masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام طی یک اتفاق ،نوار پایین صفحه وقتی وین برنامه ای بزرگ میشه یا روی صفحه برنامه ها میاد مثل مرورگرا یا زیر برنامه ها مثل فتوشاپ . یعنی مجبورم سایز ویندوز ها یه صورت دستی عوض کنم. کسی میدونه چه طوری باید درستش کنم ؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من شنیدم اگه به لپ تاپ ساب قوی وصل کنی و ازش صدای خفن بگیری احتمال داره به کارت صدا آسیب برسه.راسته؟؟ آخه نامزدی در پیش داریم بعد یه ساب خدا دارم میخوام ببینم میشه به لپ تاپ وصلش کرد یا نه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خوبین؟ بچه ها من چی جوری رمز وایرلسمو عوض کنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خوبین؟بچه ها من چی جوری رمز وایرلسمو عوض کنم چیه شیطونی کردی می خوای لو نری من که وایرلس ندارم بقیه بیان کمک 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ چیه شیطونی کردی می خوای لو نری من که وایرلس ندارم بقیه بیان کمک نخیر این همسایمونم استفاده میکرد الان حالمو گرفته میخوام حالشو بگیرم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نخیر این همسایمونم استفاده میکرد الان حالمو گرفته میخوام حالشو بگیرم احیانا پسل همسایتون نبود بخدا من بلد نیستم وایرلس ندارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای رمز اینترنت وایرلست رو عوض کنی یا مودم وایرلس اگر اینترنته برو تو سایت شرکتی که ازش گرفتی اونجا مرز رو عوض کن اما مودم رو بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ احیانا پسل همسایتون نبود بخدا من بلد نیستم وایرلس ندارم نه زن و شوهرن گفتم بیاین ماشینتونو جابه جا کنین من برم پارکینگ پررو بازی دراوردن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نه زن و شوهرن گفتم بیاین ماشینتونو جابه جا کنین من برم پارکینگ پررو بازی دراوردن اوه اوه چه کار بدی 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ lady architect توی entenet explorer بزن : 192.168.1.1 یه صفحه میاد که user و پسورد رو بزن admin وارد قسمت wirless setting شو بعد برو security setting و پسورد بزار ok کن و یه بار مودم رو ریست کن 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خوبین؟بچه ها من چی جوری رمز وایرلسمو عوض کنم همراه مودمت ی برگه هس که Ip و user o pass مودمت توش هست واردش که میشی ی قسمت هست pass میتو نی عوض کنی 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ همراه مودمت ی برگه هس که Ip و user o pass مودمت توش هست واردش که میشی ی قسمت هست user name میتو نی عوض کنی اون که یه چیز دیگه ست ! همون که vrgil گفت درسته و کامل ! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام گوگل کرم ام دیگه هیچ صفحه ای رو کامل لود نمیکنه هر وقت صفحه ای رو می خوام باز کنم این خطا میاد چه مشکلی براش پیش اومده 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای صفحه رو باز کنی یایک صفحه ذخیره شده رو؟ اینی که نوشته بیشتر مشکل لود یک صفحه ذخیره شده هست که نمیتونه بازیابیش کنه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام... اینترنت اکسپلورر من هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه...نه اون صفحه هایی که قبلا ذخیره کرده بودم...و نه قابلیت دسترسی به صفحات وب دارم... فکر میکنم اشکال از upgrade شدن و بروز شدن خودکار اکسپلوررم بوده....لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. با سپاس. 1 لینک به دیدگاه
hi-lda 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان من چند سیستم دارم که قطعات انها با هم یکی است چطور میتوانم تمامی نرم افزارها و سیستم عامل مورد نظر خودم را روی یکی از انها نصب کنم سپس بر روی بقیه انتقال دهم ایا میتوانم از این سیستم با acronis بک اپ بگیرم وسپس فایل بک اپ را روی بقیه سیستمها بریزم و recover کنم ؟؟؟ اگر نرم افزار خاصی میخواهد ان را به من معرفی کنید لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان من چند سیستم دارم که قطعات انها با هم یکی است چطور میتوانم تمامی نرم افزارها و سیستم عامل مورد نظر خودم را روی یکی از انها نصب کنم سپس بر روی بقیه انتقال دهم ایا میتوانم از این سیستم با acronis بک اپ بگیرم وسپس فایل بک اپ را روی بقیه سیستمها بریزم و recover کنم ؟؟؟ اگر نرم افزار خاصی میخواهد ان را به من معرفی کنید با بسته های اکرونیس و یا هایرون بوت میتونید ایمیج بگیرید و روی سایر سیستم ها ریکاور کنید بله با اکرونیس میشه 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام...اینترنت اکسپلورر من هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه...نه اون صفحه هایی که قبلا ذخیره کرده بودم...و نه قابلیت دسترسی به صفحات وب دارم... فکر میکنم اشکال از upgrade شدن و بروز شدن خودکار اکسپلوررم بوده....لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. با سپاس. اكسپلورر منم مشكل داشت هي پيغام بروز رساني ميزد منم ok ميكردم ولي بجاي اينكه سريعتر باز شه هي ميرفت تو هنگ و ديرتر باز ميكرد ديگه ازش استفاده نميكنم Mozilla firefox نصب كردم و ازش راضيم -opera رو هم دوستان تعريف ميكردن لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من ازچند وقتی هست که از فایر فاکس استفاده میکنم...اما فایلهای ذخیره شده قبلی رو نمیدونم چیکار کنم همینطور بعضی از سایت ها هم هستن که میگن باید با اکسپلورر رفت... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام...اینترنت اکسپلورر من هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه...نه اون صفحه هایی که قبلا ذخیره کرده بودم...و نه قابلیت دسترسی به صفحات وب دارم... فکر میکنم اشکال از upgrade شدن و بروز شدن خودکار اکسپلوررم بوده....لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. با سپاس. شاید تیک offline رو زدی یا تیک proxy رو زدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده