masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آی پی هت روی اتوماتیک هستن اونی که گفتم برای دیدن ای پی هایی بود که حالت obtain میده . کارت شبکه ای که باهاش به نت وصل میشی رو روش کلیک کن بعدش تو صفحه ی باز شده یه سر برگ general داره که وسط صفحه یه صفحه این مدلی میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این جا میتوانی ip که داری ببینی .ipv4 address اگر تو یه رنج نباشن همون چیزی که AQT789 گفت انجام بده . 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ من وقتی کلیک راست میکنم تو ویندوز 2 ثانیه طول میکشه نا منوی کلیک راست باز شه به نظرتون مشکل از چیه؟؟ ویندوز هم عوض کردم بازم اینطوری شد!! لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ برای نصب یه نرم افزار احتیاج دارم NET FRAMWORK رو هم نصب کنه اما از دو جا که گرفتم نصب نمیشه اون قسمتی که گفته برای دیدن مشکل اینجا رو کلیک کنید، این پیغام میاد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ برای نصب یه نرم افزار احتیاج دارم NET FRAMWORK رو هم نصب کنهاما از دو جا که گرفتم نصب نمیشه اون قسمتی که گفته برای دیدن مشکل اینجا رو کلیک کنید، این پیغام میاد انلاین نصبش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ انلاین نصبش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواستم انلاین هم نصب کنم ولی ویندوزم اوریجینال نیست...مشکلی پیش نمیاد؟ آخه یه جا که رفتم برا نصب آنلاینش یه اخطاری شبیه این قبلش داد.....منم دیگه نصب نکردم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ خواستم انلاین هم نصب کنمولی ویندوزم اوریجینال نیست...مشکلی پیش نمیاد؟ آخه یه جا که رفتم برا نصب آنلاینش یه اخطاری شبیه این قبلش داد.....منم دیگه نصب نکردم نه ربطی نداره من همیشه انلاین نصب میکنم و ویندوزم اورجینال نیست/ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ نه ربطی نداره من همیشه انلاین نصب میکنم و ویندوزم اورجینال نیست/ از اینی که داده بودی هم نصب کردم نشد همون پیام بالایی اومد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ از اینی که داده بودی هم نصب کردم نشدهمون پیام بالایی اومد این رو دانلود کن و نصب کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد ویندوز رو ریستارت کن و دوباره نصب net framework رو تست کن 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ این رو دانلود کن و نصب کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد ویندوز رو ریستارت کن و دوباره نصب net framework رو تست کن مرسی اما نصب نمیشه این پیام میاد : 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ الان تست کردم و نصب میشه ! به نظرم ویندوزت یه نسخه دستکاری شدست ! یا یه سری فایلهای Sys بهم ریختن برو control panel و از قسمت سیستم یه عکس کامل بزار ببینم ورژن ـه دقیق ویندوزت چیه / 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ همچنان اگه بلدید مرا یاری دهید 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ویندوزت چیه ؟ هزار ؟ خب نصب کن خواهرم 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ویندوزت چیه ؟ هزار ؟خب نصب کن خواهرم نصب کردم بعد اجراش کنم درست میشه برادر؟ ویندوزم :7 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ نصب کردم بعد اجراش کنم درست میشه برادر؟ویندوزم :7 توکلت به خدا باشه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ من یه ماهی میشه که لپ تاپ hp probook 4540s خریدم،ویندوز روش نصب نبود،خودم ویندوز نصب کردم و شروع بع دانلود و نصب درایور ها از سایت hp.com گرفتم. اما نمیدونم این 4 تایی که مونده چه سخت افزاهایی هستن که من درایورشون رو دانلود کنم. از 4 تا نرم افزار پیدا کردن آنلاین درایور موجود در کینگ 2013 هم استفاده کردم ثمری نداشت. خواستم ببینم چیکار کنم و از کجا بدونم اینها چیا هستن؟ یکیش مربوط به کارت شبکه هستش،چون با کابل نمیتونم وصل شم به اینترنت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ اولیش مربوط به کارت شبکه اس اون دو تا آخری هم احتمال داره مربوط به cpu باشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ اولیش مربوط به کارت شبکه اساون دو تا آخری هم احتمال داره مربوط به cpu باشه از کجا دانلود کنم؟؟ اینحا داره اما نمیدونم کدوم رو باید دانلود کنم:icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ از کجا دانلود کنم؟؟ اینحا داره اما نمیدونم کدوم رو باید دانلود کنم:icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه CPU اونی که chipset نوشته واسه کارت شبکه هم Network نگاه کن ببین بلوتوث، کارت شبکه و وایرلس همشون نصب شدن ؟ یعنی کار می کنن ؟ بعد هر کدوم از این درایور ها رو که باز بکنی احتمالا همون اولش می نویسه که این درایور برای چه مدل هایی از HP هست ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده