pesare irani 41807 ارسال شده در 24 دی، 2011 سیلام یه سوال مدتیه هر فیلمی رو کامی پخش میکنم کامی نمی تونه درست پخشش کنه هی گیر میکنه یا تصویر وصدا هماهنگ نیست و........ در حالیه که قبلا راحت پخشش میکرد اگر کیفیت بالا بزارم که کلا گیر میکنه با زور صدا میاد تصویر با زحمت نشون میده با km پلیر هم پخش میکنم نمیشه با جی ایدیو هم فرقی نداره مدیا پلیر هم همین طور فرقی نداره همش این طوریه امکان داره از ویندوزم باشه حدود یه سال هست ویندوز عوض نکردم :JC_thinking::JC_thinking: ویندوزم xp هستش :icon_pf (34):
JMSBeta 548 ارسال شده در 24 دی، 2011 سیلام یه سوال مدتیه هر فیلمی رو کامی پخش میکنم کامی نمی تونه درست پخشش کنه هی گیر میکنه یا تصویر وصدا هماهنگ نیست و........ در حالیه که قبلا راحت پخشش میکرد اگر کیفیت بالا بزارم که کلا گیر میکنه با زور صدا میاد تصویر با زحمت نشون میده با km پلیر هم پخش میکنم نمیشه با جی ایدیو هم فرقی نداره مدیا پلیر هم همین طور فرقی نداره همش این طوریه امکان داره از ویندوزم باشه حدود یه سال هست ویندوز عوض نکردم :JC_thinking::JC_thinking: ویندوزم xp هستش :icon_pf (34): شاید از کداک هات باشه به روزشون کن شاید درست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 24 دی، 2011 با Jetaudio راحت تر میتونی این کار رو انجام بدی ، آهنگو با برنامه باز کن بعد روش کلیک راست کن و ادیت اینفو رو بزن تا صفحه ویرایش باز شه ، بعد اطلاعات مورد نظرتو وارد کن و اوکی کن این کجاست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 24 دی، 2011 شاید از کداک هات باشهبه روزشون کن شاید درست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چطور بروزشون کنم :JC_thinking: میشه بگی رفتم تو سایت چیکار کنم 1
JMSBeta 548 ارسال شده در 24 دی، 2011 آخرین نسخه ش رو دانلود کن و نصب کن چطور بروزشون کنم :JC_thinking: میشه بگی رفتم تو سایت چیکار کنم 1
sinister89 4246 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام یه سوال من مسنجرم وقتی بروبچ آن می شن وب کمش غیر فعال می شه ، یعنی چی می تونه باشه قصدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام یه سوال من مسنجرم وقتی بروبچ آن می شن وب کمش غیر فعال می شه ، یعنی چی می تونه باشه قصدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من متوجه نشدم چی گفتی :JC_thinking: 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 دی، 2011 سلام یه سوال من مسنجرم وقتی بروبچ آن می شن وب کمش غیر فعال می شه ، یعنی چی می تونه باشه قصدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر این که تو واکینگی :icon_pf (34): مسنجر م از ترس تو فرار میکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 دی، 2011 سیلام یه سوال فایر فاکسم رو چطور ابدیت کنم الان دیدم فکر کنم فایر فاکس 8 هم اومده الان برا من فکر کنم 4.2 باشه یا کمتر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 27 دی، 2011 سیلام یه سوال فایر فاکسم رو چطور ابدیت کنم الان دیدم فکر کنم فایر فاکس 8 هم اومده الان برا من فکر کنم 4.2 باشه یا کمتر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اپدیت نکن فایلشو دانلود کن بعد ورژن قبلی پاک کن بعد جدیده رو نصب کن 1
JMSBeta 548 ارسال شده در 28 دی، 2011 برو منو help ، گزینه about firefox رو بزن تا شروع به آپدیت کنه لازم هم نیست نسخه جدید رو دانلود کنی خودش دانلود و آپدیت ها رو نصب مبکنه سیلام یه سوال فایر فاکسم رو چطور ابدیت کنم الان دیدم فکر کنم فایر فاکس 8 هم اومده الان برا من فکر کنم 4.2 باشه یا کمتر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
842 ارسال شده در 28 دی، 2011 اپدیت نکن فایلشو دانلود کن بعد ورژن قبلی پاک کن بعد جدیده رو نصب کن در اين ساعت که من پست ميزارم، فايرفاکس 8 ريليز نشده. وقتي که ريليز شد، شما اونو دانلود کنيد و نصب کنيد. تنظيماتي که در ورژن هاي قديمي داشتيد خودکار به اين ورژن انتقال پيدا مي کنن. 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 28 دی، 2011 شاید از کداک هات باشهبه روزشون کن شاید درست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقا من این رو دان کردم نصبش کردم الان همه اهنگ هام دیگه با مدیا پلیر پخش میشه :icon_pf (34): تونستم کاری کنم که اهنگ های mp3 ایم با جی ایدیو پخش بشه بقیه اهنگ هامو هم درست کردم اما من اهنگ هامو از روی دانلود منیجر اجرا میکنم روی دانلود منیجر همه اهنگ با مدیا پلیر اجرا میشه چیکار کنم باز برگرده به جت ادیو
JMSBeta 548 ارسال شده در 28 دی، 2011 رو یه آهنگ که با مدیا پلیر پخش میشه کلیک راست کن ، گزینه اوپن وید ، فک کنم گزینه ش مور ه ، تو صفحه که باز میشه جت آودیو رو انتخاب کن و تیک اولویز رو بزن تا از این به بعد با جت آودیو باز بشن 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 28 دی، 2011 رو یه آهنگ که با مدیا پلیر پخش میشه کلیک راست کن ، گزینه اوپن وید ، فک کنم گزینه ش مور ه ، تو صفحه که باز میشه جت آودیو رو انتخاب کن و تیک اولویز رو بزن تا از این به بعد با جت آودیو باز بشن ر فتم نشد میگم الان کل اهنگ هاییی که تو دانلود منیجرم هستن وقتی روشون کلیک می کنم با مدیا پلیر اجرا میشن راست کلیک کنم اوپن ویت رو بزنم جت ادیو رو انتخاب کنم همون اهن فقط اجرا میشه :icon_pf (34):
JMSBeta 548 ارسال شده در 28 دی، 2011 تیک اولویز اوپن وید دیس پروقرم رو زدی؟(گزینه ش یه همچین چیزی بود)
pesare irani 41807 ارسال شده در 28 دی، 2011 تیک اولویز اوپن وید دیس پروقرم رو زدی؟(گزینه ش یه همچین چیزی بود) اره ا ما انگار نه انگار به رو خودش هم نمیاره ت مام اهنگ هام با پسوند ogg با مدیا پلیر اجرا میکنه :icon_pf (34):
JMSBeta 548 ارسال شده در 28 دی، 2011 تو گوگل وقتی ogg file player رو سرچ میکنی بیشتر درمورد مدیا پلیر مطلب میاره! شاید دلیل خوندش همین باشه 1
ارسالهای توصیه شده