saeed13632 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ کتاب جداول و روابط تاسیسات مکانیکی تالیف سعید احمدی دافچاهی ، شامل تمامی جداول مهم محاسباتی تاسیسات و روش های سریع محاسباتی می باشد برای دریافت فایل pdf این کتاب روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
fatima_mec65 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دانلود نمیشه؟ میشه برام میل کنید، 2 لینک به دیدگاه
saeed13632 53 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من امتحان کردم ،مشکلی نداره ، دوباره امتحان کنید اگر نشد براتون میل می کنم برای دانلود باید اجازه بدید مدت زمانی که از سوی سایت نشان داده می شه سپری بشه بعد شما قادر به دانلود خواهید بود. 2 لینک به دیدگاه
chaps 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ salam;nemishe download kard' chikar konam? 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ salam;nemishe download kard'chikar konam? دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید.. متاسفانه من هم نتونستم دانلود کنم از دوستان اگر کسی لینک رو داره ممنون میشم مجددا آپلود کنه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ از اینجا می توانید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ فایل باز نمیشه not supported or damaged الان فایل رو دوباره دانلود کردم و باز کردم! مشکلی نداشت که 3 لینک به دیدگاه
seyed hosein emrani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۴۰۲ در ۱۳۸۹/۴/۲۵ در ۱۲:۱۹، saeed۱۳۶۳۲ گفته است: کتاب جداول و روابط تاسیسات مکانیکی تالیف سعید احمدی دافچاهی ، شامل تمامی جداول مهم محاسباتی تاسیسات و روش های سریع محاسباتی می باشد برای دریافت فایل pdf این کتاب روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام فایل کتاب دانلود نمیشه پیام خطا ۴۰۴ میده، لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۴/۲۸ در ۱۷:۰۸، seyed hosein emrani گفته است: سلام فایل کتاب دانلود نمیشه پیام خطا ۴۰۴ میده، سلام تو پست ششم لینک سالمش گذاشته شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده