رفتن به مطلب

مردان هم بارداری را تجربه می‌کنند !!!

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تغییرات بدنی زن هنگام بارداری کاملا مشهود است، اما به نظر می‌رسد مردان هم در دوران بارداری همسر خود،‌ تغییرات هورمونی مشابهی را درون بدن خود تجربه می‌کنند که روی رفتار آن‌ها با کودک تاثیر می‌گذارد

بهنوش خرم‌روز در خبرانلاین نوشت: اغلب تصور می‌شود که زن‌ها باردار می‌شوند و در طی بارداری تغییرات مختلفی را درون بدن خود تجربه می‌کنند. خب ظاهرا این تصور چندان هم کامل نیست. درست است که تغییرات بدن زن مشهودتر است، اما مردان هم به واسطه پدر شدن تغییرات هورمونی مشابهی را در بدن خود تجربه می‌کنند.

بر اساس گزارش نیوساینتیست،‌ بدن مردان هم مانند زنان به واسطه بچه‌دار شدن،‌ هورمون اکسی‌توسین بیشتری ترشح می‌کند. به نظر می‌رسد این هورمون کاملا به رفتار والدانه مربوط است:‌ پدرانی که اکسی‌توسین بیشتری در بدنشان آزاد می‌شود بیشتر با بچه‌ها بازی می‌کنند و بیشتر دلبسته آن‌ها می‌شوند.

همچنین میزان تستوسترون خون مردان با پدر شدن کاهش می‌یابد. تستوسترون کم‌تر با توجه بیشتر به خانواده و کودک همراه است.

در زنانی که مادر می‌شوند، هورمونی به نام پرولاکتین در تغذیه کودک با شیر نقش دارد. اما پرولاکتین بدن مردانی که پدر می‌شوند هم، درست مانند زنان، در ماه‌های آخر بارداری همسر، بالا می‌رود. مردانی که پرولاکتین بیشتری ترشح می‌کنند هشیاری و مسئولیت بیشتری نسبت به گریه نوزاد نشان می‌دهند. خب ظاهرا تغییرات بارداری اصلا مختص خانم‌ها نیست!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه :ws3:

:ws28: :ws28: :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این ها رو برای چی باید بدونیم؟ محل بحث و گفتگو داره؟

نه نداره !!! :ws3:

همه كه مثل شما خلاق نيستن دكتر!!!:ws3:

مي گم شما چرا هميشه مي زني تو سرو كله اين و اون!!!:banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من شرمندم :ws3:

من بي تقصيرم خبرگزاريا نوشته بودن!!!:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میگم که راجع به رحم من یه مقاله خونده بودم قبلنا که میگفت مردها هم دارن ولی کوچیکه و بی مصرف :ws3:

نه!!!!!:ws3:

كاش مي تونستي مقاله رو بذاري!!

خوب مي تونن استفاده كنن تا بي مصرف نشه!!!:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه!!!!!:ws3:

كاش مي تونستي مقاله رو بذاري!!

خوب مي تونن استفاده كنن تا بي مصرف نشه!!!:ws28:

حیف ندارم..تو روزنامه بود فکر کنم..اصلا یادم نیست کجا بود. :ws3:

اگر داشتم حتما میذاشتم

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws28::ws28::ws28::there::ws28::ws28::ws28:

والا ما که دوبار باردار شدیم علایمی در بابای بچه کشف نکردیم شاید دو سه بار دیگه امتحان کنم کشف بتونم کنم:ws17::ws17:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::there::ws28::ws28::ws28:

والا ما که دوبار باردار شدیم علایمی در بابای بچه کشف نکردیم شاید دو سه بار دیگه امتحان کنم کشف بتونم کنم:ws17::ws17:

:ws28::ws28:

نه شقايق جون دست نگهدار به دردسرش نمي ارزه!!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شقایق جون خوب برای پسرخاله ات زن بگیر رو اون تحقیق کن..:ws3:

شما2 تا بچه دارین کافیه..:w16:

نه مریم جون رو پسرخاله نمیشه

حالا که میگی کافیه یه هوو پیدا میکنم رو اونجوری به تحقیقم ادامه میدم:ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...