رفتن به مطلب

چرا مردها به یک زن قانع نیستند ؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 127
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نمیتونم ............دست خودم نیست..........:3384s:............حالا هی بزن.....فایده نداره:ws37:

من درکت میکنم هوتن جان.تا باشه از این زدنا.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیتونم ............دست خودم نیست..........:3384s:............حالا هی بزن.....فایده نداره:ws37:

من عوضش نمی کنم....عمرنیاش!!

حتی اگه اخطار بگیرم!! :TAEL_SmileyCente:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من درکت میکنم هوتن جان.تا باشه از این زدنا.

اره بخدا یه وقتایی بعضیا ادمو بزنن لذتش بیشتره تا بعضیا ماچت کنن (جدیدن میگن بوس اما چون تو دهاتی هستی گفتم ماچ که بهت مزه بده)

• Like 4
لینک به دیدگاه
اره بخدا یه وقتایی بعضیا ادمو بزنن لذتش بیشتره تا بعضیا ماچت کنن (جدیدن میگن بوس اما چون تو دهاتی هستی گفتم ماچ که بهت مزه بده)

راستش برای من بین بوس و ماچ فرقی نداره.مهم اینه که باشه.البته نیت یادمون نره:ws3:

اما با اصل حرفت زیاد موافق نیستم.ماچ و زدن از نوع آواتار سیندی یکیه.البته ممکنه یک کدوم نیتش پاکتر باشه که حتما" لذت بخش تره:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها .

واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟

من فکر نمی کنم این حرفه شما اولا برای همه ی مردها صادق باشه و دوما فقط مخصوص مردها باشه ...این مسئله می تونه برای هر دو اونها باشه...و فقط برای افرادی که یک مقدار مشکل جنسی داشته باشن صدق می کنه ...البته من قصد بی احترامی ندارم اما از لحاظ روان شناسی این آدمها مشکل دارند...

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها .

واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟

من که یه دونه دارم و هوس دومی ندارم....:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بزرگي فرمود :

اگر زنان حيا نداشتند هر زني به چند مرد هم اكتفا نمي كردند

.

.

.

بزرگي نيز چنين فرمود :

سه چيزي از سه چيزي سير نمي شود:

زمين از آب

چشم از ديدن

ومونث از مذكر :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بزرگي فرمود :

اگر زنان حيا نداشتند هر زني به چند مرد هم اكتفا نمي كردند

.

.

.

بزرگي نيز چنين فرمود :

سه چيزي از سه چيزي سير نمي شود:

زمين از آب

چشم از ديدن

ومونث از مذكر :ws3:

:confused:

یعنی تاپیکم بر عکس شد ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما جواب اصلي سوال :

اگر زن از راه فكر وانديشه وخلاقيتش بر فكر وعقل مرد تسلط وراه پيدا ميكرد .....ونه از راه جسم وهيكل وهياهوي تنش وس.ك.س اش .............

مرد هرگز دنبال زن دوم نمي رفت

مرد اگر با عشوه زن تسخير شود............ تسليم نخواهد شد اگرچه موقتاً زمينگير ميشود :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

زنانيكه بتوانند بر روح وفكر مرد با كمك از انديشه و وعلم وعقلشان تسلط كند ...........مرد هرگز سراغ ديگري نمي رود

ولي متاسفانه

سلاح زن دز تسخيز مرد اكثراً .......................

چرا زنان دوست دارند همه اش عرضه اندام كنندوخود آرائيي كنند

متاسفانه از همان سلاحي كه شوهررا به دام مي اندازند .....زنان ديگر نيز از همين سلاح برنده نيز :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...