Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بلاخره tempرو فهمیدیاا :biggrin: اوروز ازت پرسیدم چرا نگفتی :3384s: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اوروز ازت پرسیدم چرا نگفتی :3384s: خواستم تجربه اش کنی بدونی چیه :biggrin::biggrin: 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سطل [/url]آشغالم پاک شده چی کار کنم؟ لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ جلوش یا پشتش؟ همون صفحه ی نقره ای که میشه فهمید توی سی دی اطلاعات ریخته شده یا نه! لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خواستم تجربه اش کنی بدونی چیه :biggrin::biggrin: حالا باید خالی باشه؟اینو دیگه نذار برا تجربه لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سطل آشغالم پاک شده چی کار کنم؟ آیکنش رو دسکتاپ منظورته؟ رو دسکتاپست کلیک راست کن و آخرین گزینه رو بزن تو صفحه ای که باز میشه Desktop Icon رو بزن و تیک سطل آشغالتو بذار ممکنه تو ویندوز ایکس و seven مقداری گزینه ها اسمشون متفاوت باشه ولی در کل منظور همینه 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آیکنش رو دسکتاپ منظورته؟ رو دسکتاپست کلیک راست کن و آخرین گزینه رو بزن تو صفحه ای که باز میشه Desktop Icon رو بزن و تیک سطل آشغالتو بذار ممکنه تو ویندوز ایکس و seven مقداری گزینه ها اسمشون متفاوت باشه ولی در کل منظور همینه ممنون از کمکت:girl_yes2: اما نمیشه(قبلا sepid اینو بهم گفته بود) لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ حالا باید خالی باشه؟اینو دیگه نذار برا تجربه دیشب گفتم پاک کن همشو دیگه. 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب گفتم پاک کن همشو دیگه. هاااااااااا :w554: فکر کردم میگی اگه برنامه رو uninstall کردی بعدش پاک کن.الان میپاکمش:flowerysmile: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون از کمکت:girl_yes2:اما نمیشه(قبلا sepid اینو بهم گفته بود) منظور سحر اینه اگه نشد باید از ریجستری بری فعلا یادم نیست از کجا باید بری سیستم عاملت چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب گفتم پاک کن همشو دیگه. پاک کردم بعد ری استارت که کردم ویندوزم بالا نمیومد همش این پیغامو پشت سر هم میداد A disk read error occurred بعد مینوشت ری استارت کن کابلو کشیدم طبق معمول:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه الان temp دوباره پر شد:JC_thinking: کامپیوترو بکوبم به دیوار ردیف میشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ حالا باید خالی باشه؟اینو دیگه نذار برا تجربه اره خالی باشه بهتره اون برنامه ای که معرفی کردم اونو نصب کنی خودش برات پاک میکنه... ریجیستری هم defrag میکنه :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اره خالی باشه بهتره اون برنامه ای که معرفی کردم اونو نصب کنی خودش برات پاک میکنه... ریجیستری هم defrag میکنه :girl_in_dreams: چرا بعد پاک کردن Temp اینجور شد کامپیوترم. بالا گفتم. 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اره خالی باشه بهتره اون برنامه ای که معرفی کردم اونو نصب کنی خودش برات پاک میکنه... ریجیستری هم defrag میکنه :girl_in_dreams: داوود دانلود کردم نصب کردم حالا داره Analyz میکنه مرسی دادا:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ داوود ببین چه خبره:icon_pf (34): این همه Problem حالا چکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ الان باید Run maintenance رو بزنم؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ داوود ببین چه خبره:icon_pf (34): این همه Problem حالا چکار کنم؟ خب گزینه ی Run maintrance بزن خودش درست میکنه 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خب گزینه ی Run maintrance بزن خودش درست میکنه ای ول بابا دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده