رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

شیطون کوچلوی دوست داشتنی +شبکه ملی فارسی وان +پاسور با رفقا + پیر دختر ..انواره دو بالزاک +نیرو افتظاحی اشغال رشوه گیر +انجمن نو... + آی نازنین مریم+تلویزیون بی محتوا + make no bones about+ و تکرار دیروز ..

• Like 8
لینک به دیدگاه

در کنار هم هستیم ولی نسبت به هم بیگانه ایم ، از یگدیگر خسته شده ایم ، با هم گفتگو می کنیم اما افکارمون جای دیگه اس ... یه جایی خوندم که « می خندیم اما نه از درون ، می سوزیم اما نه از برون" حکایت الان ماست

موقعه صحبت کردن با هم به حرف های طرف مقابل هیچ توجه ای نداریم و فقط در فکر اونیم که جملات بعدی که قراره بر زبان بیاریم را آماده کنیم ، حالا چه با ربط باشه یا بی ربط فرقی نمی کنه؟!فقط قلمبه ، سلمبه و دندانگیر باشه ، همین کافیه ، چون رقیب هم دنبال همین رویه است ، او هم مشغول مرتب کردن مطالب بعدی خودشه و بس ، بقول زنده یاد اخوان ثالت: از تهی سرشار ، جویبار لحظه ها جاریست..

.

.امروزمون پره از خستگی ،دل زدگی ، بی هویتی ،سردرگمی ،سیا.ست زدگی ،ناامیدی یاس ، در نهایت فرار از اجتماع!! و گوشه گیری ؟؟؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

خدا بابای این فارسی 1 بیامرزه و گرنه من نمیدونستم چی کنم:banel_smiley_4: تازشم این افسانه ی افسونگر همش میگه با شوهراتون مهربون باشین:ws3:

برنامه ریختن یه سری گل بخرم اما اینقدر گرمه که نمیتوتن برم بیرون:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا بابای این فارسی 1 بیامرزه و گرنه من نمیدونستم چی کنم:banel_smiley_4: تازشم این افسانه ی افسونگر همش میگه با شوهراتون مهربون باشین:ws3:

برنامه ریختن یه سری گل بخرم اما اینقدر گرمه که نمیتوتن برم بیرون:banel_smiley_4:

چیشد؟ اونا یا تو؟ گل چیه؟ من یه مدت کلی گل داشتم ولی از اول کاردانی همرو دادم به فک فامیل و آشنا!

تخصصمم تو بنفشه بود!

• Like 2
لینک به دیدگاه
چیشد؟ اونا یا تو؟ گل چیه؟ من یه مدت کلی گل داشتم ولی از اول کاردانی همرو دادم به فک فامیل و آشنا!

تخصصمم تو بنفشه بود!

خودم بابا

ااا

یاد دختر داییم افتادم اسمش بنفشست:ws28: وای خیلی باحاله واقعا هم مثل گل زیباست:ws28:

من گل ندارم :icon_pf (34):چند تا کاکتوس دارم فقط:banel_smiley_4:

آدم تو این زمونه بتونه توجهش رو به یک نفر معطوف کنه هم هنر کرده.

منظورت از اون یه نفر کیه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودم بابا

ااا

یاد دختر داییم افتادم اسمش بنفشست:ws28: وای خیلی باحاله واقعا هم مثل گل زیباست:ws28:

من گل ندارم :icon_pf (34):چند تا کاکتوس دارم فقط:banel_smiley_4:

منظورت از اون یه نفر کیه:ws3:

برا هر کسی یه معنی متفاوت داره..

میخوای جای تو پیشگویی کنم یعنی بطور کل البته؟

میتونه همسر موجودت باشه یا همدم فعلی و همسر اینده ات ..یا که نه! میتونه کسی باشه که تو ذهنت نسبت بهش اندک توجهی داری:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
در کنار هم هستیم ولی نسبت به هم بیگانه ایم ، از یگدیگر خسته شده ایم ، با هم گفتگو می کنیم اما افکارمون جای دیگه اس ... یه جایی خوندم که « می خندیم اما نه از درون ، می سوزیم اما نه از برون" حکایت الان ماست

موقعه صحبت کردن با هم به حرف های طرف مقابل هیچ توجه ای نداریم و فقط در فکر اونیم که جملات بعدی که قراره بر زبان بیاریم را آماده کنیم ، حالا چه با ربط باشه یا بی ربط فرقی نمی کنه؟!فقط قلمبه ، سلمبه و دندانگیر باشه ، همین کافیه ، چون رقیب هم دنبال همین رویه است ، او هم مشغول مرتب کردن مطالب بعدی خودشه و بس ، بقول زنده یاد اخوان ثالت: از تهی سرشار ، جویبار لحظه ها جاریست..

.

.امروزمون پره از خستگی ،دل زدگی ، بی هویتی ،سردرگمی ،سیا.ست زدگی ،ناامیدی یاس ، در نهایت فرار از اجتماع!! و گوشه گیری ؟؟؟

گل گفتی...منم همینجوری:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

کیبردت و باید طلا گرفت

واقعا همینه

تو این زمونه همه دو رو هستن:flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه
برا هر کسی یه معنی متفاوت داره..

میخوای جای تو پیشگویی کنم یعنی بطور کل البته؟

میتونه همسر موجودت باشه یا همدم فعلی و همسر اینده ات ..یا که نه! میتونه کسی باشه که تو ذهنت نسبت بهش اندک توجهی داری:icon_redface:

من که همسر ندارم:ws44: کسی هم نیست که دلم واسش بزنه:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من که همسر ندارم:ws44: کسی هم نیست که دلم واسش بزنه:ws44:

در زمین پراکنده شوید و برای خود همسری برگزینید.:ws2:

یعنی خیلی سخته که !!

چرا اذیت میکنی بگوکه میخوای بیشتر خودت رو بغرنج نشون بدی. دل ادم لااقلکندش برا جنیفر لوپز یا مثلن دیوید بکهام که ممکنه بزنه.

بزنه؟ اهان درسته

• Like 2
لینک به دیدگاه
در زمین پراکنده شوید و برای خود همسری برگزینید.:ws2:

یعنی خیلی سخته که !!

چرا اذیت میکنی بگوکه میخوای بیشتر خودت رو بغرنج نشون بدی. دل ادم لااقلکندش برا جنیفر لوپز یا مثلن دیوید بکهام که ممکنه بزنه.

بزنه؟ اهان درسته

ایشششششش اونا که چندشن هر کدوم با 10 نفر بودن:w00:

لینک به دیدگاه
کیبردت و باید طلا گرفت

واقعا همینه

تو این زمونه همه دو رو هستن:flowerysmile:

.راستش ادم بعضی وقتها حس وحال نوشتن پیدا میکنه وبدون اینکه بخواد به خودش فشار بیاره مطالب تو زهنش رژه میره فقط کافیه قلمی و کاغذی یا صفحه کلید کامپیوتری گیر بیاره تا قلمقلمش بر صفحه کاغذ و یا انگشتانش بر صفحه کلید کامپیوتر به رقص دار آد ..دیشب هم کی از اون شبا بود.اما ..

فک کنم اغراق باشه اما در هر صورت ممنون ..

شقی در مورد جمله اخرت نمیشه یه کم تجدید نظر کنی اینجوری که خیلی بده .

• Like 2
لینک به دیدگاه
.راستش ادم بعضی وقتها حس وحال نوشتن پیدا میکنه وبدون اینکه بخواد به خودش فشار بیاره مطالب تو زهنش رژه میره فقط کافیه قلمی و کاغذی یا صفحه کلید کامپیوتری گیر بیاره تا قلمقلمش بر صفحه کاغذ و یا انگشتانش بر صفحه کلید کامپیوتر به رقص دار آد ..دیشب هم کی از اون شبا بود.اما ..

فک کنم اغراق باشه اما در هر صورت ممنون ..

شقی در مورد جمله اخرت نمیشه یه کم تجدید نظر کنی اینجوری که خیلی بده .

ای بابا آرش قبول نداری تو این زمونه همه فقط به فکر خودشونن باشه حالا چون تویی 80 درصد خوبه:ws3::flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

امروز :

یه شب بیداری عمیق تا صب +یه خواب طولانی تا بعد از ظهر + یه گشت بی هدف + وقتی نیچه گریست + انجمن نو ...+ air separator unit تا فردا دوباره صب ...

.

.

.راستی امروز فهمیدم بعضی منظرها هستند که وقتی با سرعت و با فاصله از کنارشون رد میشی قشنگ ترند تا اینکه ماشینو پارک کنی و بایستی و نگاه کنی ...

تازه اگه بخوای تو حرکت عکسم بگیری اون زیبایی ندارن فقط باید گذرا و سریع نگاه کنی تا قشنگیشون احساس شه ..

مث بعضی ادما ..

• Like 4
لینک به دیدگاه
شیطون کوچلوی دوست داشتنی +شبکه ملی فارسی وان +پاسور با رفقا + پیر دختر ..انواره دو بالزاک +نیرو افتظاحی اشغال رشوه گیر +انجمن نو... + آی نازنین مریم+تلویزیون بی محتوا + make no bones about+ و تکرار دیروز ..

سلام آرش جان

یک پیشنهاد. فردا صبح که از خواب بیدار شدی، به همه چی یه جور دیگه نگاه کن. سعی کن نگاهت با نگاه امروز فرق داشته باشه.

شاید به نظرت خنده دار باشه. فردا بعد اینکه بیدار شدی،یک نگاه به بالشت بکن، آرام بگو: هی! تو دیشب خیلی خوب بودی. و از پنجره آسمونو نگاه کن: سلام خورشید، امروز از دیروز قشنگ تری...

تا به حال اینطوری به زندگی نگاه کردی؟!!

من اینطوری زندگی می کنم.هیچ وقت امروز مثل دیروز نمی گذرد.

سعی کن متفاوت باشی.

البته این یک پیشنهاد است.

می دونم می خندی. و شاید مثل خیلی ها می گویی: این بهار دیوانه است...

اما ... این زندگی بهار است.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام آرش جان

یک پیشنهاد. فردا صبح که از خواب بیدار شدی، به همه چی یه جور دیگه نگاه کن. سعی کن نگاهت با نگاه امروز فرق داشته باشه.

شاید به نظرت خنده دار باشه. فردا بعد اینکه بیدار شدی،یک نگاه به بالشت بکن، آرام بگو: هی! تو دیشب خیلی خوب بودی. و از پنجره آسمونو نگاه کن: سلام خورشید، امروز از دیروز قشنگ تری...

تا به حال اینطوری به زندگی نگاه کردی؟!!

من اینطوری زندگی می کنم.هیچ وقت امروز مثل دیروز نمی گذرد.

سعی کن متفاوت باشی.

البته این یک پیشنهاد است.

می دونم می خندی. و شاید مثل خیلی ها می گویی: این بهار دیوانه است...

اما ... این زندگی بهار است.

بهار تو یه دیوونه ی خوشگلی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...