mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شاغل هم هستین بچه هم دارین؟ چند سال ازدواج کردید؟ اونایی که تازه ازدواج کردن معمولا سعی می کنن خودشونو هر جوری شده با هر سختی هم که شده تو خونه زیبا و اراسته باشن اما کم کم مشکلات که زیادتر میشه دیگه حوصلش هم از بین میره دانشجو هستم هنوز.بچه هم خیر دوستمون براتون مثال زدن که بعد از ازدواج هم این روند میتونه ادامه داشته باشه.فقط به علاقه نیاز داره.من هم امیدوارم از اون دسته آدما باشم (البته برای همسر و نه برای سایر مردا) 3 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ آره خوب بی ربط گفتیچون اصولا متاهل ها وقت آرایش ندارن چه واسه شوهر چه تو خیباون بیچاره زن ها وقتی متاهل میشن اگه شاغل باشن که بدتر باید کار بیرون و خونه روبا هم انجام بدن مردا هم که چیزی به نام شعور بو نکردن که به زن ها کمک کنن اوناییم که خونه دارن باز هم کار خونه و بچه اجازه ی آرایش بهشون نمیده اونایی که آرایش می کنن اکثرا مجردن و شوهر ندارن البته متاهل هایی هستن که آرایش می کنن که از قشر مایه داران هستن که اکثرا تو خونه هم آرایش دارن من دیدم مثله اینکه شما توی ایران زندگی نمی کنی از حرفت فقط تعجب کردم نمیدونم چرا ولی هرچی هست مملکت داره به قهقرا میره لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ موافقمهیچکس خوشش نمیاد نه پسر و نه دختر اره دیگه میخان کمبوداشونو جبران کنن داداش دوست دارم حرف دل من رو زدی این حرفات رو باید با آب طلا بنویسن 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من فکر میکنم مردهای که اجازه میدندن همسرشون حالا برای هرچی 100مدل آرایش کنن اگه میرفتن با نمایشگاه ازداج می کردن بهتر بود چون نمایشگاه هم برای دیدن عموم هست 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ ایول ... فکر نمی کردم اینقدر افکارت قشنگ باشه :icon_pf (44): :icon_redface: :w42: 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چرا ما دختران ايراني تا پامون ميرسه به دانشگاه شروع به آرايش كردن ميكنيم براي زيبايي براي جلب توجه براي دل خودمون براي نمره گرفتن از استاد براي تور كردن دوست پسر و براي ............... آيا واقعا پسرها ارزش اينو دارند كه خودمون رو عروسك دست اونا كنيم چرا اينقدر پسرا راحتند تو برخودشون تو حرف زدنشون تو تيپشون چرا خودشون رو نميكشند براي جلب توجه صبح حتي موهاشون رو شونه نميزنند .......... هر وقت به این نتیجه رسیدی که باید به خودت احترام بگذاری ، خیلی مسائل حل خواهد شد. این خط بالا حرف برای گفتن زیاد داره پس بهش فکر کن:ws2: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دوست عزیز.اینجا چاله میدون که نیست.اینجوری پست میدی.متاسفانه تعصب در عقیده هایتون یکی از صفت های شما هست در هر تاپیکی میایید و پست های تند میزنید به نقل قول مراجعه کن دوست عزیز جوابتو میگیری جالبه که فقط شما این نظرو داری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده