king_of_night 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ چی حتما دیگه همون دیگه!! خانم افشار میگه قطع میشه لابد قطع میشه دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نریزین:w00: جارو کردنش میفته گردن من!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نریزین:w00:جارو کردنش میفته گردن من!!!!! :ws28: اینهمه مردم جارو کردن تو ریختی یه بار تو جارو کن ما بریزیم بیچاره آرچی تو مهندسان دیسک کمر گرفت از دست تو 4 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ کوش حسود کر مال من تا حالا قطع نشده شما ها از dial up استفاده می کنید مگه؟! 1 لینک به دیدگاه
ارشیـا 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مثل این که اینجا اعتیاد دیگه خیلی بالا گرفته که شکوه می کنین و تاپیک می زنین .... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ آره لامصصصصصصصصصصصب. این هفته بالای 40-50 بار نت من قطع شده! میخواستم ISP مو عوض کنم ، بعد به این نتیجه رسیدم که انگار باقی سرویس دهنده ها خیلی مشتری مدارن! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ لامصب فیلینگ شدنم خبر نمیکنه. هر دقیقه احتمال داره هر سایتی فیلی بشه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده