Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم تخم مرغ بدون پیاز 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست پیاز تنها مواد غذاییه که میشه هر آشغالی رو باهاش خورد و لذت برد 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم مرغ رو با پیاز و فلفل و آبلیمو بزار چند ساعت تو یخچال بمونه بعد پیازا رو جدا کن مرغ رو بزار تو فر 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه نفر نیس اینجا جواب بده 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ یه نفر نیس اینجا جواب بده الهی... من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ الهی...من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34):بدبخت جکسون 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشه اتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشهاتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه من لوبیا رو جدا میذارم بپزه آ گوشت رو هم اول سرخ میکنم با بعد سبزیو بهش اضافه میکنم ولی سبزی سرخ شده نیس با گوشت سرخ میشه بعد که سرخ شد لوبیا رو هم میریزم بعد اب آخرشم لیمو ، رو شعله کم میذارم ولی بازم آخرش خوب در نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واست خو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واستخو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش 5 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش اهان اره احتمالا خو اخه ما سبزیو یه دفعه ای زیاد میگیریم سرخ میکنیم و بسته بندی میکنیم میذاریم فریزر 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش مام سبزی رو سرخ میکنیم 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو مورد اول رو رعایت نمیکردم من سبزیو خام میریختم مرسی آرزو 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ برای قورمه سبزی آخرش که پخت یک ربع آخر دو تا یخ قالبی کوچیک بندازین داخلش روغنش بالا وایمیسته بهتر می شه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده