Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 اینجوریشو ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم یه نوع دیگه!!!!!!! دوبعدی با متریال از دست تو ولی جالب شده...یه پرسپکتیو ازش بدی بهتر می شه قضاوت کرد
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 2011 از دست تو ولی جالب شده...یه پرسپکتیو ازش بدی بهتر می شه قضاوت کرد . . . دادم رفت......... کارفرما هم داره اجرا میکنه ولی با یه تغییر کوچولو یه طرفشو پارکینگ زد:icon_pf (34): چ جوریشو نمیدونم اجراش تموم شد عکسشو میذارم
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 اینم یه کار از من!!!!!!!!!!!!!بقیش باشه بعد تحویل طرحمم اگه نقدی دارین بگین خوشحال میشم ورودی و سردر این که هنوز کارش تموم نشده ! درست میگم؟
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 2011 این که هنوز کارش تموم نشده ! درست میگم؟ . . درسته طرح اولیه بود که قبول نکرد کارفرما
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 نظر؟؟؟؟؟؟؟؟با cad هااااااااااااااااا!:w127: با کده؟ :jawdrop: چه جوری رندر گرفتی؟ بسیار جالب انگیز شده...مرحبا.... یه ایراد: یه مقدرا تیره شده...همین 1
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 خیلی خوبه من زیاد کد بلد نیستم ولی فکر کنم اگه فالشو بیاری تو مز یه کم رندر رو تمیز کنی خیلی بهتر می شه
Construction 4752 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 نظر؟؟؟؟؟؟؟؟ با cad هااااااااااااااااا! دوست عزیر لطفا در صورت امکان فایل اصلی را در اینجا آپ بفرمائید؟ 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 .خیلی خوب شده بیمارستان؟ کار تحویل نهایته؟:icon_gol: ممنون نه هتله بله برای تحویل نهاییم بود ویوهای دیگه شم می ذارم
ارسال های توصیه شده