VINA 31339 ارسال شده در 16 مهر، 2010 مگه میشههمین طوری از رو هوا؟ مسیحیا که اینطوری میگن تو قرانم همینه واسه همین مسحیا میگم پسر خدا دیگه 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 مسیحیا که اینطوری میگن تو قرانم همینهواسه همین مسحیا میگم پسر خدا دیگه منم یه نفری رو می شناسم بدون هیچ گونه رابطه ای بچه دار شد وختی بردنش پزشک قانونی معلوم شد اره واقعا رابطه نداشته ولی................................بقیه اش خواستی بیا خصوصی بهت بگم تو جمع نمیشه:Ghelyon: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 مهر، 2010 منم یه نفری رو می شناسم بدون هیچ گونه رابطه ای بچه دار شد وختی بردنش پزشک قانونی معلوم شد اره واقعا رابطه نداشته ولی................................بقیه اش خواستی بیا خصوصی بهت بگم تو جمع نمیشه:Ghelyon: :ws52: 1
.: Bahar :. 853 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام دوستای خوبم. خیلی ها معنی اسمهاشون را گفتند. :wubpink: اما نگفتید چقدر سعی می کنید معنی اسمتون باشید. مثلاً من همیشه سعی می کنم که بهار باشم... شما چقدر سعی کردی؟ 4
aida.comix 1809 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام دوستای خوبم.خیلی ها معنی اسمهاشون را گفتند. :wubpink: اما نگفتید چقدر سعی می کنید معنی اسمتون باشید. مثلاً من همیشه سعی می کنم که بهار باشم... شما چقدر سعی کردی؟ خوب منم همیشه شاد و شنگولم حتی با مشکلات زیاد!! 2
.: Bahar :. 853 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 خوب منم همیشه شاد و شنگولم حتی با مشکلات زیاد!! مرسی عزیزم. این خیلی خوبه! مهم همین تلاش است... من هم برای دنیا دنیا شادی آرزو می کنم. :wubpink: 2
DCBA 8191 ارسال شده در 16 مهر، 2010 منم خیلی به معنی اسمم فک کردم... و یه چن جا هم دنبالش بودم بیشتر جاها لیلا رو شبانه معنی کردن....تو لغت نامه دهخدا این بود!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلاً. [ ل َ لَن ْ ] (ع ق ) شب هنگام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلاء. [ ل َ ] (ع ص ) تأنیث اَلْیَل (لیلةٌ لیلاء و لیلةٌ لیلی )؛ شب دراز سخت یا شب سخت تاریک از ماه یا شب سی ام ماه . (منتهی الارب ). یه جاهم خوندم که لیلا کسی هست که به یاد معشوقش شب زنده داری میکنه!!!! حالا در مورد خودم: من از بچگی عادت داشتم شبها خیلی خیلی دیر بخوابم.... البته نه به یاد معشوقم...کارامو میشینم میکنم!!!!!! متاسفانه خیلی این بده...ولی خوب چی کار کنم دیگه!!!! 6
sevda 599 ارسال شده در 16 مهر، 2010 sevda به معنی عشق همیشه سعی کردم یه عاشق واقعی باشم و یه عشق واقعی رو به یکی هدیه بدم و فکر می کنم موفق شدم راستی اگه کسی بازم تو معنی اسمش مشکل داشت این سایت کمکش میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
VINA 31339 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام دوستای خوبم.خیلی ها معنی اسمهاشون را گفتند. :wubpink: اما نگفتید چقدر سعی می کنید معنی اسمتون باشید. مثلاً من همیشه سعی می کنم که بهار باشم... شما چقدر سعی کردی؟ من مادر زادی گل هستم 4
m.urbanism 186 ارسال شده در 18 مهر، 2010 سلامیک سوال. تا به حال به معنی اسمت فکر کردی؟! چقدر سعی کردی معنی اسمت باشی؟!!! برایم عجیب بود که از چند تا از دوستانم که اسمهای قشنگی داشتند، پرسیدم. اما... معنی اسمه من یعنی آرام ....اما من خیلی شیطونم ...ولی نا گفته نماند خیلی ها به هم گفتن من رفتارم بهشون آرامش میده 2
Gizmo 5887 ارسال شده در 18 مهر، 2010 مسیح هم مثل مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ میلی تورو به راز داوینچی ارجاع میدم 1
ارسال های توصیه شده