رفتن به مطلب

کابوسی به نام کنکور...

ارسال های توصیه شده

تا چشت درآد:w00:

قبولم:icon_redface:

:ws3:

امیدوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارمممممممممممم . . .!!!!!!!!!!!!!!!!

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام علیکم

میبینم که همگیتون تموم کردید این ترم رو دارید واسه خودتون اسپم وول میدید:w00:

ما جز آخرین قافله تموم میکنیم

امروز 10تیرماه .....روز کنکور :banel_smiley_52:

یادش نخیر .....

الان که فیلمای امروزو دیدم چهار ستون بدنم رقص بندری رفت.....

کنکور .....15 ساعت تمام روزانه درس بخون ....بخون ....هی بخون ....آخرشم .....

8 صبح .....

داوطلبان شروع کنند.....

سوالات رو از پایین صندلی ها بردارند

ساندیس (ندادند).....کیک یا کلوچه + 4ساعت .....4 ساعت استرس ....4 ساعت تعیین کننده ....4 ساعتی که نقطه عطفه تو زندگی جوان ایرانی.....

منصفانست؟......کل آینده در برابر 4 ساعت؟

تازه میدونی بعضیا 40 درصدشون تامینه ......البته دارم برا 15 درصد ارشد تلاش میکنم:ws3:

آیا واقعا تو این 4 ساعت دانش خالص هر فرد شناخته میشه؟

کلاس کنکور .....گاج ....قلم چی ....مبتکران ....اندیشه سازان .....تبلیغات ....تبلیغات ....تبلیغات ...

استرس کنکور بلای خانمان سوزه .....آبشار نیاگارا شده بود بدنم .....

هرچند صد تا از این حرفا یه غاز نمیارزه ....ولی اینه دیگه ....گاهی با تموم تلاشی که میکنیم بازم تلاشمون کمه .....

هیچی دیگه همین بود

خاطره های شوما رو خریداریم ....:icon_redface:

یادش بخیر

من صبحا 5_30 پا میشدم تا 6 کارامو میکردم از 6 شروع میکردم

یر کنکور عمومی رو ر...دم اما اختصاصیا خیلی بهم حال داد امروزم با داداشم رفتم رسوندمش هییییییی جوونی یادت بخیر(:jawdrop:)

یکم دانشگاه گیلانو دیدم تو دلمم گفتم خاک توسرت اینو گزاشتی رفتی خواجه نصیر دانگشاه ب این خوشگلی ول کردی رفتی اونجا:w00:

بعد دیدم کلاساش پروژ:تور نداره گفتم هه کلاسای ما همشون پروژکتور داره:ws3:

روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان ما

با دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم

اونخد استرس داشتم که نگو

دی:

من از روز کنکورم خاطره ی خاصی ندارم فقط یادمه فیزیکش خیلی سخت بود و من از دو صفحه ی اولش فقط 3 تا سوالو زدم . . .! :banel_smiley_4:

خلاصه رتبم آنچنان بد نشد : دوروبر 5400 - 500 فک کنم شدم :banel_smiley_4:

ولی نتونستم عمران قبول شم . . .! :w00:

منظورت 5000؟ با 5000 میتونستی شبانه گیلان عمران عمران بخونی:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

منظورت 5000؟ با 5000 میتونستی شبانه گیلان عمران عمران بخونی:banel_smiley_4:

میخواستم یه دانشگاه صنعتی قبول شم . . .!

اصلا فکر نمیکردم قبول نشم عمران تو یونیمون . . .!

خلاصه اینکه مهندسی شیمیم خیلی دوس دارم . . .!:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من روز کنکور اولین دوست زندگیمو دیدم....سارا اولین دختری که روز اول دبستان جلو در مدرسه باهاش دوس شدم و دوستیمون فقط یه هفته طول کشید چون تو کلاس بندی باهم نبودیم...بعد اون سالها دیگه ندیده بودمش تا صب کنکور!!!!!! :ws37:

اسم منو یادش نمیاومد ولی وقتی بهش گفتم تو سارا اسدی و خاطره روز اول و براش تعریف کردم داش پس میافتاد!!!!!:obm:

کلا کنکور چیز مسخره ایه....وضع من الان از خیلی از دوستام که رتبه بهتر اوردن و تو دانشگاه های اسم ورسم دار درس میخونن خیلی بهتره.....

خیلی هاشون بعد دوسال هنوز نمیدونن چی دارن میخونن!!!!:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

اول در مورد حوزه امتحانیمون بگم

تو حوزه ما حتی یه مرد هم نبود , واسه همین مسئول حوزه به همه داوطلبا گفت میتونید مقنعه و مانتو هاتونو در بیارید ! انقده حال داد !:ws37:

موقع اختصاصی ها بود , وقتی به فیزیک رسیدم ( کنکور84 ) انگاری یه سطل آب سرد ریختن روم , بدنم یخ کرد , استرسم فوران !

حوزه امتحانی ما هم یه دبیرستان بود که اطرافش خونه بود اینجا ( شمال ) بعضی ها تو خونشون مرغ و خروس دارن ! :ws3: البته تو شهر خیلی خیلی کم پیش میاد که داشته باشن اما از شانس ما یکی از خونه های اطراف اونارو داشت ! :banel_smiley_4:

سر جلسه یهو صدای خروس و مرغ بلند شد ! بله دیگه این خروسا حس خوندن بهشون دست داد ! سختی فیزیک یه طرفا صدای خروسام یه طرف منم این وسط :w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اول در مورد حوزه امتحانیمون بگم

تو حوزه ما حتی یه مرد هم نبود , واسه همین مسئول حوزه به همه داوطلبا گفت میتونید مقنعه و مانتو هاتونو در بیارید ! انقده حال داد !:ws37:

موقع اختصاصی ها بود , وقتی به فیزیک رسیدم ( کنکور84 ) انگاری یه سطل آب سرد ریختن روم , بدنم یخ کرد , استرسم فوران !

حوزه امتحانی ما هم یه دبیرستان بود که اطرافش خونه بود اینجا ( شمال ) بعضی ها تو خونشون مرغ و خروس دارن ! :ws3: البته تو شهر خیلی خیلی کم پیش میاد که داشته باشن اما از شانس ما یکی از خونه های اطراف اونارو داشت ! :banel_smiley_4:

سر جلسه یهو صدای خروس و مرغ بلند شد ! بله دیگه این خروسا حس خوندن بهشون دست داد ! سختی فیزیک یه طرفا صدای خروسام یه طرف منم این وسط :w00:

من فیزیک 84 رو بدون اینکه حتی یه سوالشو دیده باشم در شرایط شبیه کنکور تو خونه زدم 76.6٪ . . .!

منتها 87 خیلی افتضاح بود . . .! مثلا امکان نداشت من تو آزمون های گزینه ی 2 از دو صفحه ی اول فیزیک چیزی باقی بزارم . . .منتها سر کنکور از دوصفحه اول فقط 2-3 تا فک کنم زدم . . .! :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
از من چرا نقل قول گرفتی؟:banel_smiley_4::w00:

میخاستم بگم خیلی بیخیال بودی:icon_pf (34):

من فیزیک 84 رو بدون اینکه حتی یه سوالشو دیده باشم در شرایط شبیه کنکور تو خونه زدم 76.6٪ . . .!

منتها 87 خیلی افتضاح بود . . .! مثلا امکان نداشت من تو آزمون های گزینه ی 2 از دو صفحه ی اول فیزیک چیزی باقی بزارم . . .منتها سر کنکور از دوصفحه اول فقط 2-3 تا فک کنم زدم . . .! :icon_pf (34):

برو بچه من گزینه 2 امتخان اخری معادل کنکورشو شدم 3

به خودم گفتم من تو کنکور تک رقمی میارم اما نشد:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

شرایط خونه رو مقایسه نکن

من فیزیکم عالی بود , همیشه 80 -90 میزدم با همین طرز فکر رفتم سر جلسه , چند تا از سوالاشم اشتباه بود , خلاصه کلی ضد حال بود ,اینو فقط من نمیگم

در ضمن تو خونه خبری از صدای مرغ و خروس نیست ! :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اهههههه..........حالم از هرچی کنکوره بهم میخوره

من خیلیییییییییییییییییی برای کنکور تلاش کردم و هروز شیمی و زیست میخوندم تست میزدم ولی تو رشته مورد علاقم قبول نشدم و مهندسی کشاورزی قبول شدم که چون دوسش نداشتم نرفتم و تو کنکور ازادم همین جوری باسه خنده رفتم هنر شرکت کردم که مرمت قبولیدم

بعضی وقتا به خودم میگم ایا من این همه زحمت کشیدم ارزششو داشت

حالا خونوادم وادارم کردن امسالم شرکت کنم و فردا دارم ولی هیچی نخوندم

• Like 1
لینک به دیدگاه

من خیلیییییییییییییییییی برای کنکور تلاش کردم و هروز شیمی و زیست میخوندم تست میزدم ولی تو رشته مورد علاقم قبول نشدم و مهندسی کشاورزی قبول شدم که چون دوسش نداشتم نرفتم و تو کنکور ازادم همین جوری باسه خنده رفتم هنر شرکت کردم که مرمت قبولیدم

:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شرایط خونه رو مقایسه نکن

من فیزیکم عالی بود , همیشه 80 -90 میزدم با همین طرز فکر رفتم سر جلسه , چند تا از سوالاشم اشتباه بود , خلاصه کلی ضد حال بود ,اینو فقط من نمیگم

یه سوال 84 میدونم اشتباه بود باقیش یادم نیست . . .!

84 هر چی داشت محاسبه ریاضی بود . . .!

آخه اون روز خیلی ریلکس صبونه خوردم و رفتم تو یه محیط آروم مستقیم سراغ فیزیک 84 . . .! :ws3: برا همین خیلی بالا شد درصدم . . .! :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه سوال 84 میدونم اشتباه بود باقیش یادم نیست . . .!

84 هر چی داشت محاسبه ریاضی بود . . .!

آخه اون روز خیلی ریلکس صبونه خوردم و رفتم تو یه محیط آروم مستقیم سراغ فیزیک 84 . . .! :ws3: برا همین خیلی بالا شد درصدم . . .! :banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شرایط خونه رو مقایسه نکن

اره منم همیشه همین مشکلو داشتم فیزیک 84 خیلی سخت بود من اونموقع که تست میزدم میرسیدم به 84

میگفتم اینو بزنم یعنی درسو بلدم:icon_redface:اما نمیزدم معمولا:ws3:

چه خبره اینجاااااااااااا:ws52:

چه کلاسی میزارین واسه هم:ws28::ws28::banel_smiley_4:

چی کنیم دیگه:banel_smiley_4:

کنکور ریاضی که خیلی سخت بود امیدوارم تجربی اسون باشه:banel_smiley_4:

من رشته ی تو رو خیلی دوست دارم خیلی با کلاسه:a030:

دختر عمه من امروز کنکور دااااااااااااااااااااشت :ws44:

امیدوارم قبول شه قلبونش بلم :ws21:

فیزیکش وحشتناک بود داداشم رو دستش نوشته بود اورده بود حل کنم واسش:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...