HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه تاجرها یا توریست ها فقط سفر میرن15 خرداد شارژ دو ماهه من تمام میشه.انشاالله 7 تیر میخواهم برم سفر،یعنی برای کمتر از 25 روز من باید دو ماهه شارژ کنم و از طرف دیگه در سفر هم دسترسی به نت با سرعت خوب نیاز دارم.حالا شما در شرایط من چه میکردید؟ نه،اونایی که کنکور قبول نشده اند هم سفر میرن،یادم نبود والا به من باشه یه دونه از همون سیم کارتی های ایرانسل میگیرم کهه با ثبت نامش میشه 40 تومن فکر کنم در سفرهای بعدی هم استفاده میکنم اجازه بدید متخصصین کمکتون کننند در این مورد،تا من 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه،اونایی که کنکور قبول نشده اند هم سفر میرن،یادم نبودوالا به من باشه یه دونه از همون سیم کارتی های ایرانسل میگیرم کهه با ثبت نامش میشه 40 تومن فکر کنم در سفرهای بعدی هم استفاده میکنم اجازه بدید متخصصین کمکتون کننند در این مورد،تا من :167::167: این سیم کارت های ایرانسل سرعتشون چطوره؟usb دارن و یا گوشی رو باید وصل سیستم کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::167:این سیم کارت های ایرانسل سرعتشون چطوره؟usb دارن و یا گوشی رو باید وصل سیستم کرد؟ :167::167::167: سرعتشون خوبه... Usb هست و سیم کارت میره توی usbدیگه 10تومن هزینه ثبت نام داره و 25تومن usb میشه من که راضی بودم سابق داشتم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام تاچ پد لب تاپ دوستم از کار افتاده و هیچ کاریش نمیشه کرد میشه راهنمایی کنید مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ یک بار این مشکل پیش اومده انگار با ریستور درست شده ولی دوباره بعد از مدتی خود به خود لب تاپ مشکل پیدا میکنه در روشن شدنو بالا اومدن سیستم و کلا تاچ پدش از کار میفته با ریستور هم دیگه درست نمیشه دستگاه صد در صد ویروسیه ! ممکنه از ویروس باشه ؟چطور میشه حلش کرد؟ یکی مارو دریابه حتی ارورش هم موقع روشن شدن میاد که تاچ پد غیر فعاله ولی نمیره تو سیستم ترای که بشه دید چشه ! 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی مارو دریابه حتی ارورش هم موقع روشن شدن میاد که تاچ پد غیر فعاله ولی نمیره تو سیستم ترای که بشه دید چشه ! لپ تاپشون hpنیست احیانا؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود. این virtual memory را تا چه حجمی باید اضافه کنم؟؟!!! هرچی اضافه میکنم بعد از یک مدت دوباره هشدار میده که حجمش کم است !!!!!!!!! درایوت در حال پر شدن نیست ؟ یه Defrag و پاکسازی فایل های بیهوده مثل کوکی ها بکن ببین بازم ارور میده یا نه الان رمت چنده ؟ چقدر حجم ویترال داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لپ تاپشون hpنیست احیانا؟ آره اچ پیه چطور؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره اچ پیه چطور؟ زیاد تلاش نکن محاله درست بشه مدلش هم احتمالا 4520 هست یک راه حل من براش دارم البته که کار میکنه با یکم دردسر ولی فردا یادم بنداز برات پیام خصوصی بفرستم شایدم شب اومدم و اگه حوصله داشتم برات نوشتم اگر مدل اون بود که من حلش کردم و گفتم با کمی دردسر 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیاد تلاش نکنمحاله درست بشه مدلش هم احتمالا 4520 هست یک راه حل من براش دارم البته که کار میکنه با یکم دردسر ولی فردا یادم بنداز برات پیام خصوصی بفرستم شایدم شب اومدم و اگه حوصله داشتم برات نوشتم اگر مدل اون بود که من حلش کردم و گفتم با کمی دردسر آها مدلشو نمیدونم ولی مرسی میشم راه حلو بگی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود. این virtual memory را تا چه حجمی باید اضافه کنم؟؟!!! هرچی اضافه میکنم بعد از یک مدت دوباره هشدار میده که حجمش کم است !!!!!!!!! میروس نداری داداشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی مارو دریابه حتی ارورش هم موقع روشن شدن میاد که تاچ پد غیر فعاله ولی نمیره تو سیستم ترای که بشه دید چشه ! مدل دقیق لپتاپ رو بگو + اینکه به تازگی آپدیتی رو روو سیستم عامل انجام داده یا نه. مثلا Automatic update روو سیستم عامل فعاله یا نه. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود. این virtual memory را تا چه حجمی باید اضافه کنم؟؟!!! هرچی اضافه میکنم بعد از یک مدت دوباره هشدار میده که حجمش کم است !!!!!!!!! چه مقدار Installed memory رو سیستم داری!؟ چه سیستم عاملی !؟ زمان اجرای چه نرم افزاری ، با این خطا مواجه میشی!؟ در حال حاضر چقدر حافظه ی مجازی رو به سیستم اختصاص دادی؟ این نکته رو حواست باشه که Virtual memory فقط زمانی به خوبی برات کار میکنه که به مقدار کافی ، رم روی سیستم داشته باشی . در غیر این صورت ، داده های غیر لازم رم ، در هر لحظه روی هارد نوشته میشن و از اونجایی که سرعت خوندن و نوشتن هارد ، بسیار پایین تر از رم هست ، رم برای دسترسی به داده های ضروری جهت پردازش در هر لحظه باید با هارد در تماس باشه و در اینصورت با کاهش شدید پرفرمنس در سیستم مواجه میشی. پس اولین قدم برای بهینه سازی عملکرد Virtual memory ، افزایش حجم Installed memory در سیستم هست. معمولا روش کار به این صورت هست که بیش از 1.5 برابر مقدار رم موجود در سیستم ، حافظه ی مجازی رو افزایش نمیدن. دلیلش رو هم در بالا گفتم. نکته ی بعدی این هست که معمولا حافظه ی مجازی رو در درایوی از هارد در نظر میگیرن که حدالامکان مرتب باشه. defragment کردن درایو ها میتونه تاثیر زیادی در این مورد بذاره. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه مقدار Installed memory رو سیستم داری!؟ چه سیستم عاملی !؟ زمان اجرای چه نرم افزاری ، با این خطا مواجه میشی!؟ در حال حاضر چقدر حافظه ی مجازی رو به سیستم اختصاص دادی؟این نکته رو حواست باشه که Virtual memory فقط زمانی به خوبی برات کار میکنه که به مقدار کافی ، رم روی سیستم داشته باشی . در غیر این صورت ، داده های غیر لازم رم ، در هر لحظه روی هارد نوشته میشن و از اونجایی که سرعت خوندن و نوشتن هارد ، بسیار پایین تر از رم هست ، رم برای دسترسی به داده های ضروری جهت پردازش در هر لحظه باید با هارد در تماس باشه و در اینصورت با کاهش شدید پرفرمنس در سیستم مواجه میشی. پس اولین قدم برای بهینه سازی عملکرد Virtual memory ، افزایش حجم Installed memory در سیستم هست. معمولا روش کار به این صورت هست که بیش از 1.5 برابر مقدار رم موجود در سیستم ، حافظه ی مجازی رو افزایش نمیدن. دلیلش رو هم در بالا گفتم. نکته ی بعدی این هست که معمولا حافظه ی مجازی رو در درایوی از هارد در نظر میگیرن که حدالامکان مرتب باشه. defragment کردن درایو ها میتونه تاثیر زیادی در این مورد بذاره. الان virtual memory من نوشته 336MB اکثرا وقتی به اینترنت وصل میشم،مدام این هشدار با علامت تعجب زرد رنگ،در پایین صفحه میاد. سیستم عامل هم ویندوز XP SP2 است. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان virtual memory من نوشته 336MB اکثرا وقتی به اینترنت وصل میشم،مدام این هشدار با علامت تعجب زرد رنگ،در پایین صفحه میاد. سیستم عامل هم ویندوز XP SP2 است. چقدر Installed memory داری!؟ ( همون RAM ) سیستم رو ریستارت کن و به هیچ نرم افزاری کار نداشته باش . برو Task manager و قسمت Performance و ببین چه مقدار از RAM اشغال شده در اون شرایط. به اینترنت وصل شو و ببین چه مقدار RAM اشغال شده. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر Installed memory داری!؟ ( همون RAM )سیستم رو ریستارت کن و به هیچ نرم افزاری کار نداشته باش . برو Task manager و قسمت Performance و ببین چه مقدار از RAM اشغال شده در اون شرایط. به اینترنت وصل شو و ببین چه مقدار RAM اشغال شده. فرق خاصی نمیکنه مهندس جان !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرق خاصی نمیکنه مهندس جان !!!!!! ما که هنوز کاری نکردیم که ببینیم فرق میکنه یا نه! خب . . . یه سوال : در حال حاظر که ریستارت کردی ، اون علامت تعجب رو مشاهده میکنی!؟ چیزی که از عکس مشخصه اینه که مموری کلی سیستم شما 224 مگابایت هست که 199 مگابایت اون در حال استفاده هست ( که خب! مقدار رم نصب شده خیلی کم هست). و اما Virtual memory : در مورد Virtual memory باید بگم که اساس کار این حافظه ی مجازی اینه که با انتقال دادن بعضی از داده هایی که در فعلا نیاز به پردازش ندارن ، به بخشی از هارد ، مقدار بار موجود روی رم رو کمتر میکنه و به کمک سایر پروسه ها میاد که نیاز به اجرا شدن دارن. بخشی از این داده ها که بر روی رم قرار میگیرن ، داده های لود شدن سیستم عامل هستن که زمان لود شدن سیستم عامل ، روی رم قرار میگیرن و بعد از لود شدن ، بخشی از داده ها که نیازی به پردازش ندارن ، از روی رم به حافظه ی مجازی منتقل میشن و از بار رم ، کم میکنن. این مقدار داده که برای لود شدن سیستم عامل روی رم قرار میگیرن ، به بخشی از رم منتقل میشن که به اون Kernel Memory گفته میشه. چیزی که روی این عکس مشخصه ، اینه که کل مقدار کرنل مموری شما 20 مگابایت هم نمیشه!!! در حالی که شما 334 مگابایت به گفته ی خودت Virtual memory داری! پس تا جایی که به عقل من میرسه ( که البته ممکنه اشتباه هم بکنم ) افزایش Virtual memory کمک خاصی به سیستم نخواهد کرد! به نظر من باید بگردی دنبال پروسه ای در سیستم که با فعال شدنش ، میزان زیادی از رم رو اشغال میکنه که نیازی به پردازش ندارن! پس رم اونارو منتقل میکنه به بخش حافظه ی مجازی که کمتر از مقدار ست شده روی کامپیوتر هست! اگه تمام این فرضیات درست باشه ، میشه نتیجه گرفت که احتمالا پروسه ای که اجرا میشه ، ویرووس هست و کامپیوترت به ویرووس آلوده شده! البته این یه حدسه. ممکنه اینطور نباشه. وقتی علامت تعجب زرد رنگ ظاهر شد برو قسمت Task manager و قسمت Processes . در اون قسمت ، دنبال پروسه ای بگرد که میزان زیادی از رم رو اشغال کرده اما میزان پردازش اون ، 0 هست. کار بعدی اینه که وارد run بشی و در اون قسمت تایپ کنی : msconfig بعد از باز شدن پنجره ، برو قسمت Start up و پروسه هایی که به نظرت مشکوک به ویرووس بودن هستن رو از تیک بردار و OK رو بزن و سیستم رو ریستارت کن. امتحان کن ببین چی میشه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما که هنوز کاری نکردیم که ببینیم فرق میکنه یا نه! خب . . . یه سوال : در حال حاظر که ریستارت کردی ، اون علامت تعجب رو مشاهده میکنی!؟ چیزی که از عکس مشخصه اینه که مموری کلی سیستم شما 224 مگابایت هست که 199 مگابایت اون در حال استفاده هست ( که خب! مقدار رم نصب شده خیلی کم هست). و اما virtual memory : در مورد virtual memory باید بگم که اساس کار این حافظه ی مجازی اینه که با انتقال دادن بعضی از داده هایی که در فعلا نیاز به پردازش ندارن ، به بخشی از هارد ، مقدار بار موجود روی رم رو کمتر میکنه و به کمک سایر پروسه ها میاد که نیاز به اجرا شدن دارن. بخشی از این داده ها که بر روی رم قرار میگیرن ، داده های لود شدن سیستم عامل هستن که زمان لود شدن سیستم عامل ، روی رم قرار میگیرن و بعد از لود شدن ، بخشی از داده ها که نیازی به پردازش ندارن ، از روی رم به حافظه ی مجازی منتقل میشن و از بار رم ، کم میکنن. این مقدار داده که برای لود شدن سیستم عامل روی رم قرار میگیرن ، به بخشی از رم منتقل میشن که به اون kernel memory گفته میشه. چیزی که روی این عکس مشخصه ، اینه که کل مقدار کرنل مموری شما 20 مگابایت هم نمیشه!!! در حالی که شما 334 مگابایت به گفته ی خودت virtual memory داری! پس تا جایی که به عقل من میرسه ( که البته ممکنه اشتباه هم بکنم ) افزایش virtual memory کمک خاصی به سیستم نخواهد کرد! به نظر من باید بگردی دنبال پروسه ای در سیستم که با فعال شدنش ، میزان زیادی از رم رو اشغال میکنه که نیازی به پردازش ندارن! پس رم اونارو منتقل میکنه به بخش حافظه ی مجازی که کمتر از مقدار ست شده روی کامپیوتر هست! اگه تمام این فرضیات درست باشه ، میشه نتیجه گرفت که احتمالا پروسه ای که اجرا میشه ، ویرووس هست و کامپیوترت به ویرووس آلوده شده! البته این یه حدسه. ممکنه اینطور نباشه. وقتی علامت تعجب زرد رنگ ظاهر شد برو قسمت task manager و قسمت processes . در اون قسمت ، دنبال پروسه ای بگرد که میزان زیادی از رم رو اشغال کرده اما میزان پردازش اون ، 0 هست. کار بعدی اینه که وارد run بشی و در اون قسمت تایپ کنی : Msconfig بعد از باز شدن پنجره ، برو قسمت start up و پروسه هایی که به نظرت مشکوک به ویرووس بودن هستن رو از تیک بردار و ok رو بزن و سیستم رو ریستارت کن. امتحان کن ببین چی میشه. امکان داره بخاطر حجم بالای برنامه های مقیم تو حافظه هم باشه مثلا برنامه هایی که به محض بالا اومدن ویندوز تو حافظه مقیم میشن مثل انتی ویروس ها - دیکشنری ها و البته ویروسها 3 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممم دوستان من تازه ثبت نام كردم... يه مشكل كامپيوتري دارم خواستم كمكم كنيد...درايو cيم چند روزيه پرشده مدام پيغام ميده اما راستش نميدونم چطور بايد درايو cرو خالي كنم ...يعني نميدونم چه چيز هايي در درايو c قابل حذف هستند ... نود 32 يم هم ميخوام un install كنم نميشه ... ميشه لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم... 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو بچ plz help ویندوزم 7 میباشد. روشم آفیس 2007 دارم. ولی به شدت به آفیس 2003 نیاز دارم. خیلی وقت پیش یه بار آفیس 2007 رو آنیستال کردم و 2003 رو زدم ولی 2003 بالا نمیومد و کلی ارور عجیب غریب میداد. واسه همین دوباره 2007 رو آوردم. حالا به 2003 نیاز دارم و حتما راه حلی هست که بشه رو ویندوز 7 نصب و اجراش کرد. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. thanx 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو بچ plz help ویندوزم 7 میباشد. روشم آفیس 2007 دارم. ولی به شدت به آفیس 2003 نیاز دارم. خیلی وقت پیش یه بار آفیس 2007 رو آنیستال کردم و 2003 رو زدم ولی 2003 بالا نمیومد و کلی ارور عجیب غریب میداد. واسه همین دوباره 2007 رو آوردم. حالا به 2003 نیاز دارم و حتما راه حلی هست که بشه رو ویندوز 7 نصب و اجراش کرد. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. Thanx ویندوزت 32 بیتی هس یا 64 بیتی؟ بعد ورژن افیست چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده