Hossein.T 22596 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 خواستم یه بازی رو سیستمم نصب کنم ، ظاهرا تا آخر نصب شد ولی وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده : رو یه سیستم دیگه نصب کردم مشکلی نداشت ! یه فایل به نام d3dx9_43.dll که احتمالا از سری فایل های directX هست توو پوشه ی system32 موجود نیست. این فایل رو دانلود کن و توو پوشه ی system32 پیست کن و بازی رو اجرا کن 3
//\// 1806 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 یه فایل به نام d3dx9_43.dll که احتمالا از سری فایل های directx هست توو پوشه ی system32 موجود نیست.این فایل رو دانلود کن و توو پوشه ی system32 پیست کن و بازی رو اجرا کن این فایل رو از جای مشخصی باید دانلود کنم یا فرقی نداره ؟ 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 این فایل رو از جای مشخصی باید دانلود کنم یا فرقی نداره ؟ نه توو گوگل سرچ کنی کلی سایت برات وا میشه فقط مراقب باش ویرووسی نباشه 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 سلام دوستان یه مشکل فاجعه ! رم دوربینو وقتی وصل میکنم با رم ریدر به سیستم میشناسدش ولی پوشه هارو نمیاره و وقتی بازش میکنم میگه خالیه ! ولی وقتی پروپرتیز میگیرم میگه 4 گیگ پره ! حتی کل مموریو کپی کردم تو سیستم دونه دونه فایلا رو کپی کرد توی سیستم هم نشون نداد ... ! فکر کنم ویندوز مشکل داره ........نظر شما چیه ؟ 5
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلام [/url]دوستان من یه مشکلی برخوردم وقتی با فایر وارد انجمن میشم نه میتونم پست بزنم نه تاپیک هیچ کدوم از کلیدای تشکر و ...هم برام فعال نیست ولی این مشکل با اکسپلورر حل میشه موخوام ببینم چه جوری این مشکلمو با فایر حل کنم باید تنظیماتشو چک کنم :banel_smiley_4: چرا به مشکل من هیشکی رسیدگی نکرده:ws44: لفطاً لللللللفطا:icon_redface: :icon_gol::icon_gol: 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 :banel_smiley_4: چرا به مشکل من هیشکی رسیدگی نکرده:ws44: لفطاً لللللللفطا:icon_redface: :icon_gol::icon_gol: سلام برای منم این مشکل پیش اومده بود خیلی راه ها هست برای هر کسی هم یه جوره مشکلش من برای خودمو فکر کنم با ریموو کردن برنامه و پاک کردن رجیستری حلش کردم میتونی فایر فاکسو ریموو کنی و دوباره نصبش کنی شاید مشکلت حل بشه البته گاهیم با این کار حل نمیشه بهترین راه اینه یه نسخه جدیدترشو دانلود کنیو نصب کنی :flowerysmile: انجام بده ببین حل میشه 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلام دوستان یه مشکل فاجعه ! رم دوربینو وقتی وصل میکنم با رم ریدر به سیستم میشناسدش ولی پوشه هارو نمیاره و وقتی بازش میکنم میگه خالیه ! ولی وقتی پروپرتیز میگیرم میگه 4 گیگ پره ! حتی کل مموریو کپی کردم تو سیستم دونه دونه فایلا رو کپی کرد توی سیستم هم نشون نداد ... ! فکر کنم ویندوز مشکل داره ........نظر شما چیه ؟ hidden نشده؟ 4
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلام دوستان یه مشکل فاجعه ! رم دوربینو وقتی وصل میکنم با رم ریدر به سیستم میشناسدش ولی پوشه هارو نمیاره و وقتی بازش میکنم میگه خالیه ! ولی وقتی پروپرتیز میگیرم میگه 4 گیگ پره ! حتی کل مموریو کپی کردم تو سیستم دونه دونه فایلا رو کپی کرد توی سیستم هم نشون نداد ... ! فکر کنم ویندوز مشکل داره ........نظر شما چیه ؟ خب شاید فایل هاتون hidden باشن !! 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 hidden نشده؟ خب شاید فایل هاتون hidden باشن !! نه بابا هیدن چیه در این حد میدونم دیگه چون فایل های هیدنم قابل رویت هست یا مشکل ویندوزه چون یکی دوبار با رم گوشیمم این مشکل پیش اومد یا خود رم ریدر مشکل پیدا کرده 4
Hossein.T 22596 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلام دوستان یه مشکل فاجعه ! رم دوربینو وقتی وصل میکنم با رم ریدر به سیستم میشناسدش ولی پوشه هارو نمیاره و وقتی بازش میکنم میگه خالیه ! ولی وقتی پروپرتیز میگیرم میگه 4 گیگ پره ! حتی کل مموریو کپی کردم تو سیستم دونه دونه فایلا رو کپی کرد توی سیستم هم نشون نداد ... ! فکر کنم ویندوز مشکل داره ........نظر شما چیه ؟ سلام احتمالا فایل ها بصورت protected hidden شده باشن یعنی اینکه در قسمت Folder Option شما باید گزینه ی Hide protected files رو از تیک برداری تا نشون بده فایل هارو. بعد از اینکار شما فایل های موجود در رم رو : به همون صورت hidden ، روو یکی از درایو های هارد بریز. چون فولدر بصورت protect شده هست و قابل دست زدن نیست ، ساده ترین کار اینه که محتویات فولدر رو بطور کامل به یه پوشه ی جدید انتقال بدی . در پوشه ی جدید ، محتویات رو از حالت hidden خارج کن. اون پوشه ی جدید رو بعد از فرمت کردن رم ، به رم انتقال بده. تست کن ببین چی میشه. 6
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 سلاماحتمالا فایل ها بصورت protected hidden شده باشن یعنی اینکه در قسمت Folder Option شما باید گزینه ی Hide protected files رو از تیک برداری تا نشون بده فایل هارو. بعد از اینکار شما فایل های موجود در رم رو : به همون صورت hidden ، روو یکی از درایو های هارد بریز. چون فولدر بصورت protect شده هست و قابل دست زدن نیست ، ساده ترین کار اینه که محتویات فولدر رو بطور کامل به یه پوشه ی جدید انتقال بدی . در پوشه ی جدید ، محتویات رو از حالت hidden خارج کن. اون پوشه ی جدید رو بعد از فرمت کردن رم ، به رم انتقال بده. تست کن ببین چی میشه. ینی تیک این گزینه رو بردار 6
Matin.Gamer 2247 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 دوستان عزیز اهل فن ؛ تاپیک زیر رو هم یه نیگا بندازید ! ممنون راهنمایی در مورد امنیت و.ی.پ.ی.ا.ن 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 سلام برای منم این مشکل پیش اومده بود خیلی راه ها هست برای هر کسی هم یه جوره مشکلش من برای خودمو فکر کنم با ریموو کردن برنامه و پاک کردن رجیستری حلش کردم میتونی فایر فاکسو ریموو کنی و دوباره نصبش کنی شاید مشکلت حل بشه البته گاهیم با این کار حل نمیشه بهترین راه اینه یه نسخه جدیدترشو دانلود کنیو نصب کنی :flowerysmile: انجام بده ببین حل میشه فایر قدیمی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ورژن جدیدترشو دورست شد ممنونم:a030::icon_gol: فقط یه مساله من کلی سایت مفید بوکمارک کرده بودم تو فایر قدیمی ولی حواسم نبود همش حذف شد راهی برای برگردوندنش نیس 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 میخواستم بدونم که این سیستم من چشه همینکه رونش میکنم صدای فن cpu کرم میکنه.. البته صداش زیاد نیستا ولی چون لپتاپه نباید این قد صدا کنه توی task manager که نگاه میکنم میبینم همیشه cpu usage فایل rundll بالاست!!! چرااااا اینطوریه؟ 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 میخواستم بدونم که این سیستم من چشههمینکه رونش میکنم صدای فن cpu کرم میکنه.. البته صداش زیاد نیستا ولی چون لپتاپه نباید این قد صدا کنه توی task manager که نگاه میکنم میبینم همیشه cpu usage فایل rundll بالاست!!! چرااااا اینطوریه؟ خب cpu usageت که بالاست و صدای بالای فن هم بخاطر گرمای زیاد تولیدی ناشی از عملکرد بالای پردازنده هست. فایل rundll32.exe ویرووس نیست ولی گاهی اوقات فایل هایی خودشون رو به این اسم در میارن و فایل های ویرووسی و کدهای ویرووسی رو با اون اجرا میکنن. اولین کاری که باید بکنی اینه که با یه Anti Spyware به رووز شده ، کل سیستم رو اسکن کنی و فایل های مشکوک رو حذف کنی. اگه جواب داد که خوش به حالت! اگه جواب نداد با فایلی که پیوست کردم ، یه اسکن از سیستم بگیر و نتیجه ای که در قالب فایل log ظاهر میشه رو اینجا بذار تا بتونم ببینم چی به چیه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 مرسی حسین جان من یه راست رفتم سر اسکن با اون نرم افزاره end process ش کردم رفت ولی میخوام بدونم که چرا اینطوری شد اولین باره آخه همه چیم آپدیته!!! :ws6: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 مرسی حسین جانمن یه راست رفتم سر اسکن با اون نرم افزاره end process ش کردم رفت ولی میخوام بدونم که چرا اینطوری شد اولین باره آخه همه چیم آپدیته!!! :ws6: خب نباید end processش میکردی!! سیستم رو ریست کن و دوباره با اون نرم افزار تست بگیر. اگه تونستی یه استعلام از Startup ت هم بگیر. start--> Run---> Msconfig--->Startup گفتم. گاهی اوقات ممکنه بخاطر ویرووس باشه . گاهی اوقات ممکنه بخاطر اجرای یه فایل dll حجیم مثل یه آپدیت یا . . . باشه. با هایجک تست بگیر ببینم چی رو داره اجرا میکنه. 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 خب نباید end processش میکردی!!سیستم رو ریست کن و دوباره با اون نرم افزار تست بگیر. اگه تونستی یه استعلام از startup ت هم بگیر. Start--> run---> msconfig--->startup گفتم. گاهی اوقات ممکنه بخاطر ویرووس باشه . گاهی اوقات ممکنه بخاطر اجرای یه فایل dll حجیم مثل یه آپدیت یا . . . باشه. با هایجک تست بگیر ببینم چی رو داره اجرا میکنه. گفتی آپدیت!!! احتمالا" مال همینه آخه ویندوزم رو آپدیت کردم هر بار که ری استارت میکنم هم یه سری از نرم افزارا و سخت افزارا آپدیت میشه و البته آپدیت های امنیتی ویندوز7. راست میگی ها دقیقا" وقتی شروع شد که آپدیت شروع شد!!! 2
soheiiil 24252 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 سلام این ارور سی ار سی تو اکسترکت کردن فایل های زیپ چیه؟چجور میشه رفعش کرد؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 سلام این ارور سی ار سی تو اکسترکت کردن فایل های زیپ چیه؟چجور میشه رفعش کرد؟ باید از اول دانلود کنیدفایلتون رو! راه رفع نقص آنلاین و نرم افزاری داره ولی بگیر نگیر داره... 2
ارسال های توصیه شده