pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممن موقع تایپ فارسی توی word وقتی میخوام ی حرف انگلیسی تایپ کنم .. نمیدونم چرا جابجا میشه باید چیکار کنم ؟ (اینجا همچین مشکلی ندارم ) چقد تو فعالیت میکنی:vahidrk: یا اری برنامه مینویسی یا داری گزارش کار مینویسی یا داری ................ :vahidrk: نکن این کار ها رو تو دانشگاه بهت میگن خر خون :vahidrk::vahidrk: خوب اگر یه کم سر به سر این دکمه ها تو word بزاری درست میشه نوشته ات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرمت pdf رو میشه به jar تبدیل کرد؟ اگه بتونی فایل رو به تکست تبدیل کنی اره یعنی قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی رو داشته باشه نرم افزارهای کتاب موبایل تو نت فراوون هست 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاممن موقع تایپ فارسی توی word وقتی میخوام ی حرف انگلیسی تایپ کنم .. نمیدونم چرا جابجا میشه باید چیکار کنم ؟ (اینجا همچین مشکلی ندارم ) تو تب Home چیدمان مطلبتو بزار Right to Left وراست چینش کن تا مطالبت مرتب وبه دلخواهت باشن 2 لینک به دیدگاه
sara_1391 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من ديروز اينترنت بودم و يكدعه ديدم بعضي از كلمه ها رو ديگه نميتونم تايپ كنم!مثلا كلمه ف ج دكمه و غيره..... خواهش ميكنم كمك كنيد .ويندوزم هم 7 هست.سي دي اش رو هم ندارم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان یه سوال.ویندوز لپ تاپم خراب شده و ویندوز ارجینالش ویستا هستش.البته دفعه پیش پاکش کردم و سون 64 بیتی ریختم. اما باز زده به سرم که ویستا رو ریکاوری کنم.به نظر شما کدوم بهتره؟سون؟64 بیتی؟یا 32 بیتی؟یا اینکه ویندوز ارجینال لپ تاپ که ویستا هستش؟ مشخصات سیستم هم cpu amd turion X2 ultra با 3 گیگ رم ddr2 فقط سریع تر جواب بدین ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام یک انتی ویروس بهم معرفی کنید که در منزل راحت بتونم ازش استفاده کنم و همیشگی باشه از نود 32 استفاده می کنم ولی هر ماه نیاز به یوزر و پس جدید داره و زود تموم میشه بنظر شما چه انتی ویروسی بهتره برای استفاده راحت تر. تشکر از راهنماییتون 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامیک انتی ویروس بهم معرفی کنید که در منزل راحت بتونم ازش استفاده کنم و همیشگی باشه از نود 32 استفاده می کنم ولی هر ماه نیاز به یوزر و پس جدید داره و زود تموم میشه بنظر شما چه انتی ویروسی بهتره برای استفاده راحت تر. تشکر از راهنماییتون به نظرم kasper قویترین آنتی ویروس هست و اگه جدیدترین اپدیتش رو بریزید تا مدتها نیاز به اپدیت ندارید فقط مشکلش اینه که یکم سرعت سیستم رو کند میکنه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من ديروز اينترنت بودم و يكدعه ديدم بعضي از كلمه ها رو ديگه نميتونم تايپ كنم!مثلا كلمه ف ج دكمه و غيره..... خواهش ميكنم كمك كنيد .ويندوزم هم 7 هست.سي دي اش رو هم ندارم ببین فونت عربی برات نصب نشده 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان یه سوال.ویندوز لپ تاپم خراب شده و ویندوز ارجینالش ویستا هستش.البته دفعه پیش پاکش کردم و سون 64 بیتی ریختم. اما باز زده به سرم که ویستا رو ریکاوری کنم.به نظر شما کدوم بهتره؟سون؟64 بیتی؟یا 32 بیتی؟یا اینکه ویندوز ارجینال لپ تاپ که ویستا هستش؟ مشخصات سیستم هم cpu amd turion X2 ultra با 3 گیگ رم ddr2 فقط سریع تر جواب بدین ممنون میشم اگه با 7 مشکلی نداری بذار همون باشه.البته دقیق نمیدونم با این شخصات 64 بیتی مناسب باشه یا نه.فک کنم 32 بهتر باشه.اینش رو مطمئن نیستم.ویستا رسوایی مایکروسافت بود 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام کسی برای این ارور راه حل مطمئنی سراغ داره ؟ خودم سرچیدم ولی الان راه حلا متفاوت بود ، به خاطر اینکه کامی رو نیاز دارم نمیخوام سعی و خطا کنم . پیشاپیش مرسی 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای نشون دادن فرمت در ویندوز باید چیکار کرد؟ بدون اینکه از مشخصات استفاده کنیم......درکنار اسم برنامه،نوع فرمتش هم دیده بشه....... 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای نشون دادن فرمت در ویندوز باید چیکار کرد؟ بدون اینکه از مشخصات استفاده کنیم......درکنار اسم برنامه،نوع فرمتش هم دیده بشه....... خب وقتی حالت فایلها یا فولدر ها رو از قسمت view روی details بزاری فرمتشون رو هم مینویسه! ببین مثلا اینجوری : البته اگه منظورت از فرمت همین باشه ! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلید f2 تو ویندوز برای rename کار نمیکنه.چیکارش کنم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلید f2 تو ویندوز برای rename کار نمیکنه.چیکارش کنم؟؟ من هیچ وقت از این کلید استفاده نکردم کلیک راست ری نیمرو استفاده کن 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من هیچ وقت از این کلید استفاده نکردمکلیک راست ری نیمرو استفاده کن نمیدونستما بابا خوب میخوام f2 درست شه! 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من برنامه ی catia V5 R21رو نصب کردم .تو کار کردن با این نرم افزار هم مشکل ندارم.تنها مشکل اینه که فایل ها به هیچ عنوانSAVEنمیشه. چیکار کنم که درست بشه لطفا راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام مودم من zyxel p-660HW است همزمان می خوام با چندتا سیستم از اینترنت استفاده کنم نمیشه قبلا می شد(الان فقط با یه سیستم می تونم به اینترنت وصل بشم ) اگه می دونید راهنمایی کنید ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلاممودم من zyxel p-660HW است همزمان می خوام با چندتا سیستم از اینترنت استفاده کنم نمیشه قبلا می شد(الان فقط با یه سیستم می تونم به اینترنت وصل بشم ) اگه می دونید راهنمایی کنید ممنون برای این کار باید مودم رو حالت pppoe قرار بگیره. 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بر و بچ اقا ما هر صفحه ای رو باز میکنیم این میاد چه جور از شرش خلاص شم؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاممن برنامه ی catia v5 r21رو نصب کردم .تو کار کردن با این نرم افزار هم مشکل ندارم.تنها مشکل اینه که فایل ها به هیچ عنوانsaveنمیشه. چیکار کنم که درست بشه لطفا راهنمایی کنید لایسنس رو درست به نرم افزار معرفی کردید؟چه اروری دریافت میکنید موقع save؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده