*mehrsa* 14558 ارسال شده در 27 تیر، 2013 اگر داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید، نان را برای مدت بیشتری تازه نگه خواهد داشت. 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 نکاتی مهم برای یک ته چین بی نقص تهچین یكی از انواع غذاهای دوستداشتنی و خوشمزۀ ایرانی است كه بیشتر با گوشت مرغ طبخ میشود اما اگر در تهیۀ آن برخی نكات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نكات را رعایت كنید. 1 - اولین نكتهای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغها را با آب كم و كمی ادویه آبپز كنید تا هم خوشمزهتر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریشریش كرده و به مایۀ تهچین اضافه كنید. مرغها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای دریافت كالری اضافی فراهم میكنید. 2 - در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده میشود. به شما توصیه میكنیم كه ماست كمچرب در تهیه این غذا به كار ببرید. 3 - این غذا را در فر تهیه كنید تا از این طریق، میزان روغن مصرفی كه برای سرخكردن استفاده میشود، كاسته شود. حتی اگر خواستید از روغن برای سرخكردن استفاده كنید (البته در ته ظرف) از روغن مایع مخصوص سرخكردن یا روغنی كه نقطه دود بالایی دارد، استفاده كنید اما همین روغن را نیز به میزان كم به غذایتان اضافه كنید. 4 - برنج یكی از اجزای اصلی تشكیل دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است كه برنجتان را از نوع رژیمی انتخاب كنید تا از میزان كالری كه با خوردن این غذا به شما میرسد، كم شود. 5 - به همراه این غذا از سالاد و سبزیخوردن استفاده كنید تا وعده غذایی شما كامل شود و همه گروههای غذایی در این وعده به چشم بخورد. بهعلاوه، بهعنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده كنید اما دوغ بدون گاز و كمنمك. 6 - خیلیها برای خوشعطركردن این غذا به آن كره یا روغن حیوانی اضافه میكنند. اگر افرادی كه این غذا را میل میكنند از گروه سنی بچهها، جوانان یا افراد لاغراندامند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال یا سالمندند، تا جایی كه امكان دارد از این نوع روغنها به غذایتان اضافه نكنید. این غذا آنقدر خوشمزه هست كه نیاز به افزودن این نوع روغنها نباشد. 11
afa 18504 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 [h=1]چند فوت و فن مهم برای کدبانوگری[/h] كدبانوگری فوتوفنهایی دارد؛ از آشپزی گرفته تا خانهداری. در این نوشتار میتوانید فوتوفنهای رفع بوی بد سفره، خاموش كردن ماهیتابهٔ آتش گرفته، ضدعفونی كردن لوازم بهداشتی و... را بیاموزید. صاف كردن میله كاموا : میلههای كاموا را پس از كجوكوله شدن دور نیندازید بلكه مدت كوتاهی در محلول سركه داغ قرار دهید تا نرم شوند بعد از نرم شدن آنها را به آسانی و با دقت صاف نمایید و برای سفت شدن مجدد، میلهها را در آب یخ یا در یخچال قرار دهید. نو كردن فرچه ناخن : اگر فرچه یا برسی كه با آن زیر ناخنهایتان را پاك میكنید نرم شده و دیگر بخوبی زیر ناخنهای شما را پاك نمیكند آن را یك ربع ساعت در محلولی كه نیمی از آن آب و نیمی دیگر سركه است بخیسانید. وقتی تابه آتش میگیرد : هنگامی كه تابه روی اجاقگاز به دلایل مختلف آتش گرفت، به جای اینكه سعی كنید با فوت كردن یا ریختن آب، آتش را خاموش كنید فورا یك سینی را روی تابه بگذارید تا پس از اتمام اكسیژن آتش خاموش شود. الكل بهترین ماده ضدعفونی : برای ضدعفونی كردن وسایلی مانند ریشتراش یا برس سر، پنبهای را آغشته به الكل كنید و روی آنها بكشید تا كاملا ضدعفونی شوند. رفع بوی بد سفره : اگر میخواهید رومیزی و سفره نایلونی ضخیم شما همیشه تمیز باشد و بوی غذا و چربی ندهد، هر بار پس از استفاده با آب و كمی سركه به وسیله یك قطعه ابر سفره را پاك كرده و خشك نمایید. 7
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 در موقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید ، با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری پیدا می کند. 4
Armita66 245 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 در موقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید ، با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری پیدا می کند. شیرین نمیشه؟ 4
سامره حاجیان 69 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 اگه روغن زیتون بدون بو داری ومی خوای مزه دارش کنی چند حبه سیرو با پودر فلفل تو روغن بذار و بعد از چهار ساعت یه سر به روغن بزن بهترین بو و مزه رو می گیره.همچنین برای غلیظ شدن خورش میتونید از پوره سیب زمینی یا آرد گندم استفاده کنید. 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 مهر، 2014 در مورد استفاده از بادمجان چندتا نکته رو همیشه به یاد داشته باشید: بادمجان بخاطر خاصیت اسفنجی که داره آب رو به خودش میکشه و اگر میخواهید موقع سرخ شدن روغن کمتری ببره فقط بعد از پوست گرفتنش بهش کمی نمک بزنید تا به اصطلاح زهرش کشیده بشه و بعد سرخش کنید. هیچ وقت در آب نمک نذاریدش چون هم سفت میشه هم رنگش برمیگرده هم مزهش بعد میشه. چون روغن رو به خودش میکشه بهتره تابه داغ باشه و روغن داغ موقع سرخ کردن اینجوری روغن کمتری میبره. بهتره موقع سرخ کردن از روغن جامد استفاده کنید هم طعمش حفظ میشه هم اگر مقدارش زیاد بود و خواستید بعد ازش استفاده کنید میتونید داخل کیسه فریزر قرارش بدهید و در فریزر استفاده کنید طعمش کمتر عوض میشه. اگر با خوردن بادمجان دچار حساسیت میشد میتونید از آبغوره استفاده کنید که صفرا بر هست و باعث میشه از مشکلتون کاسته بشه. 1
ارسال های توصیه شده