pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ خودش خودکار وسط کار کردن میره تو این حالت؟ ارع خود به خودددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ ارع خود به خودددددددددددددددددددد بیشتر احتمال میدم مال پاور باشه البته اگه مشکل نرم افزاری نداشته باشی کی سیستمتو جمع کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ بیشتر احتمال میدم مال پاور باشه البته اگه مشکل نرم افزاری نداشته باشی کی سیستمتو جمع کردی؟ الان باز خاموش شد من احتمال میدم از هارد باشه سیستم م م ام نو هستش بابا:vahidrk: فکر کنم 84 جمع شده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ الان باز خاموش شد من احتمال میدم از هارد باشه سیستم م م ام نو هستش بابا:vahidrk: فکر کنم 84 جمع شده احتمالا همون پاور هست البته اگه چسب سی پی یو مشکل داشته باشه، سیستم خاموش میشه یا ریست میکنه اول سراغ همون پاور باش البته بعد از اینکه مشخص شد مشکل نرم افزاری هست یا نه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ احتمالا همون پاور هستالبته اگه چسب سی پی یو مشکل داشته باشه، سیستم خاموش میشه یا ریست میکنه اول سراغ همون پاور باش البته بعد از اینکه مشخص شد مشکل نرم افزاری هست یا نه چطور میشه ه هه فهمید پاورم مشکل داره یا نع الان سیستم ام درش باز کردم خیلی داغه ه بدنه کیس ام م م م الان درررر کیس بازه کنار پامه باد داع میخوره به پام از فن سی پی یو 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ چطور میشه ه هه فهمید پاورم مشکل داره یا نع الان سیستم ام درش باز کردم خیلی داغه ه بدنه کیس ام م م م الان درررر کیس بازه کنار پامه باد داع میخوره به پام از فن سی پی یو خب اونا که مسئله ای نیست وقتی کیس روشنه اصلا دست توش نبر پسر خوب برق میگیردت سوخاری میشی!!!!:vahidrk: والا اینکه چه جوری از روشای الکترونیکی میشه مشکلش رو فهمید نمیدونم اما پاور یه فن داره فن اگه صدای ناجور بده یعنی فنش ضعیف شده اگه کار نکنه یعنی خراب شده اگه فن پاور خراب باشه یا ضعیف بشه، دمای سیم های توی پاور بالا میره و آب میشن اون وقت پاور مشکل پیدا میکنه 1 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ kiborde man cand roze eng shode va farsi nemishe. to setting language ham fari hast va ham eng. kesi midone cheshe?:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ kiborde man cand roze eng shode va farsi nemishe. to setting language ham fari hast va ham eng. kesi midone cheshe?:icon_pf (34): احتمالا نرم افزار جدید نصب کردین سیستم رو به هم ریخته ویندوز رو Restore کنین 1 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ احتمالا نرم افزار جدید نصب کردین سیستم رو به هم ریختهویندوز رو Restore کنین na nasb nakardan. joz anti virous ke vergene ghadim bod va jadid ro nasb kardam 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ na nasb nakardan. joz anti virous ke vergene ghadim bod va jadid ro nasb kardam احتمال داره همون سیستم رو به هم ریخته باشه مطمئن باش سیستم خود به خود به هم نمیریزه مگر اینکه ویروس داشته باشی 1 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ احتمال داره همون سیستم رو به هم ریخته باشهمطمئن باش سیستم خود به خود به هم نمیریزه مگر اینکه ویروس داشته باشی merc ama rahe dige joz restore windows nist? 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ merc ama rahe dige joz restore windows nist? فکر کنم اگه سی دی ویندوز رو داشته باشی بازم راه باشه 1 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ فکر کنم اگه سی دی ویندوز رو داشته باشی بازم راه باشه ghanlan ye dvd backup gereftam az windows ama alan forsat va hosele restore kardan nadaram 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ ghanlan ye dvd backup gereftam az windows ama alan forsat va hosele restore kardan nadaram نه خود دی وی دی ویندوز رو دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ نهخود دی وی دی ویندوز رو دارین؟ na nadaram 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ na nadaram خب پس همون System Restore چاره کارتونه 2 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلام هرکاری می کنم صفحه gmailبازنمیشه.صفحه گوگلم به زوربازمیشه.قسمت تصاویر گوگل عکسارو پیدانمیکنه.این مشکل هم تو enternet expeorerهست هم توmozilafirefox:ws52: عکس لازم دارم.کمکم کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلام من یه انیمیشن 3D دانلود کردم ، بعد وقتی پلی می کنم (با هر نمایشگری ؛ vlc، KM ) ، دو تیکه میاد ، ینی اینجوریه : اعصابم خرد شد ، چیکار کنم معمولی پلی بشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلامهرکاری می کنم صفحه gmailبازنمیشه.صفحه گوگلم به زوربازمیشه.قسمت تصاویر گوگل عکسارو پیدانمیکنه.این مشکل هم تو enternet expeorerهست هم توmozilafirefox:ws52: عکس لازم دارم.کمکم کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از فیل تر شکن استفاده میکنید ؟ گوگل گاهی اوقت از سرویس خارج میشه، اگه فیل تر شکن استفاده نمیکنید بد از چند دیقه یا بیشتر امتحان کنید انشالله درست میشه 2 لینک به دیدگاه
seminar 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام من یه فایل زیپ پس وردشو تایپ میکنم یه اروری میده. اینم عکس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد پوشه رو باز میکنم میبینم فیلمه توش نیست فقط یه عکس هست در صورتی که حجم فایل زیپ 50مگ بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده