DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ فرمت همه چی:biggrin:البته شانس اوردم خیلی چیزا رو قبلا backup گیری کرده بودم Fdisk :vahidrk: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ چیکار کنم؟ احتمالا سرور قطع شده یا ***** شده دیگه از این چند مورد خارج نیست 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ احتمالا سرور قطع شده یا ***** شده دیگه از این چند مورد خارج نیست مشکل از تنظیمات نت خوابگاه هست .از زمانی که ازش استفاده میکنم بجز 4shared از هیچ سایت دیگه ای دانلود نمیکنه............هیچ راهی برای پیچوندنش نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ مشکلم حل شد............مشکل از idm بود...غیر فعالش کردم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها این دی وی دی رایتر لپ تاپ من هیچی رو نمی خونه چیکار کنم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها این دی وی دی رایتر لپ تاپ من هیچی رو نمی خونه چیکار کنم لتزش باید خراب شده باشه یا شایدم لنزش کثیف شده :JC_thinking: باز یه تستی بزن سی دی های دیگه رو امتحان کن اگه نشد ببر پیش تعمیر کار :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ لتزش باید خراب شده باشه یا شایدم لنزش کثیف شده :JC_thinking:باز یه تستی بزن سی دی های دیگه رو امتحان کن اگه نشد ببر پیش تعمیر کار :vahidrk: درست شد دو تا دستور سیستمی انجام دادم درست شد نرم افزاری نمی شناختش:biggrin::biggrin: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ درست شددو تا دستور سیستمی انجام دادم درست شد نرم افزاری نمی شناختش:biggrin::biggrin: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من نود32 رو به صورت trial از خود سایت دان کردم اولش انتی ویروسش رو بعد هم smart security شو اینجا نفهمیدم چی شد اینا باهم ادغام شدن یا انتی ویروس به smart ارتقا پیدا کرد ؟:ydm47612zsesgift969 بعدشم راهی برای گول زدن صاحب سایت نداریم طوری که بشه این نرم افزار واسه همیشه معتبر بمونه و بلوکه نشه و بتونم اپدیتش کنم:biggrin: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من نود32 رو به صورت trial از خود سایت دان کردم اولش انتی ویروسش رو بعد هم smart security شو اینجا نفهمیدم چی شد اینا باهم ادغام شدن یا انتی ویروس به smart ارتقا پیدا کرد ؟:ydm47612zsesgift969 بعدشم راهی برای گول زدن صاحب سایت نداریم طوری که بشه این نرم افزار واسه همیشه معتبر بمونه و بلوکه نشه و بتونم اپدیتش کنم:biggrin: ناد 32 trial نداره :JC_thinking: من هرچی دانلود کردم کامل بوده tiral فکر کنم به خاطر سریالش باشه :JC_thinking: :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ ناد 32 trial نداره :JC_thinking:من هرچی دانلود کردم کامل بوده tiral فکر کنم به خاطر سریالش باشه :JC_thinking: :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: استاد نسخه اشو نمی گم که همو مدت زمانی که بهت میده تا باهاش کار کنی و اشنا بشی ببینی بدردت میخوره یا نه الان هی الارم میده username و pass بده لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ استاد نسخه اشو نمی گم کههمو مدت زمانی که بهت میده تا باهاش کار کنی و اشنا بشی ببینی بدردت میخوره یا نه الان هی الارم میده username و pass بده خب استاد من تا حالا همچین کاری نکردم نکنه با trial ویروس کشی میکردی میگفتی پیدا نمیکرد :vahidrk: برو تو سایتش خودش :vahidrk: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخنه فول ورژن هستش برو اونو دانلود کن تازه نسخه 5 هم اومده :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ یوزر پسوورد هم همه نسخه ها میخواد:vahidrk: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ خب استاد من تا حالا همچین کاری نکردم نکنه با trial ویروس کشی میکردی میگفتی پیدا نمیکرد :vahidrk: برو تو سایتش خودش :vahidrk: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخنه فول ورژن هستش برو اونو دانلود کن تازه نسخه 5 هم اومده :vahidrk: خب نسخه trial هم کاملا تا سی روز اپدیت شده هس استاد(تا سی روز اپدیت میشه ) راستی یه سوال اگه به این راحتی میشه خود نرم افزار رو از رو سایتش دان کرد و ازش استفاده کرد پس چرا همه این همه مشکل تو انتی ویروس غیر اورجینال و ........ دارن:JC_thinking::JC_thinking: لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط Parishz71 مهندسین این مشکل چجور حل میشه؟ سیستم دائم این ارر رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوشته اصلی توسط //\// این ارور به خاطر ویروسه ! آقایان این ویروس با کدوم انتی ویروس اسکن میشه؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ آقایان این ویروس با کدوم انتی ویروس اسکن میشه؟ احتمالا ویروس autorun باشه پاک میشه با هر انتی ویروسی 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ دوباره منم! فایل هایی با پسوند mdfو uif رو با چی باز میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ دوباره منم! فایل هایی با پسوند mdfو uif رو با چی باز میکنن؟ فایل uif رو اینجا رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی محتویات mdf رو میتونی با برنامه الکل ببینی (فایل خودش ایمج سی دی ه) لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط Parishz71 آقایان این ویروس با کدوم انتی ویروس اسکن میشه؟ احتمالا ویروس autorun باشه پاک میشه با هر انتی ویروسی من آنتی ویروس زدم حالا دائم سیستم ری استارت میشه اصلا مهلت نمیده هیچ کاریش کنی! نورتن زدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده