pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اگه خدا بهت اختیار این رو می داد که توی یک کشور دیگه به دنیا بیایی ؛ کدوم کشور رو ترجیح می دادی؟!؟!؟!؟ دلیل هم براش داری؟:167: البته من خودم با تمام این بد بختیها بازم ایران رو انتخاب می کردم. چون آدمای خوبی مثل شما ها رو داره. 7 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ت ت ت ت تکراري http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=20183 پینتی جون من خودم اون تاپیک رفتم و رای دادم ولی نگفتم که کجا می خوای بری گفتم کجا دوست داشتی متولد بشی؟ حالا اگه مطالبشون مشابه هم شده ببخشید. از مدیر خواهش میکنم که حذفش کنه. شاد باشی مدیر جون این تاپیک رو حذف کن لطفا" و عذر من رو به خاطر این زحمت بپذیر 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اول ایران خودمون اما خیلییییییییییییییییی دوست دارم برم کره 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یه کشور اروپایی نیمه پیشرفته....به دور از مسائل سیاسی و دین و هر چی..... فنلاند:4chsmu1: یا لیختن اشتاین 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حرف های مبهم تایید میشه: اول هلند بعدشم سوئد آره دلیلم دارم چون کشورهایی هستن که میبینم امکان پیشرفت تو رشته ام توشون فراهمه به دور از هر دغدغه ذهنی ولی هیچ جا ایران نمیشه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آلمان......ولی به قول آقا رضا هیچ جا ایران خودمون نمیشه... 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ کره جنوبی! فرهنگ شبیه مردم ایران دارن ولی به لحاظ تکنولوژی و صنعت خیلی سرتر از ایرانیا هستن! کشور زیبایی دارن! اصول اخلاقی رو تا حد زیادی رعایت میکنن! پرسرعت ترین اینترنت و با کمترین هزینه و بدون محدودیت ارائه میدن! و . . .! 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میاد عمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من ایتالیا رو ترجیح میدم. خیلی باحالن این ایتالیایی ها........ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شمپت پ چرا گیر دادی ببرمت سوئد؟ بزنم رنگ بادمجونت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میادعمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام ای سست عنصر بی هویت:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شمپت پ چرا گیر دادی ببرمت سوئد؟بزنم رنگ بادمجونت کنم؟ شما هم مثل انتونی خشنی........... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده