Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چندتا از اخرین کارام ... enjoy 11 لینک به دیدگاه
parisa panahi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این فایل پیوست عالیه ، من خودم با vray کار می کنم بد نیستند ولی مثل کار شما real نیست ممکنه کمکم کنید.plz اگر ممکنه از طریق mail باهاتون در تماس باشم. parisapn86@yahoo.com tnx 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خوشحال میشم نظرتونو بدونم(پست 50 به بعد) http://www.noandishaan.com/forums/thread81958-5.html 3 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ این کاره 20 دقیقه تو مکسه ایراداتشو بگید ممنون میشم [/img] 6 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ [/img] [/img] نظراتتون رو بفرمائید دوستان 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مثل همیشه،خیلی خوبه ؛اما اون میزای سمت چپ چیه ؟ چرا زیرش نور داره؟ [/img] [/img] نظراتتون رو بفرمائید دوستان آورییین ؛آورییییین؛خیلی خوبه، فقط صندلیا خیلی ماته؛ بجاش قسمت فلزیش خیلی براقه لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ قشنگ شده، فقط نور اون قسمت اینقدر زیاده که اصلا نمیشه فهمید اونا میزه، صندلیه...اصلا چه شکلیه... لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مثل همیشه،خیلی خوبه ؛اما اون میزای سمت چپ چیه ؟ چرا زیرش نور داره؟ آورییین ؛آورییییین؛خیلی خوبه،:hapydancsmil: فقط صندلیا خیلی ماته؛ بجاش قسمت فلزیش خیلی براقه ونوس جون من این کارو هول هولی انجام دادم و خودمم یه ایراداتی توش میبینم که البته الان رفع کردم فلزیش استیل به خاطر جنس متریالشه بازم ممنونم که مثل همیشه نظرتو دادی لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ مکس 2012---- ویری2......... ساعت 4.5 صبح!! علت بیخوابی !!! هدف نورپردازی.... مدلینگ خاصی نداره!!جز صندلی و کتاب ها بقیه مدلسازی تو محیط مکس توسط خودم انجام شده... 10 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ مثل همیشه،خیلی خوبه ؛اما اون میزای سمت چپ چیه ؟ چرا زیرش نور داره؟ طرح رو برای سازمان انرژی های نو ایران کشیدم به عنوان نمایشگاه دائمی قراره که توی مشکین شهر ساخته بشه تا جایی که میدونم طرح رو برای شناسایی پیمانکار ساخت به مناقصه گذاشته بودن میز های سمت چپ استند نمایش محصولات هست که قرار روش قطعات توربین های بادی (اونایی که منجیل رفتن میدونن چیرو میگم) قرار بگیره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ مکس 2012---- ویری2......... ساعت 4.5 صبح!! علت بیخوابی !!! هدف نورپردازی.... مدلینگ خاصی نداره!!جز صندلی و کتاب ها بقیه مدلسازی تو محیط مکس توسط خودم انجام شده... خیلی قشنگ شده ،جز تعریف چی میشه گفت فقط دعا میکنم یه روزی کار منم اینقد خوب بشه، آهان؛ یه چیزی زیادی رو میز لیوان و گلدون اینا گذاشتی، راستی ، میز و کتابخونه و فرش کوچیکه و جعبه رو خودت مدل کردی؟ چی میگن مدل دیگه ؟ ...... بسیار عالی؛ کف و میز اینا خیلی خوبه، اما چطوری نور پنجره رفته رو سقف؟ این نور رو کف که جلوئه این از کجاست؟ لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ خیلی قشنگ شده ،جز تعریف چی میشه گفت فقط دعا میکنم یه روزی کار منم اینقد خوب بشه، آهان؛ یه چیزی زیادی رو میز لیوان و گلدون اینا گذاشتی، راستی ، میز و کتابخونه و فرش کوچیکه و جعبه رو خودت مدل کردی؟ چی میگن مدل دیگه ؟ با شرکت در کلاس های مهیار میتونی از شوخی گذشته... آره خودمم فهمیدم... واسه همین بعدش اینو رندر گرفتم... آره... فرش از Vray Fur ..... بقیه هم که باکسن... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ با شرکت در کلاس های مهیار میتونی از شوخی گذشته...آره خودمم فهمیدم... واسه همین بعدش اینو رندر گرفتم... آره... فرش از Vray Fur ..... بقیه هم که باکسن... راهش دورهپول هم ندارم ؛ آره خیلی خیلی خوب شده چند تا نور گذاشتی؟ چقدر نورپردازیت خوبه لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ راهش دورهپول هم ندارم ؛ آره خیلی خیلی خوب شده چند تا نور گذاشتی؟ چقدر نورپردازیت خوبه تا شهر شما هم میام :gnugghender: به جز اون نورها که IES همون هایی که تو اون تاقچه فرم برای گلدون های ضایع سبز و نارجی گذاشتم :دی 1دونه نور اصلی!! 1دونه هم نور هم واسه افکت رنگی بیشتر (خیلی کمه شدتش)...مجموع 2تا به جز IES آموزش مدلینگ میز هم توسایت میزارم... از مراحلش فیلم گرفتم:دی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ تا شهر شما هم میام :gnugghender: به جز اون نورها که IES همون هایی که تو اون تاقچه فرم برای گلدون های ضایع سبز و نارجی گذاشتم :دی 1دونه نور اصلی!! 1دونه هم نور هم واسه افکت رنگی بیشتر (خیلی کمه شدتش)...مجموع 2تا به جز IES آموزش مدلینگ میز هم توسایت میزارم... از مراحلش فیلم گرفتم:دی ایول، دستت مرسیییییی؛خیلی این فیلما خوبن، من یکی واسه میز کامپیوترو دارم خیلی کمکم کرد لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ممنونم از نظراتت ونوس جون نور روسقف بخاطر براقی اوناس نور کنار کار که پرسیدید از پنجره ای پشتیه که پشت دوربین قرار دارند 3 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده