هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب اسپم بسه! ولی گناهِ ما دخترا چه؟تا کی باید اینجوری بپوسیم؟ ترمه من این مشکلو حل میکنم................بشرطی که بهم رای بدین ریس جمهور شم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ قربون دستت ابجی هفتا ، هشتا اصلا هر چندتا تونستی از این دردسرا برام جور کن فردا میام ازت میگیرم سفارشت پر شده حسین....قبلی ها ور حساب کن بععععددد.... :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب اسپم بسه! ولی گناهِ ما دخترا چه؟تا کی باید اینجوری بپوسیم؟ ببین به نظرمن همیشه نباید مطابق با جامعه بود این به خود دختر بستگی داره خیلی دخترا رو میشناسم که محدود نیستن و تو این جامعه به این پر خطری دارن گلیم خودشون رو هی این ور اون ور میبرن. 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: خوب نیس ادم چیزای خوبو زیاد دوس داشته باشه چرا خوب نیس ببین حالا که ما اعتراف کردیم شمام اعتراف کنید دیگه خدا وکیلی دوس داشتید یه دست و یه پا نمیداشتید ولی ما رو داشته باشید:ws3: نوشابه هم باز میکنیم در ضمن:ws3: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ به نام خداحامی هستم اعتراف میکنم اون منو اغفال کرد:ws3: کی دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟ :167: :167: لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو از سمندون کتک می خوری بعد مثلا می خوای ترمه رو بزنی همینو بگو! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :w420: بابا اومدم جواب استارترو بدم دیدم بحث به کلی منحرفیده.... لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :w420: بابا اومدم جواب استارترو بدم دیدم بحث به کلی منحرفیده.... تو جواب بده من هواتو دارم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ترمه من این مشکلو حل میکنم................بشرطی که بهم رای بدین ریس جمهور شم ووااااایییی......این دگه آخرش بود....فک کن هوتن بشه رئیس جمهور..... واقعا اون وخ دیگه کسی ارزوی بهشتو میکرد!!!!! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ چرا خوب نیسببین حالا که ما اعتراف کردیم شمام اعتراف کنید دیگه خدا وکیلی دوس داشتید یه دست و یه پا نمیداشتید ولی ما رو داشته باشید:ws3: نوشابه هم باز میکنیم در ضمن:ws3: :banel_smiley_4:عمرااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو جواب بده من هواتو دارم یعنی عاشققتم.... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب راه حل این مشکل چیه یکی جمع بندی کنه 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب اسپم بسه! ولی گناهِ ما دخترا چه؟تا کی باید اینجوری بپوسیم؟ فعلا بپوسید تا خبرتون کنیم:w58::w58: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: خوب نیس ادم چیزای خوبو زیاد دوس داشته باشه با اون کلمه مشکل دارم:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کی دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟ :167: :167: نیییدونم همون دیگه همون که اونجاس موهاش blond خوشکلم هست 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ شجاعتو عشق است!!!!!!! :ws47: اره یاد پسر شجاع و خانم کوچولو و خرس مهربون و شیپورچی بخیر لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:عمرااااااااااااااااااا از چشات معلومه داری دروغ میگی 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ چرا خوب نیسببین حالا که ما اعتراف کردیم شمام اعتراف کنید دیگه خدا وکیلی دوس داشتید یه دست و یه پا نمیداشتید ولی ما رو داشته باشید:ws3: نوشابه هم باز میکنیم در ضمن:ws3: نه!!!! من هم دست و پامو میخوام هم یه نفرو!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اسپم ممنوع بسه دیگه الان تشکر ها رو ور می دارن ها 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یعنی عاشققتم.... فداتو بخورم بابا به تاپیک برسید دیگهههه:ws37: تا کی جفنگ میگین این امین کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ووااااایییی......این دگه آخرش بود....فک کن هوتن بشه رئیس جمهور..... واقعا اون وخ دیگه کسی ارزوی بهشتو میکرد!!!!! با همین سخنت شدی معاون اول ریس جمهور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده