EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تخم مرغ آب پز را بعد از جوشیدن حدود 1 دقیقه زیر آب سرد نگه دارید پوست آن مانند یک نوار متصل به هم کنده می شود. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ قبل از اینکه تخم مرغ را آب پز کنید درون ظرف مورد نظر کمی نمک بریزید، دیگر تخم مرغها ترک بر نمی دارد. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اگر گردوی خشک را در آب نمک بخوابانید، بعد از چند ساعت حالت گردوی تازه پیدا می کند و پوستش به راحتی کنده می شود. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ برای آنکه مواد خوراکی مانند کوفته و غیره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدری آرد یا تخم مرغ به آن بیفزاید و حرارت آتش را زیاد کنید. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هنگام پختن نخود و لوبیا سایر حبوبات هیچگاه به آن نمک نزنید زیرا سفت خواهد شد و دیرتر می پزد. 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصميم ميگيريد، سالاد بيشتر بخوريد كه اضافه وزن پيدا نكنيد اما آنقدر سس مايونز و سسهاي آماده و چرب بازار را به سالادتان ميزنيد و چربي وارد بدنتان ميكنيد كه چاقي ناشي از خوردن سالاد از يك پرس چلوكباب هم بيشتر ميشود. مايونز زدن به سالاد يا استفاده از سسهاي آماده سالاد، به دليل اين است كه بلد نيستيد سس كم كالري براي سالادتان درست كنيد. با اين روشها ميتوانيد چند سس خوشمزه براي سالادتان درست كنيد. عسل و ليمو يكچهارم فنجان آبليموي تازه، يك قاشق غذاخوري عسل و يك موسير خرد شده را با هم مخلوط كنيد و به آرامي نصف فنجان روغن زيتون را به آن اضافه كنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند. در آخر سس را با نصف قاشق چايخوري نمك و يكچهارم قاشق چايخوري فلفل سياه مزهدار كنيد. سركه ايتاليايي سهچهارم فنجان روغن زيتون، يك چهارم فنجان سركه قرمز، 2 قاشق غذاخوري جعفري ريز خرد شده و يك قاشق غذاخوري آويشن خرد شده را با هم مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. اين سس را ميتوانيد با ساندويچ هم مصرف كنيد. بالزاميك و خردل يك سوم فنجان روغن زيتون، 3 قاشق غذاخوري سركه بالزاميك، 2 قاشق غذاخوري سس خردل را با نصف قاشق چايخوري نمك و يك چهارم قاشق چايخوري فلفل سياه مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. اين سس اشتهاآور است. ريحان و سير نصف فنجان ريحان خرد شده، يك حبه سير له شده، نصف قاشق چايخوري نمك، 2 قاشق غذاخوري آبليموي تازه و يك سوم فنجان روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد. اين سس خوشمزه را علاوه بر سالاد، ميتوانيد روي پاستا هم بريزيد. سبزي ها 2 هويج بزرگ، يك موسير، يك تكه كوچك زنجبيل، 2 قاشق غذاخوري سركه و يك قاشقغذاخوري سس سويا را در غذاساز بريزيد و يك دقيقه بزنيد تا خوب مخلوط شوند. بعد يك قاشق غذاخوري كنجد و يك سوم فنجان روغن زيتون را به مخلوط اضافه كنيد. اين سس طعم غذاهاي چيني دارد. ليمو و موسير يكچهارم فنجان روغن زيتون، يك چهارم فنجان آبليموي تازه، 2 قاشق غذاخوري شكر و يك موسير خرد شده را با هم مخلوط كنيد و در نهايت آن را با نمك و مقداري كه دوست داريد فلفل سياه مزهدار كنيد. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ • اگر هنگام پخت غذا ميخواهيد رب گوجهفرنگي در غذاي شما خوشرنگتر شود، ميتوانيد مقداري روغن در ظرف بريزيد و رب گوجهفرنگي را درون آن سرخ كنيد. با اين كار رب گوجهفرنگي خوشرنگتر ميشود. • موقع طبخ غذا با حبوبات و گوشت قرمز هرگز نمك را اول غذا اضافه نكنيد، زيرا اين كار باعث ميشود حبوبات و گوشت قرمز ديرتر بپزند. • اگر نگرانيد كه هنگام پخت كتلت، غذايتان وا برود و ظاهري نامناسب پيدا كند، سعي كنيد پس از رنده كردن پياز و سيبزميني آبش را بگيريد. همچنين ميتوانيد مقداري آرد نخودچي به آن اضافه كنيد، چون با اين روش كتلت شما خراب نميشود. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=1]فوت و فن های آشپـــــزی مخصوص جوانان[/h][h=1] خانم هایی که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند و یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند، می توانند از این روش کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است. برای از بین بردن بوی سوختگی برنج: 1. یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. 2. یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد. آب برنج برای بچه ها: وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است. اگر برنج شما شور شد: اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید. اگر برنج شما بی نمک شد: اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود. برای خوشمزه تر شدن شیر برنج: اگر می خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود. برای خوشمزه تر شدن شوید پلو: برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه ی مخصوص پلو که سبزرنگ است و (در عطاری ها موجود می باشد) استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید. از بین بردن بوی نامطبوع برنج: اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود. بر طرف کردن بوی پیاز از کارد: اگر کارد شما بوی پیاز می دهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین می رود. تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است: اگرغذا به ته قابلمه چسبیده، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود. برای پاک کردن سس: برای پاک کردن لکه ی سس با پارچه ی تمیزی که درون آب سرد فرو ببرید، پاک کنید و در صورت لزوم مقدار کمی از محلول آب و کف پودر رختشویی را به وسیله ی یک اسفنج به آرامی روی آن بمالید و سپس با یک پارچه ی تمیز و نم دار آن را پاک کنید. دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود. راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران: برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از این روش کمک بگیرید: درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد. نكته هایی در مورد پخت گوشت: اگر میخواهید گوشت سفت را ترد كنید، روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید. اگر گوشت شما خیلی سفت و تازه است، روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید، بگذارید چند ساعت بماند، سپس قبل از پختن كاملاً بشوئید و وقتی میخواهید گوشت را با زدن بیفتک یا كارد نرم كنید، روی آن آرد بپاشید، این كار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد كرد. آبگوشت پرمایه: برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود چند تکه نان به داخل آن بیندازید. اسپاگتی نچسب: برای آنکه برنج، ماکارونی، اسپاگتی یا هر ماده نشاسته دار دیگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید مشکل شما حل خواهد شود. سفید مثل یاس: اگر هنگام پختن پلو یا کته یعنی زمانی که برنج در داخل آب شروع به جوشیدن می کند، مقدار کمی آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره یا یک تکه زاج سفبد به آب برنج اضافه کنید، نه تنها پلو یا کته را مانند یاس سفید می کند، بلکه دانه های آن را نیز از هم جدا ساخته مانع از چسبیدن آنها به یکدیگر و در نتیجه له شدن برنج می شود. خاصیت روغن: هنگام جوشاندن برنج، لویبا و حبوبات دیگر یک کاغذ روغنی را به بالای قابلمه یا دیگ بمالید و یا چند قطره روغن خوراکی به آن اضافه کنید این کار باعث خواهد شد که محتوی دیگ یا قابلمه دیر تر از حد معمول بجوشد و در نتیجه طعم و مزه آن بهتر و لذیذتر خواهد شد. پوست کندن تخم مرغ آب پز: تخم مرغ آب پز را بعد از جوشیدن حدود 1 دقیقه زیر آب سرد نگه دارید پوست آن مانند یک نوار متصل به هم کنده می شود. چه کنیم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترک نخورد: قبل از اینکه تخم مرغ را آب پز کنید درون ظرف مورد نظر کمی نمک بریزید، دیگر تخم مرغها ترک بر نمی دارد. کندن پوست گردو: اگر گردوی خشک را در آب نمک بخوابانید، بعد از چند ساعت حالت گردوی تازه پیدا می کند و پوستش به راحتی کنده می شود. جلوگیری از وارفتن غذا: برای آنکه مواد خوراکی مانند کوفته و غیره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدری آرد یا تخم مرغ به آن بیفزاید و حرارت آتش را زیاد کنید. کف جانانه: برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد. نمک ناپز: هنگام پختن نخود و لوبیا سایر حبوبات هیچگاه به آن نمک نزنید زیرا سفت خواهد شد و دیرتر می پزد. [/h] لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ رفع شوری غذا برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید.استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد.اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید.اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید.روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر به غذای شور بیفزایید. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ خانم هایی که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند و یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند، می توانند از این روش کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است. برای از بین بردن بوی سوختگی برنج: 1. یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. 2. یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد. آب برنج برای بچه ها: وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است. اگر برنج شما شور شد: اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید. اگر برنج شما بی نمک شد: اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود. برای خوشمزه تر شدن شیر برنج: اگر می خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود. برای خوشمزه تر شدن شوید پلو: برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه ی مخصوص پلو که سبزرنگ است و (در عطاری ها موجود می باشد) استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید. از بین بردن بوی نامطبوع برنج: اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود. بر طرف کردن بوی پیاز از کارد: اگر کارد شما بوی پیاز می دهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین می رود. تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است: اگرغذا به ته قابلمه چسبیده، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود. برای پاک کردن سس: برای پاک کردن لکه ی سس با پارچه ی تمیزی که درون آب سرد فرو ببرید، پاک کنید و در صورت لزوم مقدار کمی از محلول آب و کف پودر رختشویی را به وسیله ی یک اسفنج به آرامی روی آن بمالید و سپس با یک پارچه ی تمیز و نم دار آن را پاک کنید. دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود. راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران: برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از این روش کمک بگیرید: درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد. نكته هایی در مورد پخت گوشت: اگر میخواهید گوشت سفت را ترد كنید، روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید. اگر گوشت شما خیلی سفت و تازه است، روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید، بگذارید چند ساعت بماند، سپس قبل از پختن كاملاً بشوئید و وقتی میخواهید گوشت را با زدن بیفتک یا كارد نرم كنید، روی آن آرد بپاشید، این كار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد كرد. آبگوشت پرمایه: برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود چند تکه نان به داخل آن بیندازید. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ واسه اینکه پیاز داغ پفکی و سبکی داشته باشین بعد از خرد کردن اونها رو 2 دقیقه در آبجوش می ریزیم و آبکش می کنیم و بعد از خشک کردن با دستمال آشپزخانه سرخ می کنیم . من خودم اینو تجربه کردم جواب میددد 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اندازه ها در آشپزی : یک پیمانه آب مساوی است با ۲۰۰ گرم (دو دسی لیتر) یک پیمانه شیر مساوی است با ۲۰۰ گرم (دو دسی لیتر) یک پیمانه روغن آب کرده مساوی است با ۲۰۰ گرم یک پیمانه آرد مساوی است با ۱۲۵ گرم یک پیمانه شکر مساوی است با ۲۰۰ گرم یک پیمانه برنج مساوی است با ۲۰۰ گرم یک قاشق سوپخوری آرد مساوی است با ۲۵ گرم یک قاشق سوپخوری شکر مساوی است با ۲۵ گرم یک قاشق سوپخوری روغن آب کرده مساوی است با ۲۰ گرم البته فابل ذکر است یک پیمانه برابر است با یک لیوان معمولی 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من بعد کنکور میام تو این تاپیک فعالیت میکنمفعلا که کنکور همه فعالیت هامو تحت الشعاع قرار داده...والا یه نکته بگم بسیار کاربردی...میدونین که بادمجان موقع سرخ شدن کلی روغن میگیره و مدام باید به ماهیتابه روغن اضافه کنین تا خوب سرخ شه...کافیه 1 حبه سیر رو تو ماهیتابه قرار بدین تا با روغن اولیه بادمجونها سرخ بشن.... البته روش های دیگری هم برای این منظور موجود میباشد ولی پس از آزمونهای مکرر صحت و دقت این روش نسبت به باقی روش ها قابل توجه میباشد... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من بعد کنکور میام تو این تاپیک فعالیت میکنمفعلا که کنکور همه فعالیت هامو تحت الشعاع قرار داده...والایه نکته بگم بسیار کاربردی...میدونین که بادمجان موقع سرخ شدن کلی روغن میگیره و مدام باید به ماهیتابه روغن اضافه کنین تا خوب سرخ شه...کافیه 1 حبه سیر رو تو ماهیتابه قرار بدین تا با روغن اولیه بادمجونها سرخ بشن.... البته روش های دیگری هم برای این منظور موجود میباشد ولی پس از آزمونهای مکرر صحت و دقت این روش نسبت به باقی روش ها قابل توجه میباشد... هستی فکرشو میکردی اینجا بیام؟ :ws28: نامردی اگه بخونی و به من نگیا 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ نکته برای سفره آرایی هم بگین رفتم کتاب رزا متظمی خریدم دختر خالم برداشته برده خونشون به هیچ وجه هم پس بده نیست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من بعد کنکور میام تو این تاپیک فعالیت میکنمفعلا که کنکور همه فعالیت هامو تحت الشعاع قرار داده...والا یه نکته بگم بسیار کاربردی...میدونین که بادمجان موقع سرخ شدن کلی روغن میگیره و مدام باید به ماهیتابه روغن اضافه کنین تا خوب سرخ شه...کافیه 1 حبه سیر رو تو ماهیتابه قرار بدین تا با روغن اولیه بادمجونها سرخ بشن.... البته روش های دیگری هم برای این منظور موجود میباشد ولی پس از آزمونهای مکرر صحت و دقت این روش نسبت به باقی روش ها قابل توجه میباشد... من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ نکته برای سفره آرایی هم بگینرفتم کتاب رزا متظمی خریدم دختر خالم برداشته برده خونشون به هیچ وجه هم پس بده نیست:vahidrk: حتما من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا یکی از راه های دیگه هم همینی بود که گفتی ولی سیر رو همون جور حبه ای میذاری تو ماهیتابه ..واسه همین شاید بادمجونها فقط یه کم بوی سیر بگیرن... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من همیشه سفیده تخم مرغ رو میزنم میمالم به بادمجونا بعد سرخش می کنم اینجوری هم روغن زیاد مصرف نمی کنه روی مزه بادمجون هم تاثیری نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بعضیا شاید سیر دوست نداشته باشن و خوششون نیاد از بوی سیر تو غذا ما هم این روش رو استفاده می کنیم. ورود سیر به خونمون ممنوعه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آیا برای سرخ کردن تخم مرغ هم به کار میاد؟ (غذایی که بلدم) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده