El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آقا این نقشه چک نویسشه گیر ندین به نقشه مینا من نمیکشم چون دوست نتی هست و نمیتونم برسونم دستش ؛ بعدشم باید بکشه و یاد بگیره ، بعد ترشم من خودمم رسمم در حد المپیک نیست ! مدیر تالارمون جان () آخه هرجوری ستون بذارم فاصله کمتر میاد ، گاها این معلم ها ! یک مسائل مذخرفی میگن و با تاکید به یک نقطه بیخود دانشجوی بیچاررو کلی الاف میکنن آخه چرا نباید کمتر از 5 متر باشه؟ خوب میگفت حدالامکان فاصلشو زیاد بگیرین تشکر:rose: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو نمره دهیه سئوالات عمران اشتباه شده ها ، همونجام گفتم کسی توجه نکرد 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ این خوشتیپی عمرانی ها همیشه باعث دردسره برق ، صنایع ، معماری ، شهرسازی، کامپیوتر ... دختراشون همیشه دورو بر ما میچرخن 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ این خوشتیپی عمرانی ها همیشه باعث دردسره برق ، صنایع ، معماری ، شهرسازی، کامپیوتر ... دختراشون همیشه دورو بر ما میچرخن اونوقت تكليف دختراي عمران چيه؟!كيا دورو بره ما ميچرخن؟! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اونوقت تكليف دختراي عمران چيه؟!كيا دورو بره ما ميچرخن؟! شما عمران خوندی؟ پس چرا اونجا نوشتی سایر رشته ها والله ما که تو دانشگاه آزاد دختر عمرانی ندیدیم که دورش بگردیم اما اگه بود دخترای رشته خودمون ارجحیت داشتن به بقیه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چرا دخترای ما آزاد نیستن؟ من یکی از دانشگاه آزادای اورومیه عمران واسه دختر سخت نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چرا دخترای ما آزاد نیستن؟ من یکی از دانشگاه آزادای اورومیه عمران واسه دختر سخت نیست؟ مهلوم نيس چرا دانشگاه ازاد رشته ي عمران دختر نميگيره:icon_pf (34): نه بابا ... چه سختي اي .... خيلي هم جالبه ... به نظر من از معماري خيلي بهتره يادش بخير تو دوره ي كارداني يك واحد جوشكاري داشتيم ،چقده جيغ جيغ ميكرديم استاد هم به تمام دخترا از يك كنار نمره داد ... بيشتر از اين ،ازمون توقع نداشت 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خوب اون برميگرده به علايق و سلايق ادم هااااا من كه دوسش دارم خوب تغيير رشته بدين ... ارشد، معماري شركت كنين بعد تو دانشگاه دعوا میشه دیگه کل کل عمرانیا معماری تموم نمیشهجدیدا هم شهر سازیا هم که میپرن بهتون 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چه سوسولید ما تو کارگاه بیل میزنیمیه بار یه چیزی سنگین بود نمیتونستیم بلند کنیم پسرا اومدن بلند کنن استاد گفت نه اینا باید یاد بگیرن دو فردا یه کارخونه ای رفتن مردا بهشون نخندن جوشم ترم دیگه باید بردارم ايول ...چه فعاليد شومااااا ما كه اصا دست به سياه سفيد نميزديم سره يكي از كلاس هاي عملي استاد گفت برين 4 تا اجر بيارين ،ما دخترا خيلي متشخصانه ايستاديم تا پسرا بيارن ،اصا به روي خودمون هم نياورديم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بعد تو دانشگاه دعوا میشه دیگهکل کل عمرانیا معماری تموم نمیشهجدیدا هم شهر سازیا هم که میپرن بهتون شهرسازیا که چیزی راجع بشون نگم بهتره معماری هم که بیشتر ماه عسل رفتنه تا درس خوندن ولی عمران رو ببین هرکسی تا مدرکشو بگیره 20 سال پیرتر میشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هر رشته ای در جای خودش قشنگه با رشته هاش کاری ندارم با دانشجوهاشونم خدایی یبار دقت کن ، دانشگاه آزاد که اینجوریه ، معماریا وقتی میان یونی انگار بچه داره میره شهربازی چشماشون برق میزنه ولی عمرانیا انگار مرخصیشون تموم شده دارن برمیگردن زندان کلا عمرانیا خسته هستن 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ There are moments in life when you miss someone So much that you just want to pick them from Your dreams and hug them for real گاهی در زندگی دلتان به قدری برای کسی تنگ می شود که می خواهید او را از رویاهایتان بیرون بیاورید و آرزوهای خود در آغوش بگیرید 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بالهای قوی بسازید(کنت بلنچارد) هرچه سخت تر کار کنید ، تسلیم شدن دشوارتر می شود(وینس لومباردی) پیروز نشدن قابل توجیه است اما تلاش نکردن قابل توجیه نیست(مایکل جوردن 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دوستان من برگشتم ... اخه دلم واسه همه تنگ شده بود دلم واسه لب تاپم تنگ شده بود از الان ديگه در خدمت همه هستم فقط صبر كنيد يه ريكاوري بشم چون تازه وارد شدم و دارم كم كم همه رو بررسي مي كنم در مورد اعتراض سوال مسابقه و امتياز هم بزودي بررسي مي كنم و در همون تاپيك جواب بررسي قرار مي دم فعلا من دارم ميرم يه دوري بزنم ببينم چه خبره 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دوستان من برگشتم ...اخه دلم واسه همه تنگ شده بود دلم واسه لب تاپم تنگ شده بود از الان ديگه در خدمت همه هستم فقط صبر كنيد يه ريكاوري بشم چون تازه وارد شدم و دارم كم كم همه رو بررسي مي كنم در مورد اعتراض سوال مسابقه و امتياز هم بزودي بررسي مي كنم و در همون تاپيك جواب بررسي قرار مي دم فعلا من دارم ميرم يه دوري بزنم ببينم چه خبره خوب شد برگشتی ما هم دلمون تنگ شده بودا:167::167::2rqfst4: مهندس در مورد سوال من ،من اصلا اصراری به تصحیح ندارما خودتو به زحمت نندازیا یه وقت 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 2 روز نبودم ها چقد اینجا بهم ریخته :icon_pf (34): خوبین همگی ؟ 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 2 روز نبودم ها چقد اینجا بهم ریخته :icon_pf (34): خوبین همگی ؟ كجا بودي ؟.....جات خالي بود ......هرچند منم نبودم ... 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایها الناس...یکی داره اینجا پست های منو پاک می کنه... بنظر تون کی میتونه باشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ شك نكن Mohammad.A :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شك نكن Mohammad.A :persiana__hahaha: به امضای امیررضا رجوع کنید. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده