pesare irani 41805 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 هیچ راهی هست که فلش تا اسکن نشده با انتی ویروس باز نشه؟ اره گزینه اوپن میاد کنسل کن 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 اره گزینه اوپن میاد کنسل کن گوله ی نمک که میگن شمائید؟:dancegirl2: من که خودم میدونم بقیه که از سیستم استفاده میکنن اسکن نمیکنن!! 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 گوله ی نمک که میگن شمائید؟:dancegirl2:من که خودم میدونم بقیه که از سیستم استفاده میکنن اسکن نمیکنن!! خوب یه فحش رو یه کاغذ بنویس :icon_pf (34): بچسبون رو مانیتور بگو هر کی فلش بزنه و اسکن نکنه کاری داره 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 خوب یه فحش رو یه کاغذ بنویس :icon_pf (34): بچسبون رو مانیتور بگو هر کی فلش بزنه و اسکن نکنه کاری داره هووم؟ از آنتی ویروسم بهتر جواب میده!!!:persiana__hahaha: اعتراف میکنم به این فک نکرده بودم... آخرین چیزی که به ذهن خودم رسید این بود از این قفل بزرگا بزنم رو USB کلیدشم نگهدارم دسته خودم فلش نتونن بزنن... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 هووم؟از آنتی ویروسم بهتر جواب میده!!!:persiana__hahaha: اعتراف میکنم به این فک نکرده بودم... آخرین چیزی که به ذهن خودم رسید این بود از این قفل بزرگا بزنم رو USB کلیدشم نگهدارم دسته خودم فلش نتونن بزنن... تازه هر چی دوززززز فحش بالا تر باشه بهتره مثلا یه فحش معمول نقس نود 32 داره و یه فحش اب داررررر نقش کسپر اسکای بعدی 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 روش دوم را انجام دادم اما دیگه خود سایت هم باز نمی شد قبلا فقط پروفایلم باز نمی شد چطور میشه IEرا اپ دیت کرد لطف میکنین اگه جواب بدین خب آپدیت کردنش که کار ساده ایه . کافیه یه سرچ گوگل انجام بدی و ورژن 8 IE رو دانلود کنی. مثلا این سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین میتونی بجای IE از مرورگرهای بهتر و سریع تر مثل Mozilla استفاده کنی. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد اون روش : کاری که اون روش انجام میداد این بود که با استفاده از قابلیت *****ینگ IE ، سایت یا قسمتی از سایت که همراه پروفایل شما لود میشد رو غیر فعال میکرد و مانع لود شدن اون قسمت میشد که شما آدرس کامل سایت رو وارد کردی و نباید این کار رو میکردی. مثلا فرض کن در پروفایلت ، به همراه اون سایت ، سایتی مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم لود میشد و باعث خطای IE میشد. شما باید این سایت رو وارد میکردی. به هر حال ، تعویض مرورگر ساده ترین روش ممکن برای حل این مساله هست. اگه نخواستی مرورگر رو تعویض کنی میتونی آدرس پروفایلت رو بدی تا ببینم چی لود میشه که با IE مشکل داره و اون رو بلاک کنی. ضمنا یادت باشه بعد از آپدیت کردن IE ، اون سایت رو که ***** کردی از ***** خارج کنی. :flowerysmile: 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 تازه هر چی دوززززز فحش بالا تر باشه بهتره مثلا یه فحش معمول نقس نود 32 داره و یه فحش اب داررررر نقش کسپر اسکای بعدی شرمنه!! من تو تاپیکای رشته خودم اسپم نیکنم....:4chsmu1: 1
a_Farzad 913 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 هیچ راهی هست که فلش تا اسکن نشده با انتی ویروس باز نشه؟ نرم افزارهایی برای مقابله با ویروسهایی که امکان انتقالشون با کولدیسک هست وجودداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری بزنید البته Neavius USBمیتونه :به محض اینکه حافظه ی خارجی نظیر فلش یا کول دیسک به هر کدام از پورتهای USB اتصال یابند اجرا می شود و به صورت خودکار اقدام به اسکن آن می نماید که ظرف چند ثانیه تمامی عوامل مخرب در آن را می یابد که شما می توانید اقدام به حذف آنها نمایید و حافظه ی موردر نظر به صورت کامل از هر گونه بد افزاری پاکسازی کنید. امیدوارم به دردتون بخوره 3
chalipa 1177 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 خب آپدیت کردنش که کار ساده ایه . کافیه یه سرچ گوگل انجام بدی و ورژن 8 IE رو دانلود کنی. مثلا این سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین میتونی بجای IE از مرورگرهای بهتر و سریع تر مثل Mozilla استفاده کنی. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد اون روش : کاری که اون روش انجام میداد این بود که با استفاده از قابلیت *****ینگ IE ، سایت یا قسمتی از سایت که همراه پروفایل شما لود میشد رو غیر فعال میکرد و مانع لود شدن اون قسمت میشد که شما آدرس کامل سایت رو وارد کردی و نباید این کار رو میکردی. مثلا فرض کن در پروفایلت ، به همراه اون سایت ، سایتی مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم لود میشد و باعث خطای IE میشد. شما باید این سایت رو وارد میکردی. به هر حال ، تعویض مرورگر ساده ترین روش ممکن برای حل این مساله هست. اگه نخواستی مرورگر رو تعویض کنی میتونی آدرس پروفایلت رو بدی تا ببینم چی لود میشه که با IE مشکل داره و اون رو بلاک کنی. ضمنا یادت باشه بعد از آپدیت کردن IE ، اون سایت رو که ***** کردی از ***** خارج کنی. :flowerysmile: ممنون مهندس مثل همیشه مشکلم حل شد ایشالا خدا زن و بچه ها تو زیاد کنه کاش میشد از خجالتت در بیام بازم ممنون:rose: 1
afa 18504 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 فلش پلير 10 رو سيستم نصب كردم ...........اما باز هم مشكل داره ........فايل ها رو باز نميكنه تو گفتگوها مشكل داره 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 فلش پلير 10 رو سيستم نصب كردم ...........اما باز هم مشكل داره ........فايل ها رو باز نميكنه تو گفتگوها مشكل داره گفتگو ها؟؟؟ یعنی توی بروزر؟؟ اگه توی بروزر مشکل داری که باید فلش پلیر مخصوص بروزرت رو نصب کنی 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 دیگه تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که درایور صدا رو بطور کامل پاک کنی و از سایت HP آخرین ورژن رو بگیری. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه راه دیگه اینکه نرم افزار everest رو دانلود کنی و ببینی مشخصات دقیق صدا رو بهت نشون میده یا نه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا ممنونن.درایورشو دانلود کردم درست شد.مرسی 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 ممنون اما به نظرم کارت صدام پاک نشده یه عکس از device manager گرفتم شما نگاه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون کسی نبود؟ سلام حمید جان........ :icon_pf (44): به به کارت صدای فوق العاده اذیت کننده IDT....... خب جدیدترین نسخه این کارت صدا رو که IDT High Definition Audio Driver (codec) 5.10 هستش رو میتونی از لینک پایین دانلود کنی.... دانلود با حجم 22MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ******** موفق و دلشاد باشی....... :flowerysmile: 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 :icon_gol: خواهش میکنم آقا رضا اون فقط یه شوخی بود بابا همین که اینجا یه جایی برای رفع اشکالات و...هست خیلی عالیه و مناز شما و همه دوستایی که کمک میکنن واقعا ممنونم:icon_gol: :icon_gol: فقط یه مساله من این سیستمم تحت شبکه هست و بعد از C:\Documents and settings من user ندارم ولی all user دارم که ببقیه مسیرApplication Data\Mozilla\Firefox\Profiles رو نداره سلام......... :flowerysmile: خواهش میکنم....... وظیفه است...... :rose: امکان ورود با نام کاربری که Admin باشه رو ندارین؟ :rose: 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 سلام...من نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم... وقتی sing in رو میزنم....این ارور میده...واسه بقیه سایتهای خارجی هم همین ارور میده...:( باید چیکار کنم؟؟ این رو هم بگم که کلن هستوری رو پاک کردم... با safe mode هم امتحان کردم کلن رسیت کردم مرور گر رو اما فایده ایی نداشت...:(( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام آجی.... :flowerysmile: با استفاده از گزینه Add Exception میتونی مشکل رو حل کنی.......... در این رابطه و برای حل این مشکل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواردی رو توضیح داده...... **************** دلشاد باشی و سربلند........ :flowerysmile: 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 سلام حمید جان........ :icon_pf (44):به به کارت صدای فوق العاده اذیت کننده IDT....... خب جدیدترین نسخه این کارت صدا رو که IDT High Definition Audio Driver (codec) 5.10 هستش رو میتونی از لینک پایین دانلود کنی.... دانلود با حجم 22MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ******** موفق و دلشاد باشی....... :flowerysmile: چرا اذیت کننده؟ممنون درست شد 1
//\// 1806 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 سلام در اکسل میشه کاری کرد که همیشه وقتی یه فایل رو باز می کنیم صفحه اولش باز شه ؟ فرض کنید یه فایل اکسل داریم با 5 تا صفحه ! تو صفحه سوم یه سری تغییرات رو انجام میدیم ، فایل رو ذخیره می کنیم و خارج میشیم ! الان میخوام وقتی فایل رو دوباره میخوام باز کنم بره صفحه اول نه سوم ! 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 نرم افزارهایی برای مقابله با ویروسهایی که امکان انتقالشون با کولدیسک هست وجودداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری بزنید البته Neavius USBمیتونه :به محض اینکه حافظه ی خارجی نظیر فلش یا کول دیسک به هر کدام از پورتهای USB اتصال یابند اجرا می شود و به صورت خودکار اقدام به اسکن آن می نماید که ظرف چند ثانیه تمامی عوامل مخرب در آن را می یابد که شما می توانید اقدام به حذف آنها نمایید و حافظه ی موردر نظر به صورت کامل از هر گونه بد افزاری پاکسازی کنید. امیدوارم به دردتون بخوره :flowerysmile: 1
kish62 34 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سلام ببخشید من دارم برای آزمون شرکت نفت مطالعه میکنم میخاستم اگه میتونین کتاب یا سوالات مربوط به بخش عمومی کامپیوتر که سوال میدن منبع یا مرجعی یا اگه سوال تستی در اختیار دارین کمکم کنید با تشکر 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 سلاااام سلاااام url این فایلای کد رو میخوام؛ باید چیکار کنم؟؟؟
ارسال های توصیه شده