Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم وتاپیک مشکلی نیست این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از قاصدك حكيم منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اول از همه اینکه چر این بشر اینقدر مرموز و عجیب و غریبه؟؟؟؟؟!!!!! 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ آدم خوبی به نظر میاد خاکیه با استعداده دوست داره مثل حکیم عمر خیام و حکیم فردوسی باشه ولی قاطی کنه کنترلشو از دست میده باید جور دیگه باهاش برخورد کرد:w00: من شنیدم صدای خوبی هم داره اینا از رفتار نتیش معلوم بود...حالا شما تحلیل کنید مام ببینین چجور آدمیه؟:JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ چیزایی که ازش میدونم اینه ک بچه باحالیه. ولی مرموزه...... :scared9:خوش سخن هستش و خیلی سریع گرم میگیره با بچه ها...... :w210: نمیدونم چرا؟ ولی میگن استاد ارشد اسپم سایته و اینکه به صورت غیرعلنی ادمین سایت....... ادیبات دوس داله و همواره با این: ( ) هم خیلی میحاله از زندگانی...... :flowerysmile: تا الان ازش بدخلقی ندیدم. :rose: خوش رفتار و کرداره :aghosh:ولی اینها مرموز بودنش رو تغییر نمیده... :w00: با محمد هم خیلی رفیقه..... :mornincoffee: و شونصد و نود و ده مورد دیگه..... :4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ (ایلیا رو زیاد نمی شناسم...) ...داشتم اتاق شیشه ای و میخوندم! اگر چه ایلیا رو زیاد نمی شناسمش اما به نظر آدم با تجربه ای میاد،ادبیات غنی ای داره! رو سنش زیادی تعصب داره!!!! :thk: "یا خیلی زیاده یا بر حسب تصور خیلی ها کم" صمیمی و با حوصله! به نظر میاد آروم و صبورم باشه! اما حس میکنم یه چیزی،یه جایی تو اعماق دلش داره اذیتش میکنه که احساسا تشو گاهی محزون میکنه!! شاید اگه یکی بخواد ببینه تو هر لحظه چه احساسی داره کافیه ازش بخواد یه شعر بنویسه! کلیشه ای هم نیست! بازم میگم زیاد نمی شناسمش و اینا چیزاییه که فقط در موردش حس می کنم... با آرزوی موفقیت برای ایلیا ی عزیز...:rose: 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من فقط اینو بگم اگه کسی حریم شخصیشو چه تو فضای مجازی چه حقیقی حفظ میکنه معنیش مرموز بودنش نیس!!!!!:girl_yes2: حالا بعدا میام بقیه نظرامو میگم!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من که زیاد نمی شناسمش ولی تا اینجایی که شناختمش میگم ادم خیلی مهربون و باحالیه و خیلیم داناست و تاپیکاش خیلی قشنگه من از حرفاش خیلی خوشم میاد خاکی و فروتنه دیگه نمیدونم :دی 9 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من میشناسمش مث کف دس:icon_pf (17): تو صندلی داغ ( اتاق شیشه ای) خیلیارو داغ کرد:167: اگر متاهل باشه حسابی اعصاب خانومشو خورد میکنه با طرز جواب دادن به سوالا:icon_razz: ولی در کل آدم با حوصله ایه که تو همین تاپیک متوجه میشید که خیلیییییییی جای تحسین داره بعضی وقتا اصلا حرف نمیزنه فقط فکر میکنه به احتمال قوی مث خودم به تماشای ماه علاقه زیادی داره مخصوصا شب 14 کتاب هم زیاد میخونه 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اوووووووووووووووم ایلیا: خیلی گله. واقعا صبوره. مهربووووووووووووووون تا دلتون بخواد. کتاب و شعر و ادبیات خیلی دوست داره. من تا حالا اینجوری :w13: ندیدمش. صداش هم که عالیه! دیگه ...... همینا یادم میاد فعلا. 9 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خیلی آدم گلیه با معرفت خوش صدا 5 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ برداشتهایی که دارم مغرور ........مهربون فعلا همین برمیگردم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مرموز مجهول بامزه (در واقع بیمزه) دوست داشتنی 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ پسر خوبیه خو.............. فقط من نفهمیدم چرا اینقد عجیب غریبه ولی من دوسش دارم 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سیلام...من بگم؟ باشه میگم... سعی میکنه آدم جدی باشه...ولی وقتی یه خورده قلقلکش بدی،از تو هم شولوخ تر میشه! به این شکلک علاقه وافر داره: قوم آریایی براش خیلی مهمه...حتی خودش قراره یه کتاب بنویسه برای اثبات وجودش... عکسشو من دارم...اگر خواست میزارم همتون ببینید... بابای اسپمینگ نواندیشانه... اون قبلنا بیشتر به ما سر میزد...ولی الان که سرش شولوخ شده کمتر میاد... ها؟ بحث منحرف شد؟ باشه... یکیم بگم برم....عاشق ببییه!(گوسپند!) لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ قاصدک را از سخنانش شناختم..............بعضی او را ایلیا مینامند........اما او برای من قاصدک است ......حکیم است.......دوستش دارم..........عاشق است.......عشق را میفهمد.........نور را میفهمد...........زندگی در او جاریست........من زبانم الکن است بیش از این تاب ندارم این شعر زیبای مهدی اخوان ثالث تقدیم تو باد ......... قاصدک هان! چه خبر آوردی از کجا وز که خبر آوردی خوش خبر باشی اما .. اما گرد بام و در من بی ثمر می گردی انتظار خبری نیست مرا نه زیاری نه ز دیار و دیاری باری برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس برو آنجا که تو را منتظرند قاصدک در دل من همه کورند و کرند دست بردار از این در وطن خویش غریب قاصد تجربه های همه تلخ با دلم می گوید که فریبی تو فریب که دروغی تو دروغ قاصدک هان! ولی راستی آیا رفتی با باد؟ با تو ام آی کجا رفتی آی! راستی آیا جایی خبری هست هنوز؟ مانده خاکستر گرمی جایی؟ در اجاقی طمع شعله نمی بندم خردک شرری هست هنوز؟ قاصدک، قاصدک، قاصدک! ابرهای همه عالم شب و روز در دلم می گریند مهدی اخوان ثالث (م-امید) 9 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ درود دوستی من با ایلیا به قبل از ورودش به این سایت بر می گردد در جایی دیگر هم پای شعر و ادبیات ما بود و محفل آرای محافل نقد و شعر و داستان بسیار زیرک و هوشمند است استعداد زیادی در علوم انسانی و هنر داره در معرفت و مرام سرآمد دوستان قدیم و جدید من هست لبریز از محبت و مهر هست خوش صحبت و شیرین گفتار هست در کل دلنشین هست از آدم هایی هست که در دوستی دو چندان چیزی را که در یافت می کند به طرف مقابل می دهد نام کاربری و پست سازمانی که دارد برازنده ی اوست اما گاهی و تنها گاهی کاسه ی صبرش لبریز می شود و می بایست در این مواقع جلوی چشمش نبود در کل : خیلی خاطرش عزیز هست 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ منم بگم: یکم رمزآلوده آدم باحالیه به شدت میهن پرست و طرفدار کوروش بزرگ حس شرلوک هولمزیم داره بهم میگه:پسر یکم بیشتر بشناسش:ws2: 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ با سلام ایشون بسیار عشق ادبیاته.اما من نمیدونم چه جور سر از مهندسی برق در آورده؟؟؟؟ شوخ طبع،خوش سخن و باهوش.خیلی هم مرموز 4 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من نمیشناسم دکتر چر کار کنم الان؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده