رفتن به مطلب

چرا که نه؟

Fakur

ارسال های توصیه شده

این یکنوع ضعفه یا عادتی است که از بزرگانمون می آموزیم؟

وقتي ما قادريم با يه فرد خيلي غريبه دوست باشيم چرا نتونيم با يه كسي كه به نوعي به ما نزديك شده و گره خورده دوست باشيم ..

گره خوردن یعنی فامیل های نسبی ( پدر , مادر , خواهر , برادر , عمه , دایی )

نزدیک شدن یعنی فامیل های سببی( داماد , عروس , پدر زن , جاری , باجناق و . . . )

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتي ما قادريم با يه فرد خيلي غريبه دوست باشيم چرا نتونيم با يه كسي كه به نوعي به شدت به ما نزديك شده و گره خورده دوست باشيم ..

ها؟ :ws52:چی شد؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وقتي ما قادريم با يه فرد خيلي غريبه دوست باشيم چرا نتونيم با يه كسي كه به نوعي به شدت به ما نزديك شده و گره خورده دوست باشيم ..

.

.

.فکور وقتی بمون نزدیک شده وگره خورده یعنی چی ؟میشه توضیح بدی ؟ مثال بزنی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.فکور وقتی بمون نزدیک شده وگره خورده یعنی چی ؟میشه توضیح بدی ؟ مثال بزنی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اره چند نفری دور هم میشنیم ، اما فاصله ها مون از آنجا (جایی که دور هم نشستیم )تا کوه قافه ، یکی با گوشی موبایلش ور می ه ، دیگری مشغول جویدن ناخنشه ، آن یکی با تلفن صحبت می که و به مخاطبش فحش و ناسزا می گه و اگر تازه واردی سلام بده فقط با تکان دادن سر یا دست جواب میدیم و در آخر هم یکی یکی خاموش و بی صدا ، بدون خداحافظی از هم جدا می شویم...همینو می خواستی بگی نه ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اره چند نفری دور هم میشنیم ، اما فاصله ها مون از آنجا (جایی که دور هم نشستیم )تا کوه قافه ، یکی با گوشی موبایلش ور می ه ، دیگری مشغول جویدن ناخنشه ، آن یکی با تلفن صحبت می که و به مخاطبش فحش و ناسزا می گه و اگر تازه واردی سلام بده فقط با تکان دادن سر یا دست جواب میدیم و در آخر هم یکی یکی خاموش و بی صدا ، بدون خداحافظی از هم جدا می شویم...همینو می خواستی بگی نه ؟

اینام هستش.

مثلآ با برادرمون به اندازه همدانشگاهی مون دوست نیستیم . و الی آخر

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما من دوست ندارم با فامیل باشم خونه خالم تا ما 2 دقیقه هم راه نیست داییمم پیاده 7 دقیقه

اما دوسشون ندارم چون اونجا نمیتونم خودم باشم نمیتونم شلوغ کنم بخندم به شیوه خودم میوه بخورم کوچکترین حرکتی باعث حرف در اوردن میشه

همیشه هم به مامانم میگم من دوست ندارم واسه اینکه 1 ساعت سرم گرم بشه یه ماه بخاطر دری وری هاشون عصبی باشم:a030:

من با کسایی میگردم که بدونم باهام رو راستن:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فامیل؟ هرچه با من کرد آشنا کرد!

(این برا خودم ثابت شده و سرم اومده)

دوری و دوستی، اما نه دوستی خاله خرسه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
فامیل؟ هرچه با من کرد آشنا کرد!

(این برا خودم ثابت شده و سرم اومده)

دوری و دوستی، اما نه دوستی خاله خرسه!

یه بنده خدایی همیشه میگه من عروسی کردم دور از فک و فامیل خونه میگیرم:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این بخاطر اینه که ازشون انتظار داریم...................برید انتظارات اونا رو برآورده کنید..........احساس خوبی میکنند ..........و بعد یه مدت شما محبوب میشین

به همین سادگی ......به همین خوشمزگی

• Like 4
لینک به دیدگاه

وقتي ما قادريم با يه فرد خيلي غريبه دوست باشيم چرا نتونيم با يه كسي كه به نوعي به ما نزديك شده و گره خورده دوست باشيم ..

ممنون فکور عزیز

واقعا چرا از پذیرفتن اینکه دوست داریم به غریبه ها بیشتر اعتماد کنیم تا خواسته های کوچک نزدیکانمان رو براورده سازیم وحشت داریم

شدیم غریبه پرست یجورایی

دی:

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش شاید مشکل ازینجا آب میخوره که نسب ها و وابستگی های خونی و فامیلی یه سری معذوریت ایجاد میکنه,

یه خاطره میگم شاید اولش بیربط به نظر برسه ولی نتیجه تهش جالبه؛چندوقت پیش منزل یکی از دوستان بودم؛پدر و مادر اون دوست برای مراسمی رفته بودن بیرون،در و پیکر اتاق باز با صدای بلند کلی از زمین و زمان و دوست و آشنا و کس و ناکس حرف زدیم تا اینکه تلفن زنگ میزنه و مام دوست عزیز ازش میخواد که گوشیو بده به بابا...:icon_pf (34):

باباش خونه بوده و تو اتاق بغلی سعی داشته بخوابه انگار؛ولی مگه ما گذاشتیم:ws28:

بعدها برام تعریف کرد باباش که فوقالعاده موجود باظرفیتی هم هست سر شام بهش گیر داده همه حرفاتونو شنیدم:ws3: و دوست هم خودشو از تک و تا نمیندازه و در جواب به بابا میگه:تو هرچی به دوستات میگفتی به باباتم میگفتی؟!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم موافق اين حرفم چه اشكالي داره ادم دوست زياد داشته باشه تازه نشونه روابط عمومي بالاست

شما متن تاپیک رو بدرستی درک نکرده اید. موضوع این نیست. دوباره بخونی , ممنون میشم. :icon_gol:

لینک به دیدگاه
این بخاطر اینه که ازشون انتظار داریم...................برید انتظارات اونا رو برآورده کنید..........احساس خوبی میکنند ..........و بعد یه مدت شما محبوب میشین

به همین سادگی ......به همین خوشمزگی

هوتن مسئله انتظار نیست من میگم میخاید حرف بزنید جلو روی ادم حرف بزنید چرا پشت ادم چرت میگید

تو که زن دایی مو میشناسی:ws28:

اقاجان دور فامیلو خط بکش راحت کن خودتو:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هوتن مسئله انتظار نیست من میگم میخاید حرف بزنید جلو روی ادم حرف بزنید چرا پشت ادم چرت میگید

تو که زن دایی مو میشناسی:ws28:

اقاجان دور فامیلو خط بکش راحت کن خودتو:ws3:

از من میشنوی دور همه رو خط بکش :banel_smiley_4:

خلاص.......... راحتتتت:w16::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...