Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ البته بهتره از لفظه بعضی از مردا استفاده کنیم تا همه مردا!!! :Ghelyon: نمی شه دلیل موجهی واسه اینکارشون پیدا کرد ولی من فک میکنم این موضو کاملا متقابله و راجبه بعضی خانومام صدق می کنه!!!:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من با سندرلا موافقم.حس تنوع طلبی تو همه آدما هست.ربطی به زن و مرد هم نداره 2 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ این خود زنها هستن که باعث میشن مردها به یکی قانع نباشن ..:w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دههههههههههه خوشش اومددد چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟:167:چه جلافتااااااااااااااا.................... ولی خوب راست میگم دیگه :w16: ولی جدی همونقدر که مردا تنوع طلب هستن خانوم ها هم همینطوره تنوع طلب فاصل...........:banel_smiley_4: کاش دوره فراق و هجران هر چه زودتر به سر آید.منتظران شما کم نیستند.اما میترسم وقتی به غیبت رفتید اوضاع جامعه آنقدر آشفته گردد که از ترس باز نگردید:icon_pf (34): نترس دلبندم گفتم که صغری است هنوز به کبری نرسیده.........ولی در غیاب من به فقها مراجعه کنید البته بهتره از لفظه بعضی از مردا استفاده کنیم تا همه مردا!!! :Ghelyon:نمی شه دلیل موجهی واسه اینکارشون پیدا کرد ولی من فک میکنم این موضو کاملا متقابله و راجبه بعضی خانومام صدق می کنه!!!:Ghelyon: خسته نشدی از اینهمه تنوع طلبی...........تنوع طلب اواتار خوشگل.....اخه این عشوه چیه اومدی تو این اواتارت؟ هان؟..........قلیونم که میکشی.........خوب یه باره بگو قصد جان ما رو کردی دیگه این خود زنها هستن که باعث میشن مردها به یکی قانع نباشن ..:w00: بله هر دوطرف باید پایه باشند 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خسته نشدی از اینهمه تنوع طلبی...........تنوع طلب اواتار خوشگل.....اخه این عشوه چیه اومدی تو این اواتارت؟ هان؟..........قلیونم که میکشی.........خوب یه باره بگو قصد جان ما رو کردی دیگه د :ws47::ws47: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167::167: یعنی آواتورم انقد تاثیرگذاره؟؟!!! :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :ws47::ws47: راس میگه خو ممکنه بعضیا یه خورده چیز بشن 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ راس میگه خوممکنه بعضیا یه خورده چیز بشن خو چیکار کنم من!!! :wubpink: چیزنشین دیجه!! :pichak: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تنوع طلب فاصل ....... خوب حرفیهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خو چیکار کنم من!!! :wubpink:چیزنشین دیجه!! :pichak: بابا چیز شدن که دس خود آدم نیس.اصلا" متوجه نیستی یهو می فهمی که چیز شدی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بابا چیز شدن که دس خود آدم نیس.اصلا" متوجه نیستی یهو می فهمی که چیز شدی:icon_pf (34): :banel_smiley_52::banel_smiley_52: چه خطرناک!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ یعنی آواتورم انقد تاثیرگذاره؟؟!!! :Ghelyon: منو که دیوونه میکنه............:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منو که دیوونه میکنه............:icon_pf (34): خب زیاد بهش نگاه نکن دیگه!! :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خب زیاد بهش نگاه نکن دیگه!! :ubhuekdv133q83a7yy7 نمیتونم......بزن بزن که داری خوب میزنی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ولی جدی همونقدر که مردا تنوع طلب هستن خانوم ها هم همینطوره اوهوم من همیشه دوست داشتم 2 تا شوهر داشته باشم دارم میرم تو غیبت صغری.............منو از یاد نبرید تا به اذن الهی دوباره برگردم میری مسافرت البته بهتره از لفظه بعضی از مردا استفاده کنیم تا همه مردا!!! :Ghelyon:نمی شه دلیل موجهی واسه اینکارشون پیدا کرد ولی من فک میکنم این موضو کاملا متقابله و راجبه بعضی خانومام صدق می کنه!!!:Ghelyon: مثل دو تا شوهریه من این خود زنها هستن که باعث میشن مردها به یکی قانع نباشن ..:w00: دست خودمون نیست والا منو که دیوونه میکنه............:icon_pf (34): تو خودت دیونه بودی:ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اوهوم من همیشه دوست داشتم 2 تا شوهر داشته باشممنم میشم دومیش باشه میری مسافرت؟ ها تو خودت دیونه بودی:ws47::ws47: حسود ................................ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ................................ بزار اولیشو بکشفم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مثل اینکه ملت تو این تاپیک زیادی راحتتن 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نمیتونم......بزن بزن که داری خوب میزنی به من ذل نزن!!! :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده