pesare irani 41805 ارسال شده در 26 آبان، 2013 سلام اگر آدرس ایمیل دریافت کننده را صحیح وارد کرده باشید، شکی در نرسیدنش نیست. مگر آنکه آن شخص ایمیل شما را Block کرده باشد. که در آن صورت نه برای شما مشخص میشود نه آن شخص ایمیل شما را دریافت میکند. و اینکه اگر آدرس ایمیل شخص را اشتباه وارد کرده باشید بعد از چند ثانیه تا چندین دقیقه، گزارش عدم تحویل ایمیل و موجود نبودن آن اکانت در قالب ایمیل برای شما ارسال میشود. اخه یه مشکلی هست الان ایمیل هایی که از سمت جی میل به ایمیل میاد خیلی بد میاد یا نمیرسه اصلا من از جی میلم به ایمیلم میفرستم اصلا نمیاد از ایمیل به جیمیل میفرستم یکی در میون میاد 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 آبان، 2013 اخه یه مشکلی هست الان ایمیل هایی که از سمت جی میل به ایمیل میاد خیلی بد میاد یا نمیرسه اصلا من از جی میلم به ایمیلم میفرستم اصلا نمیاد از ایمیل به جیمیل میفرستم یکی در میون میاد ایمیل یه سرویسه که سایتایی مثل yahoo google msn mail و... ارائه میکنن الان این ایمیل که گفتین یعنی چی؟ 1
IT Maryam 1201 ارسال شده در 26 آبان، 2013 اخه یه مشکلی هست الان ایمیل هایی که از سمت جی میل به ایمیل میاد خیلی بد میاد یا نمیرسه اصلا من از جی میلم به ایمیلم میفرستم اصلا نمیاد از ایمیل به جیمیل میفرستم یکی در میون میاد همین الان چک کردم مشکلی نداشت. شاید ایمیلهائی که در یاهو دریافت میکنید به پوشه Spam میروند. 1
seminar 152 ارسال شده در 28 آبان، 2013 میخوام آموزش آفیس (مخصوصا ورد و اکسل) رو شروع کنم. قبلا از رو یه کتاب هامیخوندم ولی چون عملی و اجرایی کار نمیکردم برا همین الان هیچی یادم نیست شاید چیزهای سادشو بلد باشم.... بنظر دوستان بهتر است آموزش رو با چی شروع کنم؟ چون مطالب آموزشی تو بیرون و هم تو فضای نت زیاد هست بعضیاشون فقط ترجمه هست و یا یکسریا چیزهای خیلی اضافه گفتن و کاربردی نیست بدرد نمیخوره... دنبال یه آموزشی میگردم که که خوب و روان به نسبت بقیه آموزش بده دوستان چه پیشنهادی میدهن؟! 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 آبان، 2013 میخوام آموزش آفیس (مخصوصا ورد و اکسل) رو شروع کنم. قبلا از رو یه کتاب هامیخوندم ولی چون عملی و اجرایی کار نمیکردم برا همین الان هیچی یادم نیست شاید چیزهای سادشو بلد باشم.... بنظر دوستان بهتر است آموزش رو با چی شروع کنم؟ چون مطالب آموزشی تو بیرون و هم تو فضای نت زیاد هست بعضیاشون فقط ترجمه هست و یا یکسریا چیزهای خیلی اضافه گفتن و کاربردی نیست بدرد نمیخوره... دوستان چه پیشنهادی میدهن؟! آموزش یا آموختن؟؟؟ اگه میخواین یاد بگیرین بهترین راه اینه که باهاش کار کنین و اگه سوالی داشتین اینجا بپرسین 2
seminar 152 ارسال شده در 28 آبان، 2013 آموزش یا آموختن؟؟؟ اگه میخواین یاد بگیرین بهترین راه اینه که باهاش کار کنین و اگه سوالی داشتین اینجا بپرسین دوست عزیز خوب چطوری باهاش کار کنم؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 آبان، 2013 دوست عزیز خوب چطوری باهاش کار کنم؟ تایپ کنین با ورد با اکسل هم میشه خیلی از پروژه های درسی رو انجام داد 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 درایور وایرلس 5010 کسی نداره؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درایور خودم نصب نمیشه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آبان، 2013 درایور وایرلس 5010 کسی نداره؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درایور خودم نصب نمیشه از چه نوع مودمی؟ چه ویندوزی؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 از چه نوع مودمی؟چه ویندوزی؟ چه نوع مودمیشو نمیدونم ویندوز 7 32 بیتی هرچی میگردم تو نت بازم درست نمیشه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آبان، 2013 چه نوع مودمیشو نمیدونمویندوز 7 32 بیتی هرچی میگردم تو نت بازم درست نمیشه مودم وایمکس هست؟ یا شبکه؟ اگه وایمکسه، چه وایمکسی؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 مودم وایمکس هست؟یا شبکه؟ اگه وایمکسه، چه وایمکسی؟ آهان از اون لحاظ نه وایمکس نیس 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آبان، 2013 آهان از اون لحاظنه وایمکس نیس خب یعنی اسم مودمتونو نمیدونین؟؟؟:vahidrk: رو مودم ننوشته؟ 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 خب یعنی اسم مودمتونو نمیدونین؟؟؟:vahidrk:رو مودم ننوشته؟ میدونم چرا تی پی لینک 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 مودم رو اصلا نمیشناسه؟ اصلا درایور خودم رو که میخوام نصب کنم وسطاش ارور میده از نت هم چندتا دانلود کردم که تو لپتاپ نصب کنم نصب شد اما نگار اتفاقی نیفتاده تو add device هم که میزنم برا شناسایی مودم اصن پیدا نمیکنه انگار کلا نصب نشده درایور وایرلس چون اون قسمتی که برای فعال سازی وایرلس هس که از قسمت manage و network controler و... وقتی میزنم میگه نصب نشده درایورش 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آبان، 2013 اصلا درایور خودم رو که میخوام نصب کنم وسطاش ارور میده از نت هم چندتا دانلود کردم که تو لپتاپ نصب کنم نصب شد اما نگار اتفاقی نیفتاده تو add device هم که میزنم برا شناسایی مودم اصن پیدا نمیکنه انگار کلا نصب نشده درایور وایرلس چون اون قسمتی که برای فعال سازی وایرلس هس که از قسمت manage و network controler و... وقتی میزنم میگه نصب نشده درایورش قبلا نصب بوده؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 قبلا نصب بوده؟ نصب بوده ویندوزشو دیشب عوض کردم الان دوباره میخوام نصب کنم نمیشه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آبان، 2013 نصب بودهویندوزشو دیشب عوض کردم الان دوباره میخوام نصب کنم نمیشه ویندوز رو کامل عوض کردین؟ منظورم اینه که با پارتیشن بندی جدید؟ آنتی ویروس روی سیتمتون نصب کردین؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آبان، 2013 ویندوز رو کامل عوض کردین؟ منظورم اینه که با پارتیشن بندی جدید؟آنتی ویروس روی سیتمتون نصب کردین؟ نه کامل نه آنتی ویروس هم هنوز نصب نکردم 3
ارسال های توصیه شده