saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تغییرات بدنی زن هنگام بارداری کاملا مشهود است، اما به نظر میرسد مردان هم در دوران بارداری همسر خود، تغییرات هورمونی مشابهی را درون بدن خود تجربه میکنند که روی رفتار آنها با کودک تاثیر میگذارد بهنوش خرمروز در خبرانلاین نوشت: اغلب تصور میشود که زنها باردار میشوند و در طی بارداری تغییرات مختلفی را درون بدن خود تجربه میکنند. خب ظاهرا این تصور چندان هم کامل نیست. درست است که تغییرات بدن زن مشهودتر است، اما مردان هم به واسطه پدر شدن تغییرات هورمونی مشابهی را در بدن خود تجربه میکنند. بر اساس گزارش نیوساینتیست، بدن مردان هم مانند زنان به واسطه بچهدار شدن، هورمون اکسیتوسین بیشتری ترشح میکند. به نظر میرسد این هورمون کاملا به رفتار والدانه مربوط است: پدرانی که اکسیتوسین بیشتری در بدنشان آزاد میشود بیشتر با بچهها بازی میکنند و بیشتر دلبسته آنها میشوند. همچنین میزان تستوسترون خون مردان با پدر شدن کاهش مییابد. تستوسترون کمتر با توجه بیشتر به خانواده و کودک همراه است. در زنانی که مادر میشوند، هورمونی به نام پرولاکتین در تغذیه کودک با شیر نقش دارد. اما پرولاکتین بدن مردانی که پدر میشوند هم، درست مانند زنان، در ماههای آخر بارداری همسر، بالا میرود. مردانی که پرولاکتین بیشتری ترشح میکنند هشیاری و مسئولیت بیشتری نسبت به گریه نوزاد نشان میدهند. خب ظاهرا تغییرات بارداری اصلا مختص خانمها نیست! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوب وقتی مشهود نیست (تا حالا کسی نفهمیده) دونستن یا ندونستنش چه فرقی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ این ها رو برای چی باید بدونیم؟ محل بحث و گفتگو داره؟ 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ این ها رو برای چی باید بدونیم؟ محل بحث و گفتگو داره؟ نه نداره !!! همه كه مثل شما خلاق نيستن دكتر!!! مي گم شما چرا هميشه مي زني تو سرو كله اين و اون!!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه من شرمندم من بي تقصيرم خبرگزاريا نوشته بودن!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگم که راجع به رحم من یه مقاله خونده بودم قبلنا که میگفت مردها هم دارن ولی کوچیکه و بی مصرف 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگم که راجع به رحم من یه مقاله خونده بودم قبلنا که میگفت مردها هم دارن ولی کوچیکه و بی مصرف نه!!!!! كاش مي تونستي مقاله رو بذاري!! خوب مي تونن استفاده كنن تا بي مصرف نشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ از اینکه جنسیت کودک مدتها بعد از بسته شدن نطفه تعیین میشه .. علی ای حال() این مشابهت ها هم میتونه قابل پیش بینی بشه. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه!!!!!كاش مي تونستي مقاله رو بذاري!! خوب مي تونن استفاده كنن تا بي مصرف نشه!!! حیف ندارم..تو روزنامه بود فکر کنم..اصلا یادم نیست کجا بود. اگر داشتم حتما میذاشتم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه :ws28::there::ws28: والا ما که دوبار باردار شدیم علایمی در بابای بچه کشف نکردیم شاید دو سه بار دیگه امتحان کنم کشف بتونم کنم:ws17: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::there::ws28:والا ما که دوبار باردار شدیم علایمی در بابای بچه کشف نکردیم شاید دو سه بار دیگه امتحان کنم کشف بتونم کنم:ws17: :ws28: نه شقايق جون دست نگهدار به دردسرش نمي ارزه!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28:نه شقايق جون دست نگهدار به دردسرش نمي ارزه!!! :smiley (18): ولی بالاخره باید بفهمم درسته یا نه 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :smiley (18):ولی بالاخره باید بفهمم درسته یا نه باشه اگه به نتيجه رسيدي به ما هم بگو!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ باشه اگه به نتيجه رسيدي به ما هم بگو!!! باشه ولی یه بیست سالی طول میکشه بهت میگم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شقایق جون خوب برای پسرخاله ات زن بگیر رو اون تحقیق کن.. شما2 تا بچه دارین کافیه.. 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ باشه ولی یه بیست سالی طول میکشه بهت میگم :ws28: نخواستيم!!! يه راه ديگه پيدا كن كه زودتر جوا بده!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شقایق جون خوب برای پسرخاله ات زن بگیر رو اون تحقیق کن..شما2 تا بچه دارین کافیه.. نه مریم جون رو پسرخاله نمیشه حالا که میگی کافیه یه هوو پیدا میکنم رو اونجوری به تحقیقم ادامه میدم لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شقایق جون خوب برای پسرخاله ات زن بگیر رو اون تحقیق کن..شما2 تا بچه دارین کافیه.. اخه رو پسرخالش چطوري تحقيق كنه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده