RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 8 آذر، 2013 سلام من دو روزه یه هارد گرفتم یکم صدا میده(خر خر میکنه) البته صداش زیاد بلند نیسمی خواستم بدونم مشکلی هست یا نه؟ لطفا یکی سریع کمک کنه سلام دوست عزیز........ هارد رو اگه تازه گرفتی نباید صدایی داشته باشه.... مگه اینقدر کم که به سختی قابل شنیدن باشه.... هارد زمانی صدا میخوره که یا موتورش ضعیف شده باشه.. یا صفخات دیسک که ذخیره کننده اطلاعات هستند مشکلی دارند و یا به دلیل عدم Defragment یا مرتب کردن اطلاعات و فدیمی شدن باشه... در هر صورت یه زحمت بکش و حتماً عوضش کن....... حیف نیست پولت رو دادی Seagate گفتی.... به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی Seagate و مکستور , TOSHIBA نگیر. WD یا همون Western Digital البته از نوع 32MB بافر و اگه 64MB بافر بودش که حتماً بگیر... موفق و سربلند باشی...... 4
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 سلام مهندسای عزیز یه سوال من رم دوربینو وصل کردم به لب تابم بعد یه پیغام اومد بالا که میخوای فرمتش کنم یا نه ...زدم نه! حالاوقتی داخل دوربینم میزارم رمم نمیشناسه!!!!:icon_pf (34): به نظرتون باید فرمت شه بعد ریکاوریش کنمعااایااا؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 سلاممهندسای عزیز یه سوال من رم دوربینو وصل کردم به لب تابم بعد یه پیغام اومد بالا که میخوای فرمتش کنم یا نه ...زدم نه! حالاوقتی داخل دوربینم میزارم رمم نمیشناسه!!!!:icon_pf (34): به نظرتون باید فرمت شه بعد ریکاوریش کنمعااایااا؟ خب شما رم دوربینتونو تخلیه کردین یا نه؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 خب شما رم دوربینتونو تخلیه کردین یا نه؟ ÷سلااااااااااااام نه رم کاملا فضاش پره...16 گیگ حتی خواستم ویروس کشی شم کنم باز لبتاب هنگ کرد و آیکن ویروس کشم کلا از پایین صفحه پرید hidden زدم نشد ...از run cmb دستور دادم نشد ...همچنان نشون میده که پره ولی داخلش چیزی پیدا نمیشه ! چون از فرمت خاطره خوبی ندارم...فرمت نزدم فعلا:icon_pf (34): 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 ÷سلااااااااااااامنه رم کاملا فضاش پره...16 گیگ حتی خواستم ویروس کشی شم کنم باز لبتاب هنگ کرد و آیکن ویروس کشم کلا از پایین صفحه پرید hidden زدم نشد ...از run cmb دستور دادم نشد ...همچنان نشون میده که پره ولی داخلش چیزی پیدا نمیشه ! چون از فرمت خاطره خوبی ندارم...فرمت نزدم فعلا:icon_pf (34): یعنی الان رم رو پر نشون میده ولی وقتی بازش میکنی خالیه... درسته؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 یعنی الان رم رو پر نشون میده ولی وقتی بازش میکنی خالیه... درسته؟ دقیقا 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 دقیقا خب اینو نیگا کن: همه ی گزینه ها باید مثل بالا باشه به جز همون گزینه ای که همیشه میزنیم یعنی Show hidden files... که باید بزنیش 3
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 خب اینو نیگا کن: اینجا هم چک کردم....hidden که گفتم منظورم اینجا بود! show hidden دیگه! 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 اینجا هم چک کردم....hidden که گفتم منظورم اینجا بود!show hidden دیگه! یعنی باید دقیقا شبیه زیر باشه: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 اینجا هم چک کردم....hidden که گفتم منظورم اینجا بود!show hidden دیگه! درست شد؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 درست شد؟ نه کلا در هیچ حالتی نشون نمیده:icon_pf (34): یه جورایی احساس میکنم به خاطر حجم بالاشه که اینجور شده!ربط داره ؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 نه کلا در هیچ حالتی نشون نمیده:icon_pf (34):یه جورایی احساس میکنم به خاطر حجم بالاشه که اینجور شده!ربط داره ؟ توی فایلش میره و نشون نمیده دیگه؟ یا اصلا کلا بازش نمیکنه؟ رو یه سیستم دیگه امتحانش کردین؟ 3
nasim184 12256 ارسال شده در 9 آذر، 2013 توی فایلش میره و نشون نمیده دیگه؟یا اصلا کلا بازش نمیکنه؟ رو یه سیستم دیگه امتحانش کردین؟ اره فایلش باز میشه...ولی خالیه !اما عکس درایوش قرمزرنگه(فضاش پره ) اره چندتا سیستم. فک کنم باید فرمت کنم بعد ریکاوری!:icon_pf (34): اره با 3 تا سیستم امتحان کردم...اول که با رم ریدر فقط فرمان فرمت میداد..اما با دوربین وصلش کردم باز فایل نشون میده اما خب خالیه دیگه! 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 آذر، 2013 اره فایلش باز میشه...ولی خالیه !اما عکس درایوش قرمزرنگه(فضاش پره )اره چندتا سیستم. فک کنم باید فرمت کنم بعد ریکاوری!:icon_pf (34): اره با 3 تا سیستم امتحان کردم...اول که با رم ریدر فقط فرمان فرمت میداد..اما با دوربین وصلش کردم باز فایل نشون میده اما خب خالیه دیگه! مگه میشه تا حالا همچین چیزی ندیده بودم احتمال داره رم خراب باشه اصلا ولی بازم صبر کن عباس بیاد اون میدونه احتمالا جل الخالق... 2
majid733 1154 ارسال شده در 10 آذر، 2013 اره فایلش باز میشه...ولی خالیه !اما عکس درایوش قرمزرنگه(فضاش پره )اره چندتا سیستم. فک کنم باید فرمت کنم بعد ریکاوری!:icon_pf (34): اره با 3 تا سیستم امتحان کردم...اول که با رم ریدر فقط فرمان فرمت میداد..اما با دوربین وصلش کردم باز فایل نشون میده اما خب خالیه دیگه! من احتمال میدم که ویروسی شده باشه.. فقط یه حدسه../ یه اسکنی بکن با آنتی ویروست../ 3
nasim184 12256 ارسال شده در 10 آذر، 2013 مگه میشهتا حالا همچین چیزی ندیده بودم احتمال داره رم خراب باشه اصلا ولی بازم صبر کن عباس بیاد اون میدونه احتمالا جل الخالق... من کلا همه مشکلاتم اینجوریه بردمش بیرون با انتی ویروس بهتر ویروس کشیش کرد بعد فرمت و بعد ریکاوری...درست شد .ممنون مهندس خیلی لطف کردی 3
nasim184 12256 ارسال شده در 10 آذر، 2013 من احتمال میدم که ویروسی شده باشه.. فقط یه حدسه../یه اسکنی بکن با آنتی ویروست../ مشکل همین بود فک کنممرسی مهندس 2
JU JU 7193 ارسال شده در 10 آذر، 2013 مشکل همین بود فک کنممرسی مهندس نیاز به این کار نبود ( منظورم فرمت کامل )، چون فایلهاتون رو از دست دادین یه نوع ویروس هست، فایلها رو به کلی hide میکنه، که میشه به طرقی، اون فایلها رو برگردوند ولی قبلش بایست تمامی ویروسها رو از بین ببرین بعد دست به بازیابی بزنین 4
nasim184 12256 ارسال شده در 10 آذر، 2013 نیاز به این کار نبود ( منظورم فرمت کامل )، چون فایلهاتون رو از دست دادین یه نوع ویروس هست، فایلها رو به کلی hide میکنه، که میشه به طرقی، اون فایلها رو برگردوند ولی قبلش بایست تمامی ویروسها رو از بین ببرین بعد دست به بازیابی بزنین جدی قبلا با روشایی که قبل گفتم مشکلم حل میشد...اما اینبار به هیچ راهی جواب نمیداد! اخرین راه همین به نظره آقاهه رسید اره خوب مقداری از فایلامم رفت افقولی از اینکه کلش نباشه بهتر بود! 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 11 آذر، 2013 مشکل با Outlook من ایمیلم رو توش ست کردم ولی inbox ام فقط ایمیل های تا هفته پیش رو نشون میده وقتی send/receive رو میزنم تا synch بشه میره تا وسطاش بعد ارور میده و آپدیت نمیشه چکاااااااار کنم؟ خیلی ضروریه به یه ایمیلی نیاز دارم 3
ارسال های توصیه شده