aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :ws52:یعنی الان چه جورییم؟ خوبم یا بد؟ شکارت خوبه!!!! خوبم پرواز میکنی!!!!:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آیدا به لاتین به دو صورت : Aida و Ayda نوشته میشود که هرکدام معنی متفاوتی با دیگری دارد. Aida نامی قدیمی و اروپایی است به معنای پاداش، هدیه و کمک کننده).:persiana__hahaha: آیدا یک اسم ترکی است و به معنای در ماه. آیدا به معنی شاد و خوش نیز هست.اینجوری!! آیدا به زبان آلمانی نیز به معنای فرشته روی زمین نیز است.همش به من میخوره!!!! 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم ریشه سارا عبریه...تو فارسی خالص و بی غل و غش معنی شده,ولی معنی عبری و اصلیش پرنسسه؛میگن اسم دختر مسیح سارا بوده؛از توضیح بیشتر معذورم:banel_smiley_52: نوجوون بودم از اسمم خوشم نمیومد؛الان عاشقشم اصلن نمیتونم اسمی بهتر ازین واسه خودم متصور شم توی مقاله خوندم اسمی خوبه که فرازمان و فرا مکان باشه؛خدایی سارا واجد هردو ویژگیه دروغ میگم؟!! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سمندون=ساده.بی ریا.مهربون.گاهی لج اور.بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w16: :ws47: کجات سادست زبونت که حسینو دیونه کرده:ws47: منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم ایتالیاییه اسمم ...اسمه یه گله مثل شما معنی خاصی نداره یا حداقل من نمیدونم ولی دوسش دارم مگه تو دختری:jawdrop: درمورد مریم من دو معنیه دیگه هم شنیدم...یکی پاکدامنه یکیم ....زن زبون دراز و حاضر جوابو میگفتن البته منم شنیدم ... اما تو که خیلی مظلومو خوبی سلام.شاهین جان چقدر شبیه اسمت هستی؟!! تا به حال اینجوری نگاه کردی؟ بابا این بچه گنجشکم نیست تو میگی شاهین:ws47: این عین یه گنجشک که نمیزاره سر صبح بخوابی بچه ها رو به ستوه میاره شاهین نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مینااااااا تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو که منو میشناسی چرا؟؟؟؟؟ من بی زبون که همه دارن سرمو میخورن من به خسین چیکار دارم ایشششششش:banel_smiley_4: خداییش از سمندون ساده تر هم هست تو انجمن نه خدایی؟؟؟؟:w16: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مینااااااا تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو که منو میشناسی چرا؟؟؟؟؟من بی زبون که همه دارن سرمو میخورن من به خسین چیکار دارم ایشششششش:banel_smiley_4: خداییش از سمندون ساده تر هم هست تو انجمن نه خدایی؟؟؟؟:w16: نه اینقدر این بشر ارومه که همه سو استفاده میکنناخه چرا :ws47: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه اینقدر این بشر ارومه که همه سو استفاده میکنناخه چرا :ws47: :ws54::ws54: :45645::45645::45645: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :ws54::ws54::45645::45645::45645: میدونی معنی اسم مونا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منا. [ م َ ] (هزوارش ، ص ) به لغت زند و پازند به معنی گشاد و فراخ باشد و آن را شایگان هم می گویند. (برهان ) (آنندراج ). به لغت زند و پازند، گشاد و فراخ و پهن . (ناظم الاطباء). هزوارش منا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، پهلوی شاهیکان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (شایگان ، گنج شاهی )، چون «شایگان » را به معنی گشاد و فراخ دانسته اند، این کلمه را نیز به همان معنی نوشته اند. (از حاشیه ٔ برهان چ معین ). خوب حالا یعنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منا. [ م َ ] (هزوارش ، ص ) به لغت زند و پازند به معنی گشاد و فراخ باشد و آن را شایگان هم می گویند. (برهان ) (آنندراج ). به لغت زند و پازند، گشاد و فراخ و پهن . (ناظم الاطباء). هزوارش منا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، پهلوی شاهیکان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (شایگان ، گنج شاهی )، چون «شایگان » را به معنی گشاد و فراخ دانسته اند، این کلمه را نیز به همان معنی نوشته اند. (از حاشیه ٔ برهان چ معین ). خوب حالا یعنی چی؟ یعنی :منا. [ م َ ] (هزوارش ، ص ) به لغت زند و پازند به معنی گشاد و فراخ باشد و آن را شایگان هم می گویند. (برهان ) (آنندراج ). به لغت زند و پازند، گشاد و فراخ و پهن . (ناظم الاطباء). هزوارش منا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، پهلوی شاهیکان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (شایگان ، گنج شاهی )، چون «شایگان » را به معنی گشاد و فراخ دانسته اند، این کلمه را نیز به همان معنی نوشته اند. (از حاشیه ٔ برهان چ معین ). 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میگن اسم دختر مسیح سارا بوده؛از توضیح بیشتر معذورم:banel_smiley_52:!! مسیح هم مثل مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مسیح هم مثل مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ یاد کتاب راز داوینچی افتادم کسی خونده؟ 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مینا معنی زیاد داره : اسم یه گل رنگ آبی لاجوردی اسم یه پرنده شیشه های کوچک رنگی آسمون اسم یه نوع هنر در زبان عربی به معنی لنگرگاه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ یاد کتاب راز داوینچی افتادم کسی خونده؟ نه میشه بگی درمورد چیه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مسیح هم مثل مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ مگه مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه میشه بگی درمورد چیه من خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم .خیلی جالب بود .به طور خیلی کلی در مورد مسیحیت میگه و اینکه عیسی با مریم مجدلیه ازدواج کزده و نسلی از خودش به جا گذاشته و اینا .......... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ماجرای داستان حول یک تئوری خاص در مورد تاریخ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگردد که پیش از این کتاب نیز در موردش صحبت شده است و تاریخدانانی با آن موافقند. کتاب « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » منبع اصلی براون برای این تئوریها بوده است. طبق این تئوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ازدواج کرده است و صاحب فرزند شده است و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با اطلاع از این قضایا قصد در پنهان کردن آنها داشتهاند. در ضمن «جام مقدس» نه یک شیئی بلکه خود مریم مجدلیه است. تئوریهای مختلف دیگری نیز در این کتاب وجود دارند؛ مثلاً این که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همجنسگرا بوده است و نقاشی معروف « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » در واقع پرتره داوینچی از خودش به شکل یک زن است. داستان کتاب در کشورهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در بعضی اماکن مشهور این دو کشور اتفاق می افتد. (مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و صومعهای که به صومعه برهنه موسوم است و همچون نقاشی مشهور داوینچی از آناتومی انسان ژست گرفته و پیغامی رمزی نیز در کنارش نوشته شده است). پنج ماه پیش از شروع داستان، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به اسقف آرینگاروسا، رهبری یک فرقة مسیحی تندرو و مبتنی بر ریاضت های سنگین جسمانی موسوم به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (یعنی: کار خدا) اعلام میکند که می خواهد دست از حمایت از این فرقه بردارد و ۲۰ میلیون یوروی اهدایی فرقه را هم پس خواهد داد. فردی موسوم به استاد که در اصل قصد تخریب وجههٔ کلیسا و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را دارد، به اسقف پیشنهاد میدهد در ازای ۲۰ میلیون، جام مقدس گمشدهٔ عیسی را در اختیارش بگذارد تا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قدرت و محبوبیت زیادی پیدا کند. ولی در حقیقت با استفاده از یکی از نیروهای اسقف به قتل اعضای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که مخالفان قدیمی کلیسا و حافظان جام مقدس هستند، میپردازد تا خودش بتواند جام را به دست بیاورد. استاد اعظم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که رئیس موزه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است پیش از مرگ، اسرار یافتن جام را به نوه اش (سوفی) منتقل میکند و از او می خواهد از دانشمندی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (رابرت لنگدان) که در نماد شناسی مذهبی و دیرین شناسی متبحر است کمک بخواهد. این دو با وجود تعقیب بی امان پلیس و نیروهای استاد ، مرحله به مرحله به جام مقدس نزدیک میشوند و در این راه از یک تاریخ دان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (تیبنیگ) هم کمک میگیرند که در نهایت معلوم میشود خود استاد است. نهایتا پرنسس سوفی خانواده گمشده اش را پیدا میکند و لنگدان هم جام مقدس را؛ و تازه، همدیگر را هم پیدا میکنند. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مگه مامانش بدون ازدواج بچه دار شد؟ مادرش مریم همینطوری باردار شد دیگه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مادرش مریم همینطوری باردار شد دیگه مگه میشه همین طوری از رو هوا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده