Strelitzia 17128 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 هادی آشپزی میکنیییییییییییی؟؟؟:w58: آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست 6
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم تخم مرغ بدون پیاز 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 آره خو من بیشتر وقت ها تنهام واسه اینکه از گرسنگی نمیرم یه موقع مجبورم آشپزی بکنم پیاز دوست نداری؟؟؟؟نصف عمرت بر فناست پیاز تنها مواد غذاییه که میشه هر آشغالی رو باهاش خورد و لذت برد 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه کسی غذایی بلده که که توش پیاز دخالتی نداره، لطفا به من بگه، ممنون میشم مرغ رو با پیاز و فلفل و آبلیمو بزار چند ساعت تو یخچال بمونه بعد پیازا رو جدا کن مرغ رو بزار تو فر 6
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه نفر نیس اینجا جواب بده 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 یه نفر نیس اینجا جواب بده الهی... من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 الهی...من فقط ماکارونی بلدم وگرنه جوابتو میدادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34):بدبخت جکسون 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشه اتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه 5
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 مهدی جان چطوری درست می کنی که اینطوری میشهاتفاقا قرمه سبزی خیلی آسونه درست کردنش عکس اینکه همه میگن سخته و ... وقتای گوشتش پخت باید سبزی رو اضافه کنی که قبلا سرخش کردی بعد بزاری مثلا 4 ساعت رو حرارت ملایم جا بیوفته هرز چند گاهی هم بری یه همش بزنی بد نیست یا اینکه میتونی بریزی تو زودپز اگر عجله هم داری ولی من کلا با زودپز مخالفم غذا رو داغون می کنه من لوبیا رو جدا میذارم بپزه آ گوشت رو هم اول سرخ میکنم با بعد سبزیو بهش اضافه میکنم ولی سبزی سرخ شده نیس با گوشت سرخ میشه بعد که سرخ شد لوبیا رو هم میریزم بعد اب آخرشم لیمو ، رو شعله کم میذارم ولی بازم آخرش خوب در نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
kavirsky25 3694 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واست خو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی 6
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 بیا من خودم واست یه قرمه سبزی دبش درست کنم واستخو اول یکم پیاز داغ درست کن بعد گوشتو با پیاز داغ تفت بده بعدم سبزی سرخ شده رو اضافه کن اخرسرم لوبیارو البته اگه بخوای میتونی قبلش بجوشونی کهنفاخ بودنشو بگیره بعدم ابو اضافه میکنی(زیاد اب نمیریزیا حدودا 2/3 قابلمه) و میذاری روی حرارت ملایم بپزه ( من یکم زرچوبه هم اضافه میکنم ) بعدم هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت 1ساعت یه بار میای سر میزنی و هم میزنی که نسوزه یه ساعت اخرم لیمو عمانی اضافه میکنی قبل خاموش کردنم یکم ابلیمو اضافه میکنی یکم ترش بشه و میذاره یه جوش بزنه و خاموش میکنیو نوش جان میکنی فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش 5
kavirsky25 3694 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش اهان اره احتمالا خو اخه ما سبزیو یه دفعه ای زیاد میگیریم سرخ میکنیم و بسته بندی میکنیم میذاریم فریزر 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 فک کنم ایرادش همینه که سبزیو خام اضافه میکنم تا سرخ شه البته من پرسیدم میگفتن یه کوچولو آرد اضافه کنی جامیفته ولی بازم نشد ، ایندفه سبزیشو جدا سرخ میکنم ببینم چی میشه ، منم زردچوبه اضافه میکنم بهش مام سبزی رو سرخ میکنیم 6
S a d e n a 11333 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 نیمرو پیاز لازم نداره من هر وقت قرمه سبزی درس میکنم سبزیش یه وره آبشم یه ور چرا جا نمیفته تازه کلی هم میذارم رو شعله کم بمونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو 5
Lean 56968 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 سبزی قرمه سبزی باید کاملآ سرخ شده باشه.اولش بعد از سرخ کردن پیاز باید یک قاشق آرد بهش اضافه کنی .روغن باید زیاد باشه .اینا نکات مهم قرمه سبزیه.باز اگه سوالی داشتی بگو مورد اول رو رعایت نمیکردم من سبزیو خام میریختم مرسی آرزو 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 آرد و واسه لزم لضم اومدنش میریزن توش ولی اگر بزاری با همون لوبیا مدت زیادی با حرارت ملایم بپزه خود همون لوبیا ها کفایت می کنه ولی آرد هم اضافه می کنن و مشکلی نداره حتی تو آش هم میریزن 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 برای قورمه سبزی آخرش که پخت یک ربع آخر دو تا یخ قالبی کوچیک بندازین داخلش روغنش بالا وایمیسته بهتر می شه 8
ارسال های توصیه شده