رفتن به مطلب

مراسم عروسی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگی به شرایط آدم موقع ازدواج داره.اگه پولش باشه، خب یه عروسی خوب میگیریم و یه سفر خوب بعدش:ws3:

اگه هم پولش نباشه، خب تو همه چی حد تعادلو رعایت می کنیم که تا چندسال بعد از ازدواج درگیر پرداخت بدهی هامون نباشیم :banel_smiley_4:

خودم که یه عروسی خوب (نه خیلی مجلل و بریز و بپاش و نه خیلی بی سرو صدا و ساده) رو دوست دارم :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن

موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه

فیلم هندی زیاد نگاه میکنی........این حرفا ماله تو کتاباس

23 سال از عمرم گذشت عشقی ندیدیم......باقیشم فکر کنم همینطور باشه:mornincoffee:

اصلا من تا حالا عاشق ندیدم...عشق ندیدم(اینطوری که شما میگی)

ادم با خوش حرف بزنه بهترههههه:shame:

لینک به دیدگاه
سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟

خیلی ساده مجلل! :ws37:

لینک به دیدگاه

بستگی به شرایط شوهرم داره...اگه وضع مالیش خوب باشه تا جاییکه ریخت و پاش نباشه عروسیه معقولی میگیرم...اما اگه شرایطشو نداشته باشه معمولی و پایینتر از معمولیشم مشکلی نداره....زندگی مگه رو پایه عروسیه مفصل شکل میکیره که ادم بخواد واسه مجللش هول بزنه؟!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...