majid733 1154 ارسال شده در 28 تیر، 2014 یکی از دوستانم میخواست آنتی ویروس AVG رو نصب کنه که این خطا رو میده:عکس این چیه؟؟
setare.blue 23086 ارسال شده در 28 تیر، 2014 سیستمم (کامپیوتر) دی وی دی رام رو نمیشناسه یا وقتی روشنش میکنی میشناسه ولی دوباره انگار که نیست ،میپره و نمیشناسه کابله هارو هم چک کردم درست بودن ......................... مشکل حل شد :) 2
majid733 1154 ارسال شده در 28 تیر، 2014 سیستمم (کامپیوتر) دی وی دی رام رو نمیشناسه یا وقتی روشنش میکنی میشناسه ولی دوباره انگار که نیست ،میپره و نمیشناسه کابله هارو هم چک کردم درست بودن درایورش نصبه؟؟.. 2
majid733 1154 ارسال شده در 28 تیر، 2014 یکی از دوستانم میخواست آنتی ویروس AVG رو نصب کنه که این خطا رو میده:عکساین چیه؟؟ از مهندسای عزیز کسی نبود به من کمک رسانی کنه..؟؟؟ 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 28 تیر، 2014 از مهندسای عزیز کسی نبود به من کمک رسانی کنه..؟؟؟ سلام فایلی که از روش نصب می کنن سیستم عاملشون رو ساپورت می کنه، 32 یا 64 بیتی هم چک کنین درست باشه. آنتی ویروس مایکروسافت هم خوبه، خودش هم آپدیت میشه، فقط ویندوز باید Genuine باشه. 3
majid733 1154 ارسال شده در 29 تیر، 2014 سلامفایلی که از روش نصب می کنن سیستم عاملشون رو ساپورت می کنه، 32 یا 64 بیتی هم چک کنین درست باشه. آنتی ویروس مایکروسافت هم خوبه، خودش هم آپدیت میشه، فقط ویندوز باید Genuine باشه. آره اصلا حواسم نبود که آنتی ویروس 64 بیتی رو دارم روی ویندوز 32 بیتی نصب میکنم ممنون از شما../:icon_gol: 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 30 تیر، 2014 چجوری باید صفحه اول مرورگرم رو تغییر بدم؟ تو اینجا وقتی میزنم mozilla firefox start page ، اوکی میشه و درسته و home page مرورگرم همینی میشه که انتخاب کردم؛ اما زمانی که پنجره مرورگرم رو میبندم و دوباره باز میکنم تنظیمات برمیگرده به حالت اولش و home page اون چیزی نیست که من انتخاب کردم.
Imaaan 17059 ارسال شده در 30 تیر، 2014 چجوری باید صفحه اول مرورگرم رو تغییر بدم؟تو اینجا وقتی میزنم mozilla firefox start page ، اوکی میشه و درسته و home page مرورگرم همینی میشه که انتخاب کردم؛ اما زمانی که پنجره مرورگرم رو میبندم و دوباره باز میکنم تنظیمات برمیگرده به حالت اولش و home page اون چیزی نیست که من انتخاب کردم. سلام سایت خاصی به عنوان home page باز میشه؟ اگه اینجوری هست احتمالا یه Add-ons نصب شده که این کار رو انجام میده، باید اون Add-ons رو Remove کنین. 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 30 تیر، 2014 سلامسایت خاصی به عنوان home page باز میشه؟ اگه اینجوری هست احتمالا یه Add-ons نصب شده که این کار رو انجام میده، باید اون Add-ons رو Remove کنین. این صفحه باز میشه؛ چک کردم.Add-ons نبود. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 30 تیر، 2014 این صفحه باز میشه؛ چک کردم.Add-ons نبود. درسته، این لینک رو ببینین: Remove Findwide Search (Uninstall Guide) 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 30 تیر، 2014 درسته، این لینک رو ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درست شد. ممنون.خیلی لطف کردی.:rose: 1
hamed9000 10 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 سلام دوستان سرعت cpu سیستم من یه دفه خیلی زیاد میشه جوری که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد بعد چند ثانیه دوبار به حالت عادی بر می گرده علتش چی میتونه باشه؟
hamidhtc 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 یه مدتیه وقتی یه نرم افزاری رو نصب میکنم موقع اجرا ارور میده مشکلش چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ms13 1488 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 دیشب که لپتاپم روشن بود (و ای کاش از باتری ـش در حال استفاده بودم ! ) اما از برق استفاده میکردم ... برقا قطع شد... بعد الان که روشنش کردم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد یه پیغام داد .... که دفعه ی قبل به خوبی shut down نشده و الان میتونی برای اطمینان بیشتر از safe mode استفاده کنی ! علی رغم میل باطنی start window s normally رو انتخاب کردم چون تا جاییکه میدونم safe mode همه ی فایل های درایو c رو دیلیت میکنه !!! الان از کجا بدونم که در ماجرای دیشب مشگل سخت افزاری یا نرم افزاری ای برام پیش نیومده ؟ safe mode در این شرایط دقیقا" چیکار میکرد ؟ اینکه ویندوز نورمال لی را انتخاب کرده ام خوب بوده یا بد ؟ 1
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 دیشب که لپتاپم روشن بود (و ای کاش از باتری ـش در حال استفاده بودم ! ) اما از برق استفاده میکردم ... برقا قطع شد... بعد الان که روشنش کردم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد یه پیغام داد .... که دفعه ی قبل به خوبی shut down نشده و الان میتونی برای اطمینان بیشتر از safe mode استفاده کنی ! علی رغم میل باطنی start window s normally رو انتخاب کردم چون تا جاییکه میدونم safe mode همه ی فایل های درایو c رو دیلیت میکنه !!! الان از کجا بدونم که در ماجرای دیشب مشگل سخت افزاری یا نرم افزاری ای برام پیش نیومده ؟ safe mode در این شرایط دقیقا" چیکار میکرد ؟ اینکه ویندوز نورمال لی را انتخاب کرده ام خوب بوده یا بد ؟ با سلام دوست عزیز کی میگه safe mode درایو سی دیلیت میکنه مثلا یه مثال بزنم برات فرض کن سیستم ویروسی شده و تو نورمال ویندوز نتونی اونو حذف کنی میری safe mode براحتی میتونی حذف کنی و مشکل شما هم چیز خاصی نبوده ویندوزت حالش خوب نبوده الان خوبه ولش کن در ضمن safe mode که گفتم ویروس حذف میکنه همیشه هم جواب نمیده 3
ms13 1488 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 با سلام دوست عزیز کی میگه safe mode درایو سی دیلیت میکنه مثلا یه مثال بزنم برات فرض کن سیستم ویروسی شده و تو نورمال ویندوز نتونی اونو حذف کنی میری safe mode براحتی میتونی حذف کنی و مشکل شما هم چیز خاصی نبوده ویندوزت حالش خوب نبوده الان خوبه ولش کن در ضمن safe mode که گفتم ویروس حذف میکنه همیشه هم جواب نمیده یعنی ای کاش سیف مود رو انتخاب کرده بودم ؟! خب حتما یه مشگلی داشته دیگه که خواسته سیف مود کنه دیگه... 1
ms13 1488 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 ولی من یبار یادمه خیلی قدیما ... زمانیکه ویندوز xp داشتم ... safe mode کرده بودم و همه ی فایل های C که پاک شده بود هیچ ... خیلی تغییرات عجیب قریب دیگه هم ویندوزم کرد ... البته الان خودم هم دو به شک شده بودم ... فکر میکردم اون با این فرق میکرده و کلا چند نوع safe mode داره شاید ویندوز ... و حالت ایمن برای اون کاری که میخواد انجام بشه هست ... (نه اینکه یک safe mode ای باشه با کار مشخص و همیشه یک کاری بکنه ...) 1
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 ولی من یبار یادمه خیلی قدیما ... زمانیکه ویندوز xp داشتم ... safe mode کرده بودم و همه ی فایل های C که پاک شده بود هیچ ... خیلی تغییرات عجیب قریب دیگه هم ویندوزم کرد ... البته الان خودم هم دو به شک شده بودم ... فکر میکردم اون با این فرق میکرده و کلا چند نوع safe mode داره شاید ویندوز ... و حالت ایمن برای اون کاری که میخواد انجام بشه هست ... (نه اینکه یک safe mode ای باشه با کار مشخص و همیشه یک کاری بکنه ...) درسته همینه که میگید همیشه قرار نیست safe mode حذف کنه موفق باشید 1
ارسال های توصیه شده