Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مثبت حساس خیلی از حرفاشو هیچوقت به کسی نمیگه انسان مورد دلخواهش رو هیچوقت گیر نمیاره کمی تنهاست و به همین هم راضیه. 4 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من چقده دیر رسیدمااااااااااااااااااا... خُب خُب خُب... حالا شروع کنم... ایلیا از نظر من آدم فوق العاده دوشت داشتنی و شوخ طبع و مهربونیه... صداشو خیلی دوست دارم، خیلی خوب می خونه! ادبیاتِ فوق العاده ای داره! همیشه در نهایت آرامش صحبت می کنه و این خیلی خوبه. فکر می کنم آدم خونسردی باشه! قبلاًها عکس امضاش قرار بود با من ازدواج کنه اما ایلیا از بدجنسیش عکس رو از تو امضاش برداشت! :w00: اوه اوه اوه اینو یادم رفت بگم که تا دلتون بخواد شیطونه... :2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ به نظر میاد پسر مهربونی باشه ... اولین کسی بود که بهم پیشنهاد دوستی داد ... ببین هنوز یادمهههههههههههه ...:icon_pf (44): فعلاً در همین حد شناختمشون ... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بنظر مياد پسر خوبي باشه راستي اصلا پسره؟؟ سعي ميکنه تو تاپيکايي که ميزنه متفاوت نشون بده... ولي در کل مطالب خوب و جالبي ازش ديدم اينجا اصلا اسپم هم نميکنه!! ديگه همين... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من تازه واردم اما به نظرم قاصدک خانم خیلی دختر خوبیه !خیلی هم مهربونه و پیش بینی میکنم در آینده مادر موفقی از آب دارد.ادبیاتشم بد نیست اما بهتر بود به جای قاصدک حکیم اسمشو میذاشت قاصدک حکیمه (که مونث باشه) 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من تازه واردم اما به نظرم قاصدک خانم خیلی دختر خوبیه !خیلی هم مهربونه و پیش بینی میکنم در آینده مادر موفقی از آب دارد.ادبیاتشم بد نیست اما بهتر بود به جای قاصدک حکیم اسمشو میذاشت قاصدک حکیمه (که مونث باشه) :w58: . . . . . . . . . . . . 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ عجبااااااااااااااااااا من تا الان فک میکردم دختر ی اخه این جور اسمارو دخترا انتخاب میکنن چون نه که روحیمون لطیفه اسامی پسرا همشون خشنه یا فوتبالی از اینجور چیزاس مثلا منونگا دلنوازم:flowerysmile: دیگه همین دیگه چیز دیگه نمیدونم:shad: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من تازه واردم اما به نظرم قاصدک خانم خیلی دختر خوبیه !خیلی هم مهربونه و پیش بینی میکنم در آینده مادر موفقی از آب دارد.ادبیاتشم بد نیست اما بهتر بود به جای قاصدک حکیم اسمشو میذاشت قاصدک حکیمه (که مونث باشه) خیلی تحلیله با حالی بود!!!! 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من تازه واردم اما به نظرم قاصدک خانم خیلی دختر خوبیه !خیلی هم مهربونه و پیش بینی میکنم در آینده مادر موفقی از آب دارد.ادبیاتشم بد نیست اما بهتر بود به جای قاصدک حکیم اسمشو میذاشت قاصدک حکیمه (که مونث باشه) ایول به این ذوق ایلیا خانوم تحویل بگیر مامان ایلیا :ws28: مامان علی هم بد نیست مامان مامان مامان مامان مامان من جی... دارم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بیا قاصدک همه فک میکنن تو دختری نکنه بچه بودی هم بازیات دختر بودن دخترونه شدی اسم کاربریتم شبیه دختراس یه وقت از ما ایراد میراد نگیریااااا همه اینجور فک میکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ oooooooooooooooh قاصدکه پسر از آب دراومد؟ 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ شما ناراحت نباش سفارش می دیم یک قاصدک دختر هم بیاران اینجا که تحلیل شما به خطا نرفته باشه -------- مامان مامان مامان ایلیا من گشنمه 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ oooooooooooooooh قاصدکه پسر از آب دراومد؟ اره مينا جان من يكمكي پسرم ممنون از نظرت اما 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مامان ایلیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ شوخ.باحال.اهل کل کل .با اطلاعات.اهل دل 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ایلیا...فکر کنم مث اسم کاربریش واقعا حکیم باشه:ws2: به نظر من شخصیته محترمی داره..اهله شوخیم هست مشکلیم باشه..کمکی از دستش بر بیاد انجام میده 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ هم اکنون در حال خندیدنییییم!!!!!:ws47: ایلیا دختری در انجمن!!!:dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ هم اکنون در حال خندیدنییییم!!!!!:ws47:ایلیا دختری در انجمن!!!:dancegirl2: جالبه ها:ws28: نه خیلی بیشتر جالبه:ws28::ws28::ws28: . . . . . . . . . . . اینم آخریش 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ صاف و صادق و مهربون .. یادمه روزای اول تنها مدیری بود که دل سوزانه تر از همه راهنمایی می کرد! در کل خیلی ادم دوست داشتنیه ! ادبیاتشم خوبه ! صمیمی و خونگرمه ...تا حالا ندیدم قاطی کنه و ناراحت شه . 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ جالبه ها:ws28:نه خیلی بیشتر جالبه:ws28::ws28::ws28: . . . . . . . . . . . اینم آخریش بابا من که می دونستم ایلیا پسره ه ه!!!! مثلا" یه ساعت داشتم اتاق شیشه ای می خوندماااا!!! میگم تصور کن اگه دختر بود میشد ایلیا دختری در انجمن!!! چطوری خاله،خوبی؟:w36: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده