مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: یکی نبود اینارو قبل از اینکه من زن بگیرم بهم بگه که... تایید میکنم... :icon_razz: دیگه چارای نیست باید بسوزی و بسازی............... یادتون باشه شما و خانومتون اصل مهمی رو به نام خانواده تشکیل میدین. میگن زن بلاست ولی هیچ خونه ای بی بلا نباشه بلهههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ نه اول اسمش ج هستاونی که اول اسمش ح هست بچه استان فارس نیست مطمئنی خودت نبودی ............................ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مطمئنی خودت نبودی ............................ من انم که رستم جهان را گرفت دوست داشتم باشم.............اما نیستم...........اما منم تو همین مایه ها بود......... 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ من انم که رستم جهان را گرفت دوست داشتم باشم.............اما نیستم...........اما منم تو همین مایه ها بود......... :ws2: 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم قبلنا میگفتم بابا عشق چیه! مگه دیوونه ام برم عاشق شم. عمرا عاشق بشم و راحت زندگی میکنم... ولی یه روز عاشق شدم رفففتتتت... خودمم نفهمیدم که چطور شد که اینطور شد. کسایی هم که میگن عشق چیه و عاشقی کیلو چنده، هنوز درد عشق و عاشقی رو نکشیدن. دیر یا زود اونا هم مبتلا میشن. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم قبلنا میگفتم بابا عشق چیه! مگه دیوونه ام برم عاشق شم. عمرا عاشق بشم و راحت زندگی میکنم... ولی یه روز عاشق شدم رفففتتتت... خودمم نفهمیدم که چطور شد که اینطور شد. کسایی هم که میگن عشق چیه و عاشقی کیلو چنده، هنوز درد عشق و عاشقی رو نکشیدن. دیر یا زود اونا هم مبتلا میشن. عشق چیه ؟ عاشق کیه ؟ معشوق کدومه؟ گفتی عاشقم نبودی اون هوس بود همیشه عمر هوسها بی دوومه .......همیشه عمر هوسها بی دوومه . . . . . . . . سوزانا روشن 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من تجربه دارم تو زمینه ی عاشقی . عشق همونقدر که می تونه ویرانگر باشه می تونه سازنده و مفید هم باشه که واسه من مفید بود.به نظرم بستگی داره به خود طرف که از عشق چی بخواد و چجوری عشقو تعریف کنه اما به همتون توصیه می کنم حتما عاشق بشید البته عاشق یه آدم درست و حسابی 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من هنوز عاشق نشدم ولی خوب آدم یه روزی عاشق میشه.به نظرم عشق بدون شناخت محکوم به فناست کاملا درسته. وقتی ازش شناختی نداری فقط عاشق برخورد و قیافش شدی اینم دوام نداره. ولی وقتی ازش شناخت پیدا کردی خوب عاشق همه چیزایی میشی که دووم دارن و لازمیه عشقن. این فقط یه نظره. ولی خوب امیدوارم عاشق شم بیام همین جا بگم عشق خوبه بده با شناخت یا بی شناخت و تو یه نگاه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده