مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ همونطور که میدونید گرایشهای مهندسی صنایع ، رشته ی برتر مهندسی شباهت های فراوانی به هم دارند......... اینجا برای تعریف حوزی کاری یک تکنولوژیست ایجاد شده............. به نظر شما یک مهندس تکنولوژی صنعتی در یک کارخانه یک شرکت یک مجموعه ی صنعتی قابلیت انجام چه کارهایی را دارد............؟ خوشحال میشوم نظر همه ی دوستان صنایعی را در این مورد بدانم.......... 5 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ همونطور که میدونید گرایشهای مهندسی صنایع ، رشته ی برتر مهندسی شباهت های فراوانی به هم دارند.........اینجا برای تعریف حوزی کاری یک تکنولوژیست ایجاد شده............. به نظر شما یک مهندس تکنولوژی صنعتی در یک کارخانه یک شرکت یک مجموعه ی صنعتی قابلیت انجام چه کارهایی را دارد............؟ خوشحال میشوم نظر همه ی دوستان صنایعی را در این مورد بدانم.......... در ابتدا از ميلاد عزيز بابت ايجاد چنين تاپيكي ممنونم در تعريف تكنولوژي صنعتي مي توان اينگونه گفت : فن به كار گيري مهارتهاي اجرايي و ذكاوتهاي فني در جهت طراحي تجهيزات و تسهيلات مورد استفاده در بخش توليد و خدمات و تعيين تدابير لازم براي ساخت و ساز آنان مي باشد يعني بهينه سازي در ساخت و ساز در يك كارخانه و يا يك سازمان به راه اندازي فني واحد هاي اجرايي بيشتر مي پردازد با مديريت تكنولوژي به مدد امكانات سخت افزاري و نرم افزاري در جهت حفظ و نگه داري نظام فني و اجرايي گام بر مي دارد كارشناس تكنولوژي صنعتي از مرجله ي طراحي يك ايده و نمونه سازي آن گرفته تا مرحله ي ساخت و تدارك امكانات توليد،همين طور مديريت مراحل اجرايي،توان خدمات رساني را دارد 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ تشکر میکنم از میلاد عزیز دوست عزیز و خوبم از اینکه منو به این تاپیک دعوت کردی سپاسگزارم متاسفانه من اطلاعاتی در زمینه مهندسی صنایع ندارم و مهندسی مواد میخونم اما خوشحال میشم این تاپیک رو دنبال کنم و اشنایی کمی با این رشته پیدا کنم:wubpink: دوست نداشتم این پستم اسپم باشه امیدوارم نبوده باشه:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ گرایش من تولیده . برخلاف سایر رشته ها که گرایش هاشون خیلی با هم فرق داره , برای مهندسی صنایع در همه گرایش ها میتونیم یک فیلد کاری تعریف کنیم.مثلا من دارم کار تحلیل سیستم ها رو انجام میدم توی فاز برنامه ریزی تعمیرات.به هر حال برای یک تکنولوژیست حوزه های برنامه ریزی تعمیرات , کنترل خط تولید , کنترل کیفیت محصولات و کنترل پروژه های صنعتی رو توصیه میکنم هر چند مطمئنم برنامه ریزی استراتژیک, برنامه ریزی انبار و کنترل موجودی هم رو به راحتی انجام میدن ! 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ما میتونیم حوزی کاری تکنولوژیست صنعتی و به موارد زیر تقسیم کنیم......... 1-ساخت کارخانه و مکان یابی....... 2- نظارت در حوزی چیدمان و برنامه ریزی 3- برنامه ریزی و کنترل خط تولید 4- طراحی و ساخت و تعمیر و راه اندازی قطعات و وسایل 5- تلاش برای افزایش بهره وری خوشحال میشم دوستان اطلاعاتشان را در این زمینه ها یا زمینه هایی که می اندیشند در این حوزه جای میگیرد بیان کنند......... 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی از تاپیک خوبت نظر من هم همین نقل قول هست از فانوس در ابتدا از ميلاد عزيز بابت ايجاد چنين تاپيكي ممنونم در تعريف تكنولوژي صنعتي مي توان اينگونه گفت : فن به كار گيري مهارتهاي اجرايي و ذكاوتهاي فني در جهت طراحي تجهيزات و تسهيلات مورد استفاده در بخش توليد و خدمات و تعيين تدابير لازم براي ساخت و ساز آنان مي باشد يعني بهينه سازي در ساخت و ساز در يك كارخانه و يا يك سازمان به راه اندازي فني واحد هاي اجرايي بيشتر مي پردازد با مديريت تكنولوژي به مدد امكانات سخت افزاري و نرم افزاري در جهت حفظ و نگه داري نظام فني و اجرايي گام بر مي دارد كارشناس تكنولوژي صنعتي از مرجله ي طراحي يك ايده و نمونه سازي آن گرفته تا مرحله ي ساخت و تدارك امكانات توليد،همين طور مديريت مراحل اجرايي،توان خدمات رساني را دارد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ ما میتونیم حوزی کاری تکنولوژیست صنعتی و به موارد زیر تقسیم کنیم.........1-ساخت کارخانه و مکان یابی....... 2- نظارت در حوزی چیدمان و برنامه ریزی 3- برنامه ریزی و کنترل خط تولید 4- طراحی و ساخت و تعمیر و راه اندازی قطعات و وسایل 5- تلاش برای افزایش بهره وری خوشحال میشم دوستان اطلاعاتشان را در این زمینه ها یا زمینه هایی که می اندیشند در این حوزه جای میگیرد بیان کنند......... در جهت تكميل حرفاتون اولين كار صنايع كه همه شاخه ها مشتركه تشخيص مسئله تعريف مسئله تعيين اهداف جديدي كه سيستم بايد بدان دست يابد شناسايي محدويتهاي احتمالي مطالعه امكان سنجي ارزيايي مطالعه و تصويب يا رد بروه و اما تحليل سيستم ها : تشخيص مرز سيستم ها و اضافه شدن بايدها و نبايد ها و همچنين حذف و يا زياد شدن مبحث در جهت تكميل اهداف سيستم كه تحت نظارت ارزيايي كنترل خلاصه ميشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده