eshagh_kh 466 ارسال شده در 4 مهر، 2010 سلام لطفا این مطلب رو یه جور دیگه بخونیدتا بتوانید جواب بدهید : مرا دوستی است خندان مرا دوستی است شاداب مرا دوستی است صاحب نیروگاه مرا دوستی است نویسنده مرا دوستی است با کمالات مرا دوستی است صاحب خنده های قاه قاهی مرا دوستی است همیشه فاز مثبت بده مرا دوستی ایست که میتوانم همیشه به او گیر بدم مرا دوستی است بد قول مرا دوستی است علاقه مند قلیون مرا دوستی است عاشق نایور استوکس مرا دوستی است با دوستانی هم جوار ما مرا دوستی است با خصوصیات کاملا متفاوت هر کس که بتواند او را شناسایی کند جایزه ای خوب دارد جایزه حداقل 3 کیلو شیرنی خامه ای اطلاعات اضافی : عکس دوست من 7
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 4 مهر، 2010 سلاملطفا این مطلب رو یه جور دیگه بخونیدتا بتوانید جواب بدهید : مرا دوستی است خندان مرا دوستی است شاداب مرا دوستی است صاحب نیروگاه مرا دوستی است نویسنده مرا دوستی است با کمالات مرا دوستی است صاحب خنده های قاه قاهی مرا دوستی است همیشه فاز مثبت بده مرا دوستی ایست که میتوانم همیشه به او گیر بدم مرا دوستی است بد قول مرا دوستی است علاقه مند قلیون مرا دوستی است عاشق نایور استوکس مرا دوستی است با دوستانی هم جوار ما مرا دوستی است با خصوصیات کاملا متفاوت هر کس که بتواند او را شناسایی کند جایزه ای خوب دارد جایزه حداقل 3 کیلو شیرنی خامه ای اطلاعات اضافی : عکس دوست من عمو اسپاو زود باش جایزمو بده ... شیرینی خامه ای میخواممممممممم :62izy85: 2
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 احتمالا بعدا میگم مسابقه تا 24 ساعت ادامه داره اسپاو لابد 1
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 شما هم شاید عمو اسپاو زود باش جایزمو بده ... شیرینی خامه ای میخواممممممممم :62izy85: 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 4 مهر، 2010 البته ببخشید این که گفتم اسپاو دلیلی بر اون نیست که بعضی چیزها رو قبول دارما من از روی نیروگاه و قلیون کشیدن گفتم بقیه اش شاید تو ذهن تو باشه 2
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 بعدااااااا البته ببخشید این که گفتم اسپاو دلیلی بر اون نیست که بعضی چیزها رو قبول دارمامن از روی نیروگاه و قلیون کشیدن گفتم بقیه اش شاید تو ذهن تو باشه
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 ولی نامردیه لطفا 24 ساعت بهم مهلت بدین من حال اینو بگیرم با احترام مچکر قبل و الان فک کنم خوراک زنگ تفریحه!!!!! 2
am in 25041 ارسال شده در 4 مهر، 2010 ولی نامردیهلطفا 24 ساعت بهم مهلت بدین من حال اینو بگیرم با احترام مچکر قبل و الان فقز تا فردا ظهر برو حالشو ببر!!!!! 2
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2010 اخطار به تمام ساده باورانی که حرفای این دغلباز رو درمورد من باور کنند برداشت هرکسی هم نشات میگیره از ظرفیتش!! این خائن گمراه حتی یک باقالی هم بهتون نمیده چه برسه به شیرینی خامه ای... من تو رو میکشم اسحاق حقتو همونه زنت بزنه ملاج نداشتتو داغان کنه 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سلاملطفا این مطلب رو یه جور دیگه بخونیدتا بتوانید جواب بدهید : مرا دوستی است خندان مرا دوستی است شاداب مرا دوستی است صاحب نیروگاه مرا دوستی است نویسنده مرا دوستی است با کمالات مرا دوستی است صاحب خنده های قاه قاهی مرا دوستی است همیشه فاز مثبت بده مرا دوستی ایست که میتوانم همیشه به او گیر بدم مرا دوستی است بد قول مرا دوستی است علاقه مند قلیون مرا دوستی است عاشق نایور استوکس مرا دوستی است با دوستانی هم جوار ما مرا دوستی است با خصوصیات کاملا متفاوت هر کس که بتواند او را شناسایی کند جایزه ای خوب دارد جایزه حداقل 3 کیلو شیرنی خامه ای اطلاعات اضافی : عکس دوست من بابایی خودمه اسپاو 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 مهر، 2010 اخطار به تمام ساده باورانی که حرفای این دغلباز رو درمورد من باور کنندبرداشت هرکسی هم نشات میگیره از ظرفیتش!! این خائن گمراه حتی یک باقالی هم بهتون نمیده چه برسه به شیرینی خامه ای... من تو رو میکشم اسحاق حقتو همونه زنت بزنه ملاج نداشتتو داغان کنه همش داشتم میخوندم خامنه ای گفتم شیرینی خامنه ای چیه؟؟؟ 2
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2010 من هیچی نمیگم بقیه خودشون دارن قضاوت میکنن همه چشم دارن و گوش و عقل مگه تو خودت نمیتونی حدس بزنی؟ در ضمن دوستان ایشون دارن صفصته بازی میکنن جایزه همش رو میدم خودم فقط هر کی بتونه یه خصوصیت دیگه ایشون رو هم اعلام کنه بستنی هم کنارش میدم اخطار به تمام ساده باورانی که حرفای این دغلباز رو درمورد من باور کنندبرداشت هرکسی هم نشات میگیره از ظرفیتش!! این خائن گمراه حتی یک باقالی هم بهتون نمیده چه برسه به شیرینی خامه ای... من تو رو میکشم اسحاق حقتو همونه زنت بزنه ملاج نداشتتو داغان کنه 1
سمندون 19437 ارسال شده در 5 مهر، 2010 همش داشتم میخوندم خامنه ایگفتم شیرینی خامنه ای چیه؟؟؟ :ws28::ws28: 1
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 5 مهر، 2010 من هیچی نمیگمبقیه خودشون دارن قضاوت میکنن همه چشم دارن و گوش و عقل مگه تو خودت نمیتونی حدس بزنی؟ در ضمن دوستان ایشون دارن صفصته بازی میکنن جایزه همش رو میدم خودم فقط هر کی بتونه یه خصوصیت دیگه ایشون رو هم اعلام کنه بستنی هم کنارش میدم مهربونه 2
eshagh_kh 466 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2010 تو ساده هستی در ضمن شما هم میتونی یه نفر روبگی؟ مهربونه 1
ارسال های توصیه شده