afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بستنی های بسیاری در بازار وجود دارند ، اما کدام یک بهتر هستند و دارای فواید بیشتری میباشند؟ مصرف بستنیهای حاوی كاكائوی زیاد، بسیار مضر است و به هیچ وجه توصیه نمیشود. بستنی از نظر ارزش غذایی حاوی مواد غذایی تركیبی است و نباید آن را جزو لبنیات محسوب كرد. همچنین به دلیل آن كه بستنی حاوی شیر است، بسیار مستعد آلودگی بوده و باید در تهیه و مصرف آن دقت شود. توصیه میشود در فصل گرما از بستنیهای سنتی بدون كاكائو استفاده شود و مصرف آیسپك، بویژه در افراد چاق به هیچ وجه توصیه نمیشود. كاراندیش تصریح كرد: افراد چاق تنها مجاز به مصرف یك تا 2 وعده بستنی در هفته هستند. یخ در بهشت سرشار از رنگهای مصنوعی است و هیچ ارزش غذایی ندارد و مصرف آن توصیه نمیشود. 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من هوس بستنی سنتی کردم:w00: من الان هوس بستني يخي کردم.... :ws3: 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ یه بار یه کارشناس داشت صحبت میکرد، گفت چون اکثر این بستنی سنتی ها با شیرای غیر پاستوریزه تهیه میشن، ممکنه بیماری تب مالت رو به انسان انتقال بدن. 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ خودم واسه ات میخرم سارا جان چرا موهاتو میکشی؟ 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حالا من که فقط کاکائویی میخورم،میمیررررررمممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4564: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بستنی فقط بستنی وحید ايجاد هرگونه پست تبليغاتي در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطي ناجور برخورد ميشه :167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ یه بار یه کارشناس داشت صحبت میکرد، گفت چون اکثر این بستنی سنتی ها با شیرای غیر پاستوریزه تهیه میشن، ممکنه بیماری تب مالت رو به انسان انتقال بدن. یعنی نخورم؟:167: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اول بستنی کاکائویی بعد سنتی بعد شاید وانیلی لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ايجاد هرگونه پست تبليغاتي در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطي ناجور برخورد ميشه :167: چش :banel_smiley_52:چشم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من عاشق بستنی کاکائویی ام:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ هر چی که هست....بستنی باشه.... من یه زمانی تو روز 15 تا بستنی میخوردم...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده