رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آقا هاااااادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

هستی خانوووووووووووووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

 

تشریف بیارید پروفم کارتون دارم:167:

اینجا بحث جدیه و نکاتی هم که گفته میشه تست شده .

دلیلی نداره من بخوام شوخی کنم یا شما رو سر کار بزارم

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا بحث جدیه و نکاتی هم که گفته میشه تست شده .

دلیلی نداره من بخوام شوخی کنم یا شما رو سر کار بزارم

 

خوشحالم اینو میشنوم...

  • Like 6
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
اینم قرمه سبزی بنده با رعایت نکات خیلی عالی شد:ws3:

 

.98dkxmolj9pquwctsgfv.jpg

رنگش یه جوریه یا کم سرخ کردی یا نمیدونم

یه چیزیش کمه انگار!!!!!

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اسپم توی این تاپیک؟؟ :w58:

 

بخاطر اینکه این پُستم اسپم نباشه: :ws3:

در سفری که رفته بودم به دیار کُفر، رفته بودیم غذا بخوریم. مُرغ سوخاری سفارش دادیم.

اینقدر این مُرغ تُرد و خوشمزه بود که نگووو.

بعد متوجه شدیم که موقع سُرخ کردن مشـــروپ هم اضافه می کنند.

خلاصه عالی بود.

من مشروب خور نیستم ولی در این وضعیت عالی بود :ws3:

 

کسی تجربه کرده؟

کسی تا حالا این کار رو کرده و با مشروب مُرغ سُرخ کنه؟ :w02:

بیاد بگه چطوری بود :ws3:

  • Like 9
لینک به دیدگاه
اسپم توی این تاپیک؟؟ :w58:

 

اسپم؟292319_tooth.gif

 

معدوم شدند:w02:

 

بخاطر اینکه این پُستم اسپم نباشه: :ws3:

در سفری که رفته بودم به دیار کُفر، رفته بودیم غذا بخوریم. مُرغ سوخاری سفارش دادیم.

اینقدر این مُرغ تُرد و خوشمزه بود که نگووو.

بعد متوجه شدیم که موقع سُرخ کردن مشـــروپ هم اضافه می کنند.

خلاصه عالی بود.

من مشروب خور نیستم ولی در این وضعیت عالی بود :ws3:

 

کسی تجربه کرده؟

کسی تا حالا این کار رو کرده و با مشروب مُرغ سُرخ کنه؟ :w02:

بیاد بگه چطوری بود :ws3:

اشاعه فساد؟:banel_smiley_4:

 

لطفا کسی اسپم نکنه که مجبور بشم پاک کنم :a030:

 

این تاپیک جدی هست مباحثش:icon_gol:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
اسپم توی این تاپیک؟؟ :w58:

 

بخاطر اینکه این پُستم اسپم نباشه: :ws3:

در سفری که رفته بودم به دیار کُفر، رفته بودیم غذا بخوریم. مُرغ سوخاری سفارش دادیم.

اینقدر این مُرغ تُرد و خوشمزه بود که نگووو.

بعد متوجه شدیم که موقع سُرخ کردن مشـــروپ هم اضافه می کنند.

خلاصه عالی بود.

من مشروب خور نیستم ولی در این وضعیت عالی بود :ws3:

 

کسی تجربه کرده؟

کسی تا حالا این کار رو کرده و با مشروب مُرغ سُرخ کنه؟ :w02:

بیاد بگه چطوری بود :ws3:

مهندس اون شراب آشپزیه که با شراب معمولی فرق داره.... اصلاً هم نیم شه تنهایی خورد.

آره خوب میشه من تست کردم :w02:

  • Like 6
لینک به دیدگاه
اسپم توی این تاپیک؟؟ :w58:

 

بخاطر اینکه این پُستم اسپم نباشه: :ws3:

در سفری که رفته بودم به دیار کُفر، رفته بودیم غذا بخوریم. مُرغ سوخاری سفارش دادیم.

اینقدر این مُرغ تُرد و خوشمزه بود که نگووو.

بعد متوجه شدیم که موقع سُرخ کردن مشـــروپ هم اضافه می کنند.

خلاصه عالی بود.

من مشروب خور نیستم ولی در این وضعیت عالی بود :ws3:

 

کسی تجربه کرده؟

کسی تا حالا این کار رو کرده و با مشروب مُرغ سُرخ کنه؟ :w02:

بیاد بگه چطوری بود :ws3:

 

 

من باما الشعیر یه بار مرغ سوخاری درست کردم ..خیلی آسون درست میشه...:w16:

  • Like 7
لینک به دیدگاه

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ 3 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر

ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه

ارد 2پیمانه کمترک

نمک فلفل وادویه

زعفران به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.

  • Like 11
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را میسوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید. میتوانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.

 

در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.

 

اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.

 

برای پی بردن به تازگی تخم مرغ ها، آنها را در ظرفی پر از آب قرار دهید. تخم مرغهایی که در ته ظرف قرار میگیرند تازه هستند، تخممرغهایی که قسمت انتهای آنها به سمت بالا باشد، زیاد تازه نیستند و باید آنها را زود مصرف کرد و آنهایی که روی آب شناورند کهنه هستند.

 

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

 

هیچگاه موزها را در یک دسته یا در کنار میوه های دیگر نگهداری نکنید. موزها را از هم جدا کنید و هر کدام را در نقطه ای مختلف قرار دهید. موزها گازهایی آزاد میکنند که موجب سریعتر رسیدن میوه های دیگر حتی موزهای دیگر میشوند. جدا کردن آنها موجب تازه نگه داشتن آنها به مدت طولانیتری میشود.

 

برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی های درون گونی، یک عدد سیب درون گونی آنها قرار دهید.

 

هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه موجب پایین آمدن دما و در نتیجه زودتر آب شدن یخ گوشت میشود.

 

کندن لایه رویی پیاز موجب کاهش ریزش اشک میشود.

 

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کافی است داخل کیسه آن تکهای سیب یا تکه ای نان بگذارید.

 

اگر به طور اتفاقی خود را در آشپزخانه سوزاندید، مقداری خردل روی ناحیه سوخته شده بپاشید. بعد از گذشت مدت زمانی درد از بین میرود. خردل مانع تاول زدن نیز میشود.

  • Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

[h=1]فوت های کوزه گری در آشپزی[/h]

 

 

 

_ ترد شدن كلم قرمز

اگر كلمهایی كه می خواهید برای سالاد استفاده كنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده كنید :

روش اول :

مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه كنید. كلمها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بریزید تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. میبینید كه چقدر ترد و خوشمزه میشود.

 

 

روش دوم :

می توانید كلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود.

 

 

_ پختن اسفناج

برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه‌ای كوچكتر از قابلمه‌ای كه روی گاز گذاشته‌اید انتخاب كنید و روی اسفناجها بگذارید. با این كار اسفناج از ظرف بالا نمیآید.

 

 

_ تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده

اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.

 

 

_ سبز ماندن سبزیجات

اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگیرند، از این روش استفاده كنید:

در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یكچهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذكور اضافه كنید.

 

_ از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس

كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

 

 

_ جلوگیری از پلاسیده شدن هویج

قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند.

 

 

_ پوست كندن گوجه فرنگی

ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

 

 

_ پوست كندن سیر

می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

 

 

 

 

 

_ پوست كندن باقالا

راه اول :

با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

 

 

راه دوم :

برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید.

 

 

_ روش پختن نخود فرنگی

وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.

 

 

_ از بین بردن تلخی كاهو

اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد.

 

 

_ بیرون راندن حشرات از سبزیجات

برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده‌اید

  • Like 5
لینک به دیدگاه
اسپم توی این تاپیک؟؟ :w58:

 

بخاطر اینکه این پُستم اسپم نباشه: :ws3:

در سفری که رفته بودم به دیار کُفر، رفته بودیم غذا بخوریم. مُرغ سوخاری سفارش دادیم.

اینقدر این مُرغ تُرد و خوشمزه بود که نگووو.

بعد متوجه شدیم که موقع سُرخ کردن مشـــروپ هم اضافه می کنند.

خلاصه عالی بود.

من مشروب خور نیستم ولی در این وضعیت عالی بود :ws3:

 

کسی تجربه کرده؟

کسی تا حالا این کار رو کرده و با مشروب مُرغ سُرخ کنه؟ :w02:

بیاد بگه چطوری بود :ws3:

 

در بلاد کفر که رو کباب هم مشروب قرمز میریزن :ws37:

لینک به دیدگاه
مواد لازم :

سفیده تخم مرغ 3 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر

ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه

ارد 2پیمانه کمترک

نمک فلفل وادویه

زعفران به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.

 

خانومی جایگزین نداره این ماءالشعیر ؟

  • Like 1
لینک به دیدگاه
خانومی جایگزین نداره این ماءالشعیر ؟

 

این دستور رو که میذارم امتحان نکردم نمیدونم چطور میشه ولی بجای ماالشعیر میتونی سرکه و آب اضافه کنی...

سينه مرغ ا عدد بدون استخوان

 

ارد نصف ليوان

 

اب نصف ليوان

 

تخم مرغ ۱ عدد

 

سركه ۱ ق غ

 

سير ۱ -۲ حبه

 

نمك فلفل و فلفل سياه كمي

 

 

طرزتهيه :

 

سينه مرغ رو به ضخامت ۱ سانت ميبريم .تخم مرغ و نمك را با چنگال هم ميزنيم .و اب را اضافه ميكنيم.وسركه - ارد و ادويه جات را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم .مرغ ها رو تو اين سس ميخوابونيم و يكي دو ساعت میذاريم بمونه بعد تو روغن سرخ میکنیم.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...