pesare shad 1097 ارسال شده در 12 مهر، 2010 اگه خدا بهت اختیار این رو می داد که توی یک کشور دیگه به دنیا بیایی ؛ کدوم کشور رو ترجیح می دادی؟!؟!؟!؟ دلیل هم براش داری؟:167: البته من خودم با تمام این بد بختیها بازم ایران رو انتخاب می کردم. چون آدمای خوبی مثل شما ها رو داره. 7
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2010 ت ت ت ت تکراري http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=20183 پینتی جون من خودم اون تاپیک رفتم و رای دادم ولی نگفتم که کجا می خوای بری گفتم کجا دوست داشتی متولد بشی؟ حالا اگه مطالبشون مشابه هم شده ببخشید. از مدیر خواهش میکنم که حذفش کنه. شاد باشی مدیر جون این تاپیک رو حذف کن لطفا" و عذر من رو به خاطر این زحمت بپذیر 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 مهر، 2010 اول ایران خودمون اما خیلییییییییییییییییی دوست دارم برم کره 2
میلاد 24047 ارسال شده در 12 مهر، 2010 یه کشور اروپایی نیمه پیشرفته....به دور از مسائل سیاسی و دین و هر چی..... فنلاند:4chsmu1: یا لیختن اشتاین 4
anthonio montana 3249 ارسال شده در 12 مهر، 2010 حرف های مبهم تایید میشه: اول هلند بعدشم سوئد آره دلیلم دارم چون کشورهایی هستن که میبینم امکان پیشرفت تو رشته ام توشون فراهمه به دور از هر دغدغه ذهنی ولی هیچ جا ایران نمیشه 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 12 مهر، 2010 آلمان......ولی به قول آقا رضا هیچ جا ایران خودمون نمیشه... 2
عزرائیل بامرام 263 ارسال شده در 12 مهر، 2010 کره جنوبی! فرهنگ شبیه مردم ایران دارن ولی به لحاظ تکنولوژی و صنعت خیلی سرتر از ایرانیا هستن! کشور زیبایی دارن! اصول اخلاقی رو تا حد زیادی رعایت میکنن! پرسرعت ترین اینترنت و با کمترین هزینه و بدون محدودیت ارائه میدن! و . . .! 4
هوتن 15061 ارسال شده در 12 مهر، 2010 آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میاد عمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 مهر، 2010 من ایتالیا رو ترجیح میدم. خیلی باحالن این ایتالیایی ها........ 1
سمندون 19437 ارسال شده در 12 مهر، 2010 آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میادعمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام ای سست عنصر بی هویت:banel_smiley_4: 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 مهر، 2010 شمپت پ چرا گیر دادی ببرمت سوئد؟بزنم رنگ بادمجونت کنم؟ شما هم مثل انتونی خشنی...........
ارسال های توصیه شده