Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ 3ماه نیست آموزشی. 2ماهه. البته از سال 90 احتمالاً میشه 3ماه عوضش حقوقتون از سال 90 از 40تومن میشه 240 تومن. برو حالشو ببر. کجا بهت انقدر حقوق میدن :ws2: من که میدونم تو چقدر همیشه این غصه سربازی رو داشتی که زودتر تموم بشه و .... تازه درجه استواری هم بهتون میدن 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ 3ماه نیست آموزشی. 2ماهه. البته از سال 90 احتمالاً میشه 3ماه عوضش حقوقتون از سال 90 از 40تومن میشه 240 تومن. برو حالشو ببر. کجا بهت انقدر حقوق میدن :ws2: من که میدونم تو چقدر همیشه این غصه سربازی رو داشتی که زودتر تموم بشه و .... تازه درجه استواری هم بهتون میدن خدا بگم این جواد چی کار نکنه! چی انداخت تو دهند شما ما رو ول نمی کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ میدونم واقعیت تلخه محمدمهدی. دو سال عقب افتادن از مسائل مهم کم نیست 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ رو آب بخندی. اگه من این سربازی رو نپیچوندم...:w00: حالا ببین. 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ آخه میدونی تا سربازیت تموم نشه کلی از کارائی که می تونی انجام بدی رو باید بیخیال بشی! حتما يكي از اون كارا مزدوج شدنه هان؟:ws28: الهي مي گذره حالا ما صحبت مي كنيم تا قبول كنن:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ نه بابا! دوستان یه زمانی توهم ورشون داشته بود. آخه منو محمد و ابوذر هم اتاق بودیم. من سال پائنیشون بودم. دوست داشتند منو اذیت کنن. یه عنصر فتنه انگیز هم به نام جواد داشتیم. همه اینا زیر سر اونه! از بس شایعه پراکنی کرد. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ حالا نمی دونم این وسطه از کجا پیداش شد... دوباره اون بحث انداخت وسط.:w00: منظور از کارای دیگه معاملات بورسی و شرکت زدن و پروژه گرفتن بود ... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ از اون دورانی که باید سبیلاتو کچل میکردی برامون بگو! آره مهسا براشون تعريف كنيادش بخير:girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اون موقع سيبيل نداشت تازه مد شده سيبيل و مهسا هم با مد پيش مي ره و گذاشته ديگه:ws28: عرضم به حضور بي سيبيلتون همونطور كه سميرا گفت اون موقع من سيبيل نداشتم، يعني در حد 2-3 بيل بيشتر نبود بعدش همون 2-3 بيل رو هم اونجا نميشد بزنيم كه انقد نزدم كه شد آخراي خدمتم 30 بيل شباش ولي باحال بودااا، همه كه ميخوابيدن سيبيلامون رو به هم گره ميزديم، بعد يكي رو ميكشيديم كه فردا صب كي تختارو مرتب كنه (مثه كارتون سيندرلا كه موشا دماشون رو گره زدن تا ببينن كي بره طرف پيشيه ) خاطره زياده ... 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ نه بابا! دوستان یه زمانی توهم ورشون داشته بود. آخه منو محمد و ابوذر هم اتاق بودیم. من سال پائنیشون بودم. دوست داشتند منو اذیت کنن. یه عنصر فتنه انگیز هم به نام جواد داشتیم. همه اینا زیر سر اونه! از بس شایعه پراکنی کرد. شايعه ها به واقعيت نزديك مي شن:ws28: كه اين طور:girl_yes2: لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ حالا نمی دونم این وسطه از کجا پیداش شد... دوباره اون بحث انداخت وسط.:w00:منظور از کارای دیگه معاملات بورسی و شرکت زدن و پروژه گرفتن بود ... بله كاملا معلومه همون كاراي بورسي و اينا ست:ws28: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ عرضم به حضور بي سيبيلتون همونطور كه سميرا گفت اون موقع من سيبيل نداشتم، يعني در حد 2-3 بيل بيشتر نبود بعدش همون 2-3 بيل رو هم اونجا نميشد بزنيم كه انقد نزدم كه شد آخراي خدمتم 30 بيل شباش ولي باحال بودااا، همه كه ميخوابيدن سيبيلامون رو به هم گره ميزديم، بعد يكي رو ميكشيديم كه فردا صب كي تختارو مرتب كنه (مثه كارتون سيندرلا كه موشا دماشون رو گره زدن تا ببينن كي بره طرف پيشيه ) خاطره زياده ... واي يادش بخير مهسا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلم گرفتا:viannen_38: يكم ديگه بگو واسشون تا اين همه ناراحت نشن كه مي خوان برن سربازي آخ يادش بخير عجب دوران با شكوهي بودااااااااااااااااا:ws47: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ شما دخترا که سربازیت اینطوری بود: ☻وقتی دخترها سرباز می شوند؟!؟☻ محمدمهدی فقط به خاطر عقب افتادن معاملات بورسیه که از سربازی بدش میاد چیزی نیست میگذره. ولی معلومه هنوزم مثل اون موقع اخبار این سربازی رو حسابی دنبال میکنی ببینی میتونی یه جوری از توش یه معافی چیزی واسه خودت ردیف کنی 1ماه که سربازی کم میشد جشن میگرفتی 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ شما دخترا که سربازیت اینطوری بود:☻وقتی دخترها سرباز می شوند؟!؟☻ محمدمهدی فقط به خاطر عقب افتادن معاملات بورسیه که از سربازی بدش میاد چیزی نیست میگذره. ولی معلومه هنوزم مثل اون موقع اخبار این سربازی رو حسابی دنبال میکنی ببینی میتونی یه جوری از توش یه معافی چیزی واسه خودت ردیف کنی 1ماه که سربازی کم میشد جشن میگرفتی واي خدا من اين تاپيك رو نديدم مردم از خنده هاهاهاهاهاهاهاها:ws28::ws28::ws28: آره محمد فقط واسه بورس و كار ايناست كه ناراحته طفلي بچه ي فعاليه هاهاهاهاها:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ :w74::shame::brodkavelarg::ws54: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ محمد ! من میدونم با تو! نمیشه گزارشم داد. خودش رئیسه. دیکتاتور. مرگ بر دیکتاتور مرگ بر دیکتاتور.:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ محمد ! من میدونم با تو!نمیشه گزارشم داد. خودش رئیسه. دیکتاتور. مرگ بر دیکتاتور مرگ بر دیکتاتور.:banel_smiley_90: اگه مي خواي گزارش بده خودمون مي كشيمش:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ اااااااااااااااااا؟ گناه داره ها!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ بشمار 3 پاشید برید این مدیر عزیز بخش رو برش گردونید بدویید که خیلی باهاش کار دارم :w410: 3 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ من سرباز نیستم ولی سربازارو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده