سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ........................................................................................................... ..................................................................................... ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: 23 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ من این بدشانسی رو همین چند روز پیش که کلی تغییر تو یه تاپیک انجام دادم،تجربه کردم هیچی.....کار نیم ساعتم بر باد رفت:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: واقعا داستان غم انگیزی بود خیلی متاثر شدم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ واقعا داستان غم انگیزی بود خیلی متاثر شدم متاثر نشو که عبرت بگیر :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ متاثر نشو که عبرت بگیر :vahidrk: از چی . . .!!!؟ 1 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ متاثر نشو که عبرت بگیر :vahidrk: میگم من که دارم میرم بگیرم اگه میخوای سر راه برا توهم بگیرم.. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ منم باید برم خونه...چند روز بود نت نداشتم...دوباره برم ندارم!!!:ws44: 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دوست عزيز منبع ؟ :دي اما يه چيز جالب اينكه من زياد به قطعي بر نميخوردم ! به جز اين بار آخري كه يه مشكل حاد پيش اومد اونم تقصير اونا نبودش . كلا شايد ماهي يه دفعه هم مشكل نداشته باشم ! :Laie_28: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ عبرت بگیرین و کاراتونو نذارین که با نت انجام بدین.. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ میگم من که دارم میرم بگیرم اگه میخوای سر راه برا توهم بگیرم.. قربون دستت واسه من مشکی تگریشو بگیر 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: منظورت منم ديگه :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ منظورت منم ديگه :pichak29: آره خود خودتی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ قربون دستت واسه من مشکی تگریشو بگیر منم میخوام :eyepopping::eyepopping: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: ای بابا تاپیکای سارا افشارو ببین به چه روزی افتاده اون قدیما یادش بخیر حرف میزد ادم موسو دس نمی زد لابد اونم سوژه نداره .. القصه اینجا چیش خوبه ابجی که نت باشه .. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: ولی قطعی نت یه چیز بسیار نادری تو ایران ............. چرا داد و بیداد میکنی/؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سارا امیدوارم که خوب بشی انا ایضا یا اخی 3 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ منم میخوام :eyepopping::eyepopping: میگیرم برات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده