hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من یه نظر دارم هر کی موافقه دستش بالا اگه میخاین خونواده ها گیر ندن بهتون مام میایم شمام بگین مرد باهامونه که نگران نشن دسته جمعی میریم خیلی هم حال میده :ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ میگم ببین کجا میرن ماهم بریم همونجا یکم بکشیمشون این فکر خبیث من فروکش کنه:ws3: بیایین بریم رامسر یه جایی هست اربکله خیلی جاش توپه خیلی حال میده منم میام مواظبتون باشم تو بیا با ما قول بهت میدم بیشتر بهت خوش بگذره باید آقا بطلبه.من که از خدامه بیام.نه اصلن.انقذه خوبه! 1تنها نیای 2نگفتم بچه خوبیه تو گوش نمی دادی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ میگم بریم یه جای کوهستانی که خنک باشه هواش لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ جووووووووووووون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مي شناسي 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ آقا بالا سر که نمیخوایم با خودمون ببریم!!!!:w00: خوش بگذره نامه یادتون نره 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من یه نظر دارمهر کی موافقه دستش بالا اگه میخاین خونواده ها گیر ندن بهتون مام میایم شمام بگین مرد باهامونه که نگران نشن دسته جمعی میریم خیلی هم حال میده :ws3::ws3: هاااااااااااا چی میگه اگر بریم این خانوم ها از ما کار میکشن هااااااا مردونه بریم بهتر هستش 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من یه نظر دارمهر کی موافقه دستش بالا اگه میخاین خونواده ها گیر ندن بهتون مام میایم شمام بگین مرد باهامونه که نگران نشن دسته جمعی میریم خیلی هم حال میده :ws3::ws3: نه عزیز ما خودمون میریم اگه خواستیم مرم همرامون ببریم از نزدیکان میبریم :167: مثه پسر دایی پسر عمو از اینا 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بیایین بریم رامسر یه جایی هست اربکله خیلی جاش توپه خیلی حال میده تو بیا با ما قول بهت میدم بیشتر بهت خوش بگذره 1تنها نیای 2نگفتم بچه خوبیه تو گوش نمی دادی اقا التماسمم کنن دیگه نمیرم شاهین کی بریم؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوش بگذره نامه یادتون نره حسسیییییییییییینننن....چه قد دلم برا شکلکت تنگ شده بود!!!!! لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ جووووووووووووون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مي شناسي :w140::flowerysmile: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حسین بی تو میای؟ البته باید بری از خانومت اجازه بگیری ها لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ میگم بریم یه جای کوهستانی که خنک باشه هواش بریم اردبیل............من دارم میرم این هفته لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ هاااااااااااا چی میگه اگر بریم این خانوم ها از ما کار میکشن هااااااا مردونه بریم بهتر هستش نه بابا باز نمیگی همه چی ردیفه دیگه وقتی خانوما باشن همه چی منظم تره لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اقا التماسمم کنن دیگه نمیرم شاهین کی بریم؟ این جوری میخواستین مواظبت کنین دیگههههه!!!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اقا التماسمم کنن دیگه نمیرم شاهین کی بریم؟ 20شهریور خوبه کیا میان 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ما مخلص امضای باحالتونم هستیما قربون تو برادر:icon_pf (17): حسسیییییییییییینننن....چه قد دلم برا شکلکت تنگ شده بود!!!!! :w58::w58::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::ws52: اینا هم به لیست اضافه شدن:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده