Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اینجوریشو ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم یه نوع دیگه!!!!!!! دوبعدی با متریال از دست تو ولی جالب شده...یه پرسپکتیو ازش بدی بهتر می شه قضاوت کرد لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ از دست تو ولی جالب شده...یه پرسپکتیو ازش بدی بهتر می شه قضاوت کرد . . . دادم رفت......... کارفرما هم داره اجرا میکنه ولی با یه تغییر کوچولو یه طرفشو پارکینگ زد:icon_pf (34): چ جوریشو نمیدونم اجراش تموم شد عکسشو میذارم لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اینم یه کار از من!!!!!!!!!!!!!بقیش باشه بعد تحویل طرحمم اگه نقدی دارین بگین خوشحال میشم ورودی و سردر این که هنوز کارش تموم نشده ! درست میگم؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ این که هنوز کارش تموم نشده ! درست میگم؟ . . درسته طرح اولیه بود که قبول نکرد کارفرما لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ نظر؟؟؟؟؟؟؟؟ با cad هااااااااااااااااا!:w127: 02.rar لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ نظر؟؟؟؟؟؟؟؟با cad هااااااااااااااااا!:w127: با کده؟ :jawdrop: چه جوری رندر گرفتی؟ بسیار جالب انگیز شده...مرحبا.... یه ایراد: یه مقدرا تیره شده...همین 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی خوبه من زیاد کد بلد نیستم ولی فکر کنم اگه فالشو بیاری تو مز یه کم رندر رو تمیز کنی خیلی بهتر می شه لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ نظر؟؟؟؟؟؟؟؟ با cad هااااااااااااااااا! دوست عزیر لطفا در صورت امکان فایل اصلی را در اینجا آپ بفرمائید؟ 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سپاس بیکران ولی منظورم فایل اتوکد بود لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ . خیلی خوب شده بیمارستان؟ کار تحویل نهایته؟:icon_gol: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ .خیلی خوب شده بیمارستان؟ کار تحویل نهایته؟:icon_gol: ممنون نه هتله بله برای تحویل نهاییم بود ویوهای دیگه شم می ذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده