spow 44198 ارسال شده در 8 مهر، 2010 سلام دوستان گرامی زمانی که دردوران ابتدایی بودم از زیر زمینی خانه مادربزرگم کتابی پیدا کردم که هیچ مشخصاتی نداشت نه روی جلدی نه پشت جلدی ماجرا تقریبا به بیست سال پیش برمیگردد من اون کتاب رو که یک داستان تخیلی درمورد اینده بود رو خوندم ولی موقعی که با خودم به خونه میبردمش گمش کردم داستان دریک شهر خیالی که گنبدی سبز داره وفک کنم رباتها در حال حکومت بر مردمند اتفاق میفته که دراخر داستان قهرمان کتاب موفق به شکستن گنبد سبز رنگ ورهایی میشه وبخار سبز حاکم بر شهر هم از اونجا خارج میشه حالا اینا تقریبا چیزایی بود که به یادم اومده هرکدوم از دوستان اگه بتونن نشونی از اون کتاب به من بدن منت دارم خواهند کرد داستانی بود که خیلی از خوندنش مشعوف شده بودم امیدوارم یکی از شماها بتونید دراین زمینه منو راهنمایی کنید موفق باشیم 2
hilari 2413 ارسال شده در 8 مهر، 2010 این تاپیک منو یاد گمشده خودم انداخت حدود 15 سال پیش ادم عید بود اون موقع من یه کارتون از شبکه 2 دیده بودم که خیلی قشنگ و رویایی بود اما موفق نشدم تا آخرشو ببینم , اسمشم یاذم نمیاد فقط یه قسمت هایی ازش تو ذهنم مونده , تلویزیونم که تمام برنامه هاشو 100 بار تکرار میکنه دیگه اون کارتونو نشون نداد , خیلی دوس داشتم اونو میدیدم ! امیذوارم این کتابو کسی خونده باشه و کمکتون کنه 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2010 این تاپیک منو یاد گمشده خودم انداختحدود 15 سال پیش ادم عید بود اون موقع من یه کارتون از شبکه 2 دیده بودم که خیلی قشنگ و رویایی بود اما موفق نشدم تا آخرشو ببینم , اسمشم یاذم نمیاد فقط یه قسمت هایی ازش تو ذهنم مونده , تلویزیونم که تمام برنامه هاشو 100 بار تکرار میکنه دیگه اون کارتونو نشون نداد , خیلی دوس داشتم اونو میدیدم ! امیذوارم این کتابو کسی خونده باشه و کمکتون کنه خب منم امیدوارم حداقل کسی اسم کتاب رو بدونه درمورد کارتونه هم یه چیزایی تعریف کن شاید پیداش کردیم برات دی: 2
hilari 2413 ارسال شده در 8 مهر، 2010 خب منم امیدوارم حداقل کسی اسم کتاب رو بدونهدرمورد کارتونه هم یه چیزایی تعریف کن شاید پیداش کردیم برات دی: مشکل اینه که چیز زیادی ازش یادم نمیاد , آخه اونموقع خیلی کوشولو بودم فقط میدونم چون تا اون زمان کارتونی مثل اون پخش نشده بود دوس داشتم ببینم یه اسب کوچولو شخصیت اصلی داستان بود که نمیدونم چی کاره بود یه جنگل بود که تو یه قسمتی از اون که از دید دیگران پنهون بود قلعه ای بود که پسری توش زندگی میکرد فکر کنم جادوگر بود یه روز یه دختری که برای آوردن آب به چشمه میره اون قلعه رو میبینه و از روی کنجکاوی واردش میشه بعد اونجا زندونی میشه ...... یادم پسر دختره رو بالای قلعه میبند بعد یه صحنه هایی مثل ترک خوردن دیوارها و خراب شدن قلعه اتفاق میافته .... بعدش نمیدونم چی میشه !یادم وقتی این کارتونو میدیدم یه جورایی میترسیدم :banel_smiley_52: 2
hana 15 ارسال شده در 18 مهر، 2010 :hi:سلام دوستان عزيز من دنبال كتاب هاي كاربردي هستم منظورم كتابيه كه بتونه توي كارهاي عملي به درد بخوره اما ظاهراً كتاب هايي كه بتونه توي اغلب موارد كمك كننده باشه رو پيدا نمي كنم :JC_thinking:مثلاًيه كتابي رو مي خوام كه بتونم ازش توي طراحي زهكش در فضاي سبز استفاده كنم .آخه من توي خوزستان زندگي مي كنم واينجا به علت شوري زياد آب قبل از ايجاد فضاي سبز و كشت چمن بايد نصب زهكش هاي زيرزميني انجام بشه هر مطلبي هم كه مي خونم مربوط به زهكشي در اراضي كشاورزيه كه به درد من نميخوره چون مساحت هاي مورد نظر من كمه مثلا هرقطعه 500 متر مربع:viannen_38:از هر كس هم مر چي مي پرسم اطلاعات مختصري راجع به طراحي زهكش داره :smiley-gen165: آياكسي اطلاعات علمي كاربردي ويا تجربه اي در اين زمينه داره ؟:icon_pf (72): 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 18 مهر، 2010 سلام هانا جان ؛ به انجمن خودت خوش اومدي چرا به بخش تخصصي " مهندسي فضاي سبز " مراجعه نمي كن ؟ شايد اونجا بتوني پاسخت رو دريافت كني . 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2010 بهترین کتاب هایی رو که خوندید معرفی کنید مهسیمای عزیز فک کنم برای این موضوع تاپیک مجزایی وجود داره اگرهم وجود نداشته باشه خودت زحمتشو بکش وبانی خیر شو منم دوسه تا کتاب خوب هست که معرفی میکنم خدمت دوستان 1
مهسیما 74 ارسال شده در 25 مهر، 2010 مهسیمای عزیز فک کنم برای این موضوع تاپیک مجزایی وجود داره اگرهم وجود نداشته باشه خودت زحمتشو بکش وبانی خیر شومنم دوسه تا کتاب خوب هست که معرفی میکنم خدمت دوستان مرسی خواهش میکنم من تاپیکشو میزنم 1
ارسال های توصیه شده