Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم وتاپیک مشکلی نیست این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از fanous عزیز منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ فانوس یا سمیرا از معدود دخترانی که من دوستش دارم مهربان و عاطفی فهمیده و معقول احساساتی و زود رنج دارای قلبی همچون آینه زلال و به سان دریا وسیع به عنوان دوست و خواهرم خیلی خیلی برام عزیز و قابل احترام هست در حیطه ی علمی و مدیریتی خودش دارای اطلاعات ارزشمند و بالایی هست کوشا و توانمند هست من در عرض این 2 سالی که با ایشون در ارتباط هستم و پیگیر پست ها و تاپیک هاشون هستم خیلی کم دیدم که از مسیر اعتدال خارج بشن و این نشان از ثبات شخصیتی دارد در کنار این ها بسیار و بسیار شیطون هست(یاد تاپیک های تولد بخیر) ظاهرا در رقص کردی هنرمندی چیره دست هست امیدوارم که نتیجه ی کنکورش خوب بشه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده(برای فوق) 16 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ فانوس یا سمیرااز معدود دخترانی که من دوستش دارم مهربان و عاطفی فهمیده و معقول احساساتی و زود رنج دارای قلبی همچون آینه زلال و به سان دریا وسیع به عنوان دوست و خواهرم خیلی خیلی برام عزیز و قابل احترام هست در حیطه ی علمی و مدیریتی خودش دارای اطلاعات ارزشمند و بالایی هست کوشا و توانمند هست من در عرض این 2 سالی که با ایشون در ارتباط هستم و پیگیر پست ها و تاپیک هاشون هستم خیلی کم دیدم که از مسیر اعتدال خارج بشن و این نشان از ثبات شخصیتی دارد در کنار این ها بسیار و بسیار شیطون هست(یاد تاپیک های تولد بخیر) ظاهرا در رقص کردی هنرمندی چیره دست هست امیدوارم که نتیجه ی کنکورش خوب بشه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده(برای فوق) متشکر از استاد خوب اغاز شد لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ فانوس یا سمیرااز معدود دخترانی که من دوستش دارم مهربان و عاطفی فهمیده و معقول احساساتی و زود رنج دارای قلبی همچون آینه زلال و به سان دریا وسیع به عنوان دوست و خواهرم خیلی خیلی برام عزیز و قابل احترام هست در حیطه ی علمی و مدیریتی خودش دارای اطلاعات ارزشمند و بالایی هست کوشا و توانمند هست من در عرض این 2 سالی که با ایشون در ارتباط هستم و پیگیر پست ها و تاپیک هاشون هستم خیلی کم دیدم که از مسیر اعتدال خارج بشن و این نشان از ثبات شخصیتی دارد در کنار این ها بسیار و بسیار شیطون هست(یاد تاپیک های تولد بخیر) ظاهرا در رقص کردی هنرمندی چیره دست هست امیدوارم که نتیجه ی کنکورش خوب بشه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده(برای فوق) از اطلاعات دقیقتون ممنون!!!! من اصلا نمیدونستم دختره یا پسر!!! ایشالا قبول شی سمیرا جان!!! 10 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم به اون صورت نمی شناسم مگر چند تا از بحث های دینی که دنبال کردم خیلی خوبه که سعی می کنه اعتدال و رعایت کنه! خیلی هم احترام بچه ها رو نگه میداره تو بحثا!:flowerysmile: به نظرات اهمیت میده اما جلو زیاده روی ها هم وایمیسه! یه بارم یادمه سر یه بحثی می گفت مرغ یه پا داره و حرفشو عوض نمی کرد...اما نمی دونم کدوم تاپیک بود!!!:dancegirl2: واسش آرزوی موفقیت می کنم ایشالله کنکور قبولی تو ام واسه من دعا کن!!! 11 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوب خوب خوب............... :icon_pf (44): مطلب اول اینکه آبجی سمیرایی آبجی گل خودمه...... همینجا هم یه گل بهش بدم: و بعد اینکه در حق من هوارتا لطف و محبت کرده و من هم نمیدونم چطوری واسش جبران کنم...... 1- فوق العاده مهربون و دلسوزه. 2- به حرفهای آدم تا همون آخرین کلمه و عبارت و جمله گوش میکنه. 3- در صورت امکان بهترین راه رو پیشنهاد میکنه و در صورتی هم که چیزی به ذهنش نرسه حداقل به حرفهای آدم گوش میکنه و میگه که فعلاً به خدا توکل کن و سعی کن تا چی صلاح باشه..... 4- ناامید نیستش و کسی رو هم ناامید نمیکنه. 5- خیلی مودب و بامتانت صحبت میکنه و از جهتی نه به کسی توهین میکنه و نه به کسی اجازه توهین کردن میده. 6- تا جایی که من باهاش آشنا هستم عدالت و میزان رو رعایت میکنه و یکطرفه به موضوع نگاه نمیکنه. 7- خیلی دوست دارم که خوشبخت بشه و بیاد بگه که بچه ها توی درس و دانشگاهم موفق شدم و بعدش هم اینکه توی زندگی شخصی خودش دلشاد و موفق باشه. 8- از اینکه توی تاپیک های تولد خیلی پرانرژی هستش خیلی جالبه واسم و آرزو میکنم که همیشه دلشاد و پرانرژی باشه. 9- در حد توان به صورت همزمان توی تالار های ادیان و مهندسی صنایع حداکثر تلاشش رو انجام میده...... 10- آقا چرا گیر میدی. دههههههههههههه. :w00: اصلاً آبجی خودمه و هوارتا هم خوبه............ 14 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ فانوس یا سمیرااز معدود دخترانی که من دوستش دارم مهربان و عاطفی فهمیده و معقول احساساتی و زود رنج دارای قلبی همچون آینه زلال و به سان دریا وسیع به عنوان دوست و خواهرم خیلی خیلی برام عزیز و قابل احترام هست در حیطه ی علمی و مدیریتی خودش دارای اطلاعات ارزشمند و بالایی هست کوشا و توانمند هست من در عرض این 2 سالی که با ایشون در ارتباط هستم و پیگیر پست ها و تاپیک هاشون هستم خیلی کم دیدم که از مسیر اعتدال خارج بشن و این نشان از ثبات شخصیتی دارد در کنار این ها بسیار و بسیار شیطون هست(یاد تاپیک های تولد بخیر) ظاهرا در رقص کردی هنرمندی چیره دست هست امیدوارم که نتیجه ی کنکورش خوب بشه و بره دانشگاه ادامه تحصیل بده(برای فوق) همین نوشته بالا 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خیلی دختر خوب و دوست داشتنی هستش .و البته جزو معدود دختراییه تو انجمن که دخترها رو تحویل می گیره 10 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ یک موضوع یادم رفت بسیار اهل چک چنه هست حالا معنی این کلمه بماند 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ دختر خوفيه مطالب مفيدي تاحالا ازش ديدم تو انجمن بنظر ميرسه که به بحث و گفتگو خيلي علاقه داره مخصوصا در خصوص مسائل ديني و... بنظر دختر اروم و متيني مياد همين ديگه 11 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ امیر خان (amirgb) خیلی خلاصه و در عین حال کامل شخصیت فانوس رو تعریف کرد. علاوه بر آنها چیزایی که به نظرم میاد: آروم و متعادل از طرفی بسیار حساس رک و رو راست فوق العاده مهربون اراده بسیار قوی برای انجام کار یه انتقاد کوچولو : حساسیت بیش از اندازه نسبت به اتفاقات دور و اطراف خودش، باعث می شه تا در برابر هر اتفاقی (حتی کوچک) به لحاظ روحی بسیار آزرده بشه ! منم امیدوارم نتیجه کنکور براش مثبت باشه، چرا که می دونم تلاشه خیلی زیادی براش کرده 10 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ احساس میکنم فردی: مثبت اندیش زود رنج زود قهر میکنه میخوام بساطشو جمع کنه بره سعی میکنه اختلافات بین جمع رو کاهش بده 8 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ فانوس کجایی ..تاپیک تو خیلی کند و کم بازدید پیش میره بر عکس 1 و 2 :167: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا تهدید کرده هرکس بیاد اینجا حرف بزنه گوشش رو می بره من هم که زیاد میام چون قبلا گوشم رو بریده و دیگه گوش ندارم که بخواد ببره 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دوست داشتنی و محبوب متین و دارای درکی عمیق از دین محقق...........هر حرفی رو به صرف زیاد تکرار شدن قبول نمیکنه دارای احساساتی لطیف در عین شخصیتی محکم و موقر............ مادر خوبی برای بچه هاش میشه.................خوش بحال فرزنداش........ وجود چنین فردی در انجمن باعث رشد همه میشه..................باعث رشد من یکی که شده . . . دوستت داریم..............ادامه بده.............. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آبجی سمیرای من : خیلی خانومه خیلی گله بسیار مهربون و..... 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دوست داشتنی و محبوبمتین و دارای درکی عمیق از دین محقق...........هر حرفی رو به صرف زیاد تکرار شدن قبول نمیکنه دارای احساساتی لطیف در عین شخصیتی محکم و موقر............ مادر خوبی برای بچه هاش میشه.................خوش بحال فرزنداش........ وجود چنین فردی در انجمن باعث رشد همه میشه..................باعث رشد من یکی که شده . . . دوستت داریم..............ادامه بده.............. :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اول از همه همگرو م . دوم از همه باعث افتخاره که همگروه م ه . سوم " مهربووووووووووو نه چهارم ." اطلاعات خیلی خوبه و لایق مدیریت . اطلاعات اجتماعی و مذهبی و فرهنگیش هم عالیه . خلاصه چیز های زیادی ازش یاد گرفتیم. نقدی هم نیست . :w139: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام منم در مورد سمیرا بگم خیلی دلسوزه:ws2: شعور اجتماعیش خیلی بالاست درکش از ادما و شرایطشون خیلی بالاست مهندس صنایع است به همه احترام میزاره و خیلی کم عصبانی میشه منم خیلی دوست داره معتادم هست معتاد انجمن:putertired: ادم با خدایی هم هست 8 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: چرا مي خندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه تنبيه ات كردم قبلناااااااااااا:ws47::167: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده