سمندون 19437 ارسال شده در 11 مهر، 2010 اون پست قبلی شوخی بود!!! ببین عزیزم این قضیه ام برمیگرده به فرهنگه اشتباهمون که درجریانه!! مثلا جی اف برادرم براحتی با دوستاش دو سه روز میره مسافرت و خونواده اش کاری ندارن ...من نمی خام بگم که اونا بافرهنگن ولی در کل عرف جامعه اینه واگه بخوای در جهت مخالفش حرکت کنی به ضرررته!!! :Ghelyon: باهات موافقم یه سری چیزا عرف جامع هست. ولی در کل جدای این مساله : هر ماهی مرده ای میتونه هم جهت اب شنا کنه هنر اینه که خلاف جهت اب حرکت کنی 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ای خدا--------------------------------------------------> چی شده باز :icon_pf (34):
Cinderella 9897 ارسال شده در 11 مهر، 2010 در ضمن خودتم روسریتو بکش جلو خجالت بکش دختر میکشمت:w00: نه دیجه!! :wubpink: اومدی نسازیاااااااااا!!! :Ghelyon: 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 چرا هیشکی به پست من توجه نمیکنه؟:w00::w00::w00::w00::w00: سمندون:w00::w00::w00: کجایی پس؟:167::167::167:
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 نه دیجه!! :wubpink:اومدی نسازیاااااااااا!!! :Ghelyon: حالا وقتی کشتمت میفهمی از بچه ها بپرس چند بار کشتمشون:ws46: 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 11 مهر، 2010 باهات موافقم یه سری چیزا عرف جامع هست.ولی در کل جدای این مساله : هر ماهی مرده ای میتونه هم جهت اب شنا کنه هنر اینه که خلاف جهت اب حرکت کنی ببین عزیزم این جمله ی کلیشه ای اونقدرام به درد نمی خوره!! شهید مطهری میگه تو یه جامعه هرکسی میتونه هر اعتقاد و نظری که دوست داره داشته باشه ولی برای حفظ نظام و یکرنگی اجتماع باید دست از فردی نگری برداره و خودشو نزدیک به اجتماع کنه تا بتونه دوام بیاره! :Ghelyon: 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 11 مهر، 2010 حالا وقتی کشتمت میفهمیاز بچه ها بپرس چند بار کشتمشون:ws46: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: خودت داری میگی بچه!! آخه آدم از بچه سوال میکنه!! :Ghelyon: اگه مردشی باید با من طرف شوووووووووووووو!!1 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ببین عزیزم این جمله ی کلیشه ای اونقدرام به درد نمی خوره!!شهید مطهری میگه تو یه جامعه هرکسی میتونه هر اعتقاد و نظری که دوست داره داشته باشه ولی برای حفظ نظام و یکرنگی اجتماع باید دست از فردی نگری برداره و خودشو نزدیک به اجتماع کنه تا بتونه دوام بیاره! :Ghelyon: بابا مطهری بابا یکرنگی بابا فرد نگری:ws3: 1
سمندون 19437 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ببین عزیزم این جمله ی کلیشه ای اونقدرام به درد نمی خوره!!شهید مطهری میگه تو یه جامعه هرکسی میتونه هر اعتقاد و نظری که دوست داره داشته باشه ولی برای حفظ نظام و یکرنگی اجتماع باید دست از فردی نگری برداره و خودشو نزدیک به اجتماع کنه تا بتونه دوام بیاره! :ghelyon: ولی من مخالفم من تا جایی که لطمه ای به کسی نزنه من برا خودم زندگی میکنم نمیتونم تو زندگی از لذتهام بگذرم به خاطر این چیزا. گاهی لازمه ادم خلاف اون چیزیکه هست حرکت کنه البته تا جایی که باعث هرج و مرج نشه 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 :persiana__hahaha::persiana__hahaha:خودت داری میگی بچه!! آخه آدم از بچه سوال میکنه!! :ghelyon: اگه مردشی باید با من طرف شوووووووووووووو!!1 من تورو کشتم ولی داغی هنوز نفهمیدی 1
سمندون 19437 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ای خدا--------------------------------------------------> دقیقا چی شده؟ 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 دقیقا چی شده؟ سمندون چرا پست منو نمیخونی کشتم خودمو اون همه رو نوشتم صفحه24 1
سمندون 19437 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سلام من اومدم ببین یه مسئله ای که این وسط خیلی مهمه اینه که با کی میخای بری؟ حتما میگی با دوستات خوب حالا چقدر دوستاتو میشناسی؟ ایا همون اندازه ای که به خودت اطمینان داری و مطمئنی که کار دسته خودت نمیدی به اونا هم اطمینان داری؟ ایا از تمام مسائل حاشیه ای که تو دوری میکنی اونا هم دوری میکنن؟ ایا اونقدر که اخلاقیات برات مهمه برا اونا هم مهمه ایا تمام چیزایی که واسه تو ارزشه واسه اونا هم ارزشه یا نه واسه اونا ضد ارزشه؟ واز همه مهمتر این که ایا همون قدر که تو واسه خودت ارزش قائلی که با دوری از خونوادت همه چی یادت نره و جو گیر بشی اونا هم همینطورند؟ و از قبیل این ایا ها زیاده تو ذهن پدر ومادرا پس یکمم به اونا حق بده ودرک کن که پدر ومادر بدی تو رو نمیخاد وحتی فکرشم نکن که میخان باهات لج کنن یا حرصتو در بیارن بدون که فقط عشقه به فرزندشونه که دست و پاشونو تو بعضی مساعل میبنده حرفات درست ولی اگه بخوای همه اینا رو رعایت کنی بهتره اصلا منصرف شی 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 حرفات درست ولی اگه بخوای همه اینا رو رعایت کنی بهتره اصلا منصرف شی پدر مادرام واسه همینه که مختو میزنن که نری دیگه:ws3:
hami_sani 6076 ارسال شده در 11 مهر، 2010 من دلم دوچرخه میخواد:shad: خجالت بکش یکم بزرگ شو الان وقته ماشین خریدنته تازه دوچرخه میخای تو امضات که اسب میخای اینجا دوچرخه میخای حتما فردا میخای ترمیناتور شی:ws3: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2010 پدر مادرام واسه همینه که مختو میزنن که نری دیگه:ws3: مگه یافت میشه
ارسال های توصیه شده