DCBA 8191 ارسال شده در 12 مهر، 2010 من ایرانو انتخاب میکردم بعدش ایتالیا تایید میشه!!!!!:girl_yes2: :girl_yes2: 2
Waffen 15118 ارسال شده در 12 مهر، 2010 آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میادعمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... ای سست عنصر بی هویت:banel_smiley_4: سمندون من آخر یه بلایی سرت میارم... :w74: 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 مهر، 2010 سوئد آلمان ژاپن (البته چشم بادومی نبودما) آمریکا اینا به ترتیب و در آخر اگه اینا نشد هر جایی جز آفریقا و آسیا (جز ژاپن) دنیا میومدم 1
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... والا برا من باعث شرمندگیه این ملیت........من خوشم نمیاد مال یه کشوری باشم که اخرین افتخارش ما 2500 سال پیشه.............. 2
nena_921 48 ارسال شده در 13 مهر، 2010 من کره جنوبی ، چون خیلی مودبن و به همه احترام میزارن، یه جوراییم سنتین دوست دارم، بعدشم تاجیکستان ، از کشورایه اروپایی هم دانمارک و دوست دارم .ولی خوب مهم این نیست که کجارو دوست داریم مهم اینه که الان کجاییم:ws3: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=173113&postcount=1 1
سمندون 19437 ارسال شده در 13 مهر، 2010 به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... سمندون من آخر یه بلایی سرت میارم... :w74: دهههههههههههه مگه من چیکار کردم؟؟؟؟؟؟؟:w00: :banel_smiley_4: 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 مهر، 2010 شمپت پ چرا گیر دادی ببرمت سوئد؟بزنم رنگ بادمجونت کنم؟ بی ادب:w00:خارج خارجه به خصوص وقتی متولد ایران باشی این سه کشور اولم در صورت متولد شدن جایی غیر ایران بود...شما ناراحت نکن خودتو ببر منوووووووو 1
mehrshad53 433 ارسال شده در 13 مهر، 2010 اگه خدا بهت اختیار این رو می داد که توی یک کشور دیگه به دنیا بیایی ؛ کدوم کشور رو ترجیح می دادی؟!؟!؟!؟دلیل هم براش داری؟:167: البته من خودم با تمام این بد بختیها بازم ایران رو انتخاب می کردم. چون آدمای خوبی مثل شما ها رو داره. جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا 3
میلاد 24047 ارسال شده در 13 مهر، 2010 جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا :ws28: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مهر، 2010 جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ 2
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ اون که بحث سی آ سی نبود که گفته دکارت رو نقل قول کرد 1
mehrshad53 433 ارسال شده در 13 مهر، 2010 اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ اخوند مگه سیاسیه؟ مگه همه برابر نیستند؟ مگه تو سیاسی هستی؟ پس اخوندم نیست! 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مهر، 2010 اخوند مگه سیاسیه؟مگه همه برابر نیستند؟ مگه تو سیاسی هستی؟ پس اخوندم نیست! اون که بحث سی آ سی نبود کهگفته دکارت رو نقل قول کرد یاد حرف استاد شکیبایی تو دل شکسته افتادم.......... ما که نفهمیدیم اخوندامون دیپلمات شدن یا دیپلماتامون اخوند.............:jawdrop: 1
ارسال های توصیه شده