Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مهلت trial برنامه تموم شده بود؟واسه همین پاکش کردی و میخوای دوباره نصب کنی؟ اره .حالا راه داره؟ ممنونم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اره .حالا راه داره؟ممنونم اینو دانلود کن و نصب کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باهاش میتونی نرم افزار ها رو به طور کامل پاک کنی net schoool رو با همین نرم افزار پاکش کن pass: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -- بعد این ورژن net school رو دانلود کن و نصبش کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass:www.fdl.ir چاکریم آقا دمت گرم NP ... 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اینو دانلود کن و نصب کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باهاش میتونی نرم افزار ها رو به طور کامل پاک کنی net schoool رو با همین نرم افزار پاکش کن pass: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -- بعد این ورژن net school رو دانلود کن و نصبش کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass:www.fdl.ir چاکریم آقا دمت گرم لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این پسوندی که گفتی چیه ؟ پسوند دقیقشو بگو برنامه شبیه ساز درایو زیاده راحت ترین برنامه همین Virtual CloneDrive من خودم ازش استفاده میکنم برنامه alcohol 120% هم خوبه هم ایمیج میگیره هم درایو مجازی داره Disc image file فرمتش که اینه !!!:yes: خوب شیوه کار با نرم افزار رو هم یاد بدین:girl_blush2: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ Disc image file فرمتش که اینه !!!:yes: خوب شیوه کار با نرم افزار رو هم یاد بدین:girl_blush2: خب برنامه Virtual CloneDrive وقتی نصب کردی برنامه رو اجرا کن بعد تعداد درایو مجازیتو انتخاب کن بعد برو به my computer رو درایو مجازی راست کلیک کن بعد فایلتو اجرا کن برنامه الکل رو سیستم ندارم ولی اموزشش تو سایتها هست خودم PDF شو داشتم نمیدونم کدوم درایو سیوش کردم :icon_pf (34): پیدا کردم برات میزارم 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مهندسین این مشکل چجور حل میشه؟ سیستم دائم این ارر رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مهندسین این مشکل چجور حل میشه؟سیستم دائم این ارر رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این موقعی هستش که سی دی رو گذاشتی فایل Autorun اش باز بوده شما سی دی رو بیرون اوردی 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این موقعی هستش که سی دی رو گذاشتی فایل Autorun اش باز بوده شما سی دی رو بیرون اوردی اگه ایجور بود که دیگه نمیپرسیدم. از صب سیستم روشن شده بدونه دلیل دائم این پیغام رو میده.هیچ سی دی نذاشتیم. خو باید با یه خاموش روشن کردن درست شه نمیشه. سیستم آموزشگاه هست.ممکنه ویروسی شده باشه؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ لب تام پر ویرووس شده کسی ویروس کش درست حسابی که بتونه اینارو پاک کنه سراغ داره تموم فایل ها و فولدرها رو یه کپی ازش می گیره و براش پسوند exe می زاره خود فایل ها و فولدرها رو هم hidden میکنه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ لب تام پر ویرووس شده کسی ویروس کش درست حسابی که بتونه اینارو پاک کنه سراغ دارهتموم فایل ها و فولدرها رو یه کپی ازش می گیره و براش پسوند exe می زاره خود فایل ها و فولدرها رو هم hidden میکنه همه انتی ویروس ها دیگه این ویروس رو پاک میکنن یه ویروس قدیمیه شما هر کدومو که میخوای نصب کنی نصب کن فقط اپدیت جدیدشو بزیر اینا بهترینه NOD32 Kaspersky Avira Comodo لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ همه انتی ویروس ها دیگه این ویروس رو پاک میکنن یه ویروس قدیمیه شما هر کدومو که میخوای نصب کنی نصب کن فقط اپدیت جدیدشو بزیر اینا بهترینه NOD32 Kaspersky Avira Comodo اتفاقا همشون امتحان کردم نشد حتی فلشمو با کسپر لایسنس دار خیلی مطمئن چک کردم اصلا شناسایی نمی کنه اون ویروسی که شما میگی فقط فایل ها رو مخفی می کرد 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ اتفاقا همشون امتحان کردم نشدحتی فلشمو با کسپر لایسنس دار خیلی مطمئن چک کردم اصلا شناسایی نمی کنه اون ویروسی که شما میگی فقط فایل ها رو مخفی می کرد آپدیت خیلی مهمه نصب زیاد مهم نیست من میدونم کدومو میگی شما Nod32 رو نصب کن اپدیت هم کن خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ مهندسین این مشکل چجور حل میشه؟سیستم دائم این ارر رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این ارور به خاطر ویروسه ! 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط Parishz71 مهندسین این مشکل چجور حل میشه؟ سیستم دائم این ارر رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این ارور به خاطر ویروسه ! آقا مچکر درسته 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ آپدیت خیلی مهمه نصب زیاد مهم نیست من میدونم کدومو میگی شما Nod32 رو نصب کن اپدیت هم کن خیالت راحت اقا همونو که گفتی امتحان کردم نشد الان باید برم رو تعویض os لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اقا همونو که گفتی امتحان کردم نشدالان باید برم رو تعویض os :JC_thinking: با تعویض ویندوز فرقی نمیکنه باز تو هاردت ویروس میمونه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا مچکر درسته خواهش :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ :JC_thinking:با تعویض ویندوز فرقی نمیکنه باز تو هاردت ویروس میمونه فرمت همه چی:biggrin: البته شانس اوردم خیلی چیزا رو قبلا backup گیری کرده بودم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده