سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 مهر، 2010 ........................................................................................................... ..................................................................................... ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: 23
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 مهر، 2010 من این بدشانسی رو همین چند روز پیش که کلی تغییر تو یه تاپیک انجام دادم،تجربه کردم هیچی.....کار نیم ساعتم بر باد رفت:icon_pf (34): 3
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 6 مهر، 2010 ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: واقعا داستان غم انگیزی بود خیلی متاثر شدم 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2010 واقعا داستان غم انگیزی بود خیلی متاثر شدم متاثر نشو که عبرت بگیر :vahidrk: 4
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 6 مهر، 2010 متاثر نشو که عبرت بگیر :vahidrk: میگم من که دارم میرم بگیرم اگه میخوای سر راه برا توهم بگیرم.. 2
Astraea 25351 ارسال شده در 6 مهر، 2010 منم باید برم خونه...چند روز بود نت نداشتم...دوباره برم ندارم!!!:ws44: 1
Eastern Girl 277 ارسال شده در 6 مهر، 2010 دوست عزيز منبع ؟ :دي اما يه چيز جالب اينكه من زياد به قطعي بر نميخوردم ! به جز اين بار آخري كه يه مشكل حاد پيش اومد اونم تقصير اونا نبودش . كلا شايد ماهي يه دفعه هم مشكل نداشته باشم ! :Laie_28:
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2010 میگم من که دارم میرم بگیرم اگه میخوای سر راه برا توهم بگیرم.. قربون دستت واسه من مشکی تگریشو بگیر 2
pianist 31129 ارسال شده در 6 مهر، 2010 ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: منظورت منم ديگه :pichak29: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 مهر، 2010 قربون دستت واسه من مشکی تگریشو بگیر منم میخوام :eyepopping::eyepopping: 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 6 مهر، 2010 ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: ای بابا تاپیکای سارا افشارو ببین به چه روزی افتاده اون قدیما یادش بخیر حرف میزد ادم موسو دس نمی زد لابد اونم سوژه نداره .. القصه اینجا چیش خوبه ابجی که نت باشه .. 2
هوتن 15061 ارسال شده در 6 مهر، 2010 ................................................................................................................................................................................................ ....................................................................................................................... قدیما می گفتن عزارییل خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدت چی میشه حالا باید بگیم قطعی نت خبر نمی کنه معلوم نیس یه دقیقه بعدش کانکتی یا بی کانکتی حالا من هیچی من بیکار و علاف تو نت واسه سرگرمی میام بیچاره اونی که فلان قدر پول شارژ داده تا هر وخت بخواد نت دم دستش باشه و کارای ضروریشو با نت برنامه ریزی می کنه اون چی هیچی دیگه همین.... دیگه عرضی نیس به کارتون برسین :Ghelyon: ولی قطعی نت یه چیز بسیار نادری تو ایران ............. چرا داد و بیداد میکنی/؟؟؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده