راحتی قابل حل شدنه رو نیاییم حل کنیم چاکر همه دوستان هم ترجمم نصفه موند هم نهارم برم میام قربونتون سجاد.خب پس چرارفتی؟موضوع جدی شده ها 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام همه بروبچس شاکی وغیرشاکی اقا من یه کاربر بیش نیستم وبا یه سری از اعتراضها هم موافقم ویه سری از موارد رو هم به امین عزیز وهمینطور سهیل انتقال دادم همه اونایی که به این تالار وفروم رونق میدن دوستان صمیمی وخوب من هم هستند اصولا هرجمعی بدون حضور تک تک اعضاش یجوری ناقصه ولی بیاییم با رفاقت وهمدلی مشکلاتی که هست رو دوستانه بین خودمون حل کنیم همین فکور شاید یکی از دلایل اصلی رونق این تالاره واینو بی تعارف دارم میگم امین رو هم چه از نظر اخلاقی وچه از نظر فنی قبولش دارم مثل خود فکور پس وقتی دوتا دوست خوب دارم چرا مشکل کوچکی که به راحتی قابل حل شدنه رو نیاییم حل کنیم چاکر همه دوستان هم ترجمم نصفه موند هم نهارم برم میام قربونتون منم منتظرم سهیل بیاد چون تو به من قول اسپم بازی رو دادی بعد زدی زیر قولت:ws44: من ازت شکایت می کنم خیال کردی کشکه منو سر کار بزاری 2
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام همه بروبچس شاکی وغیرشاکی اقا من یه کاربر بیش نیستم وبا یه سری از اعتراضها هم موافقم ویه سری از موارد رو هم به امین عزیز وهمینطور سهیل انتقال دادم همه اونایی که به این تالار وفروم رونق میدن دوستان صمیمی وخوب من هم هستند اصولا هرجمعی بدون حضور تک تک اعضاش یجوری ناقصه ولی بیاییم با رفاقت وهمدلی مشکلاتی که هست رو دوستانه بین خودمون حل کنیم همین فکور شاید یکی از دلایل اصلی رونق این تالاره واینو بی تعارف دارم میگم امین رو هم چه از نظر اخلاقی وچه از نظر فنی قبولش دارم مثل خود فکور پس وقتی دوتا دوست خوب دارم چرا مشکل کوچکی که به راحتی قابل حل شدنه رو نیاییم حل کنیم چاکر همه دوستان هم ترجمم نصفه موند هم نهارم برم میام قربونتون همین!!!؟؟!؟!؟:jawdrop: :jawdrop:
spow 44198 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سجاد.خب پس چرارفتی؟موضوع جدی شده ها جایی نرفتم یکی دوتا پیغام هست که باید جواب بدم حتما من به سهم خودم پیگیر این مسئله میشم دوستان هم هرمشکلی رو که به نظرشون تو روال تاپیکا وتالار(حالا هرتالاری که اونجا هستن)میبینن بیان تو دفتر مدیرتالار مطرح کنن هیچ ارجحیتی بین مدیر وکاربر نیست واینو باوردارم امیدوارم دیگه هیچکدوم از دوستان دلخورنباشن از دست یکی دیگه قبل از هرچیزی اینجا ما باهم دوستهایی هستیم که میخوایم به کمک همدیگه بیشتر یاد بگیریم موفق باشیم 6
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 جایی نرفتمیکی دوتا پیغام هست که باید جواب بدم حتما من به سهم خودم پیگیر این مسئله میشم دوستان هم هرمشکلی رو که به نظرشون تو روال تاپیکا وتالار(حالا هرتالاری که اونجا هستن)میبینن بیان تو دفتر مدیرتالار مطرح کنن هیچ ارجحیتی بین مدیر وکاربر نیست واینو باوردارم امیدوارم دیگه هیچکدوم از دوستان دلخورنباشن از دست یکی دیگه قبل از هرچیزی اینجا ما باهم دوستهایی هستیم که میخوایم به کمک همدیگه بیشتر یاد بگیریم موفق باشیم بی زحمت اون امینم برو بردار بیار....قهر کرده رفته :banel_smiley_4: 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 بی زحمت اون امینم برو بردار بیار....قهر کرده رفته :banel_smiley_4: من که اینجام...کجا قهر کردم آخه؟:w74:
soheiiil 24251 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام عزیزان خوب هستین؟ همه پستارو خوندم والا من هم به مدیریت تالار حق میدم هم کاربرا ولی از آنجایی که وجود ما به حضور کاربر متکی هستش مسلما رفقا درستر میگن ولی گله مندم اول اینکه اینجا یه محیط مجازی هستشو شخصیت تک تک ما اینجا ننمایان میشه پس خواهشا زود رنج نباشید.....دلیلی برای خداحافظی وجود نداره و این نوع کارا از تحصیلکرده هایی مث شما بعیده همه چی قابل حله اگه اصولی عمل کنیم انتقال تاپیک نمیتونه دلیلی بر توهین به شخص شروع کننده تاپییک باشه........ این برداشتو بندازیید دور چرا که هر انسانی اشتباه میکنه چه مدیر و چه استارتر از این قاعده مستثنی نیستند زود قضاوت نکنید......من به دلیل پاره مشکلات اخیرا نتونستم درخدمتتون باشم ....پس صبور باشید تا رسیدگی بشه در مورد رفرانداوم هم من اصلا مشکلی ندارم .....حتی این پیشنهادو تو تالار مدیران دادم ولی خب موافقت نشد هنوزم سر حرفم هستم ....هرکسی هم که فک میکنه میتونه عملکرد بهتری داشته ما استقبال میکنم با من یا ایلیا در میون بذاره تا با مدیریت سایت هماهنگ کنیم به نظر بنده مدیریت امین مشکلی نداره ولی بعضی معیارو متاسفانه در نظر نمیگیره....و همین باعث ایجاد این تنش ها میشه.......که ایشالا به مرورر زمان همه چی درس میشه اولین کششی که مارو به سوی این انجمن روانه میکنه بودن نه بهره بردن از مطالب علمی بلکه بودن درکنار دوستانی هست که صمیمانه دوستشون داریم این انجمن و بالاخص این تالار نوپاست و ذره ذره با همت هم اینجا رو ساختیم پس با خداحافظی بیمورد و از سر لجبازی این محیط گرم رو ویرانکده نکنید ممنون 11
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 من که اینجام...کجا قهر کردم آخه؟:w74: تورو نمیگم که آخه...:w00: امین گولاخو میگم...نه اون که سهیل گولاخ بود....:JC_thinking: آهان امین رعدوبرق!!! 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 تورو نمیگم که آخه...:w00:امین گولاخو میگم...نه اون که سهیل گولاخ بود....:JC_thinking: آهان امین رعدوبرق!!! اونم سهیل گوزگا بود...:w00:
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 اونم سهیل گوزگا بود...:w00: پس کی گولاخ بود؟؟؟ اصلا گولاخ معنیش مگه گوش نمیشه... درضمن توام امین سنگ بودی(داش امین) اینو یادمه!!!! 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام! حالا قرار شده چی کار کنین؟؟؟!!! کی میره؟ کی میمونه؟ 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 16 مهر، 2010 تمام پستارو نرسیدم بخونم (خب خیلی زیاد بود!! :دی ) اومدم یه چیزی بگم ولی اینجوری که به نظرم اومد گویا مشکل حل شد! پس دیگه چیزی نمیگم! 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 پس کی گولاخ بود؟؟؟ اصلا گولاخ معنیش مگه گوش نمیشه... درضمن توام امین سنگ بودی(داش امین) اینو یادمه!!!! گولاخ مال میلاده....اولین بار سهیل به میلاد گفت گولاخ...اونم اومد از من پرسید گولاخ یعنی چی...منم نگفتم! گولاخ درونش چندین ایهام مختلف وجود داره!:smiley (18):
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 مهر، 2010 تمام پستارو نرسیدم بخونم (خب خیلی زیاد بود!! :دی ) اومدم یه چیزی بگم ولی اینجوری که به نظرم اومد گویا مشکل حل شد! پس دیگه چیزی نمیگم! نه بگو!هنوز حل نشده...بگو از تجربیاتت استفاده کنیم که کم هم نیستن! 1
ارسال های توصیه شده